na muti csak mely testrés(z)ed nem ismerem!
édespille #24272 | 2007.03.10
:):):) surdi mennyire nem ismer minket :):):) (visszatérek a vagina-monológokhoz, tudom, már túl vagytok rajta, de most értem ide a gép elé, megpucoltam egy halom narancs- és citromhajat - kandirozni fogok).
na, küldjetek errefelé is egy ilyen jóseggű tűzoltót! nehogy kimaradjak! :)
édespille #24272 | 2007.03.10
:):):) surdi mennyire nem ismer minket :):):) (visszatérek a vagina-monológokhoz, tudom, már túl vagytok rajta, de most értem ide a gép elé, megpucoltam egy halom narancs- és citromhajat - kandirozni fogok).
na, küldjetek errefelé is egy ilyen jóseggű tűzoltót! nehogy kimaradjak! :)
Arra ottan van a fecskendőm!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 15:35
Törölt felhasználó (21812)

Ottan E!

Szeva Vadorzó!
73???? a herém belesajdult!!!
73???? a herém belesajdult!!!
jobbreggelt.....
bocsi...utánanéztem...mi keményen szexeltünk...nem a pogácsákról csevegtünk
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 09:34

Teee szégyentejjes!
mit is műveletetek a medvebőrön Cuncussal???
télleg Ő se jár már be hozzánk!

Nem találtam semmit se, se válasz se további feszegetést. Lehet nem ilyen megoldásra gondolt.
Persze biztos érzékibb nőnapi köszöntés lett volna egy fürge nyelv az ágyékánál.
Persze biztos érzékibb nőnapi köszöntés lett volna egy fürge nyelv az ágyékánál.

Pillécske küldtem neked privit.
Teee szégyentejjes!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 09:15

jóregg:)
lotyókám...én egy pillanatra megdöbbentem...hogy pont te nem értetted moncy beszólását
new és munyika: még egy ilyen éjszakai chatelés a nappaliban...nagyon súlyos szexmegvonásra ítéllek titeket
lotyókám...én egy pillanatra megdöbbentem...hogy pont te nem értetted moncy beszólását

new és munyika: még egy ilyen éjszakai chatelés a nappaliban...nagyon súlyos szexmegvonásra ítéllek titeket

Nem találtam semmit se, se válasz se további feszegetést. Lehet nem ilyen megoldásra gondolt.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)

2:0 oda

na erre én is kíváncsi vagyok!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 09:14

Most mit csináljak Papa, aki függő, az függő. Végig kell olvasnom, bár amit kerestem nem találtam még meg. Ki nyerte meg a nőnapi szépetmondó versenyt?
Vagy a nyeremény elmaradt? Pedig én aztán beleadtam apait is meg anyait is:)
Vagy a nyeremény elmaradt? Pedig én aztán beleadtam apait is meg anyait is:)
ez aztán tényleg az!
ráadásul 7vége! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 09:09
ráadásul 7vége! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

És a sors fintora, hogy felétek leszünk, szóval közelebb leszek hozzád, mint most...
nagy-nagy szerencsédre...de azért most megijedtél a büntetés lehetőségétől...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)

De még lehet, pussz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 07:40

Jó reggelt!
Nekem már nincs torokmandulám.
Moncy, mi ez a plusz 2 centis dolog? És miért ciki, ha pasi?
Nekem már nincs torokmandulám.
Moncy, mi ez a plusz 2 centis dolog? És miért ciki, ha pasi?

Na MOST kikapcsolom. Pussz.
Mme de el is mentünk,nem?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézd, nekem 5 éves korom óta nincs mandulám. Fogalmam sincs, hogy az ott helyet foglal. Én úgy láttam anno, hogy oldalt vannak és nem akadályozzák az embert abban a teendőben, amiről itt szó van.

Most mit csináljak Papa, aki függő, az függő. Végig kell olvasnom, bár amit kerestem nem találtam még meg. Ki nyerte meg a nőnapi szépetmondó versenyt?
Vagy a nyeremény elmaradt? Pedig én aztán beleadtam apait is meg anyait is:) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 08:23
Vagy a nyeremény elmaradt? Pedig én aztán beleadtam apait is meg anyait is:) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)

én előtte megreggelizek!
jól gondold meg! 16 oldal!
VVVÉÉÉÉÉÉGGGGGGGRRRREEEEEEEEEEEEEE!!!!
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
jól gondold meg! 16 oldal!
VVVÉÉÉÉÉÉGGGGGGGRRRREEEEEEEEEEEEEE!!!!
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Ez most szigoruan tárgyilagos.Midig be vagyok kapcsolva ,belépek nyomok egy gombot és itt vagyok.Nehogymá megvárjam,mindig,hogy brtölt a win.ennyi csak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 09:08

Ezt most nem értem.