B.+!
kilépek, mert ma nem csináltam még semmit! "csak" VELETEK voltam!
kilépek, mert ma nem csináltam még semmit! "csak" VELETEK voltam!
honnan is szedtétek azt a pirulós szmájlit!
isten bizony belepirultam ...
de rádillik a csókom!???
isten bizony belepirultam ...
de rádillik a csókom!???
Vannak benne ránk vonatkozó részek, de a három lány meg a nem szeretlek tégedet már nem stimmel :-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 12:20

a szöveget végigolvasva: az urad nem csicsó???
mongyad galambom!
mongyad galambom!
Létezik a gg-n kívül más holnap is?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 12:13

én nem tudom, de tudom ajámnlani az internetet, nagyon jó kereső oldalak vannak, és ha picit el tudsz szabadulni a gg-től, biztos rálelsz valahol

a szöveget végigolvasva: az urad nem csicsó???
mongyad galambom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 12:03
mongyad galambom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Nem tudja valaki a "Csicsónénak három lánya" szövegét. Csak félig tudom, és a lányom úgy szereti én meg már szégyellem lalalázni a végét.
nemtom, de majd tom eldönti és ha igen az oldal nevét kimoderálja vagy: mmprunehpVIPADMIN!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 12:14

Surda ez nem számít reklámnak? Nem illik más oldalakat reklámozni, én is csak ezért fogalmaztam ilyen rejtelmesen. Vigyázz mert a végén Tom majd jól kitilt téged is

Csicsónénak három lánya,
A háromnak egy szoknyája.
Csicsóné, galambom,
De rád illik a csókom.
Nem törődöm én már veled,
Mért nem szeretsz te engemet.
Csicsóné, galambom,
De rád illik a csókom. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
A háromnak egy szoknyája.
Csicsóné, galambom,
De rád illik a csókom.
Nem törődöm én már veled,
Mért nem szeretsz te engemet.
Csicsóné, galambom,
De rád illik a csókom. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Surda ez nem számít reklámnak? Nem illik más oldalakat reklámozni, én is csak ezért fogalmaztam ilyen rejtelmesen. Vigyázz mert a végén Tom majd jól kitilt téged is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)

én nem tudom, de tudom ajámnlani az internetet, nagyon jó kereső oldalak vannak, és ha picit el tudsz szabadulni a gg-től, biztos rálelsz valahol
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 12:03

Nem tudja valaki a "Csicsónénak három lánya" szövegét. Csak félig tudom, és a lányom úgy szereti én meg már szégyellem lalalázni a végét.
Írd a Googleba: Fényes Szabolcs: Csicsónénak három lánya
így jártunk!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 11:48

Ohh Charlotte! Köszönet a bölcs válaszért, ígérem legközelebb jobban fogok igyekezni:)
Ohh Charlotte! Köszönet a bölcs válaszért, ígérem legközelebb jobban fogok igyekezni:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 11:39

Mindenki nyert valamit. Ha mást nem, tapasztalatot ;)
Mindenki nyert valamit. Ha mást nem, tapasztalatot ;)
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 09:14

Most mit csináljak Papa, aki függő, az függő. Végig kell olvasnom, bár amit kerestem nem találtam még meg. Ki nyerte meg a nőnapi szépetmondó versenyt?
Vagy a nyeremény elmaradt? Pedig én aztán beleadtam apait is meg anyait is:)
Vagy a nyeremény elmaradt? Pedig én aztán beleadtam apait is meg anyait is:)
Már volt :), jómagam 24287#.
2-öt már sikerült eltalálnod
.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 10:57
2-öt már sikerült eltalálnod

2. kísérlet:
nemtom volt-e már helyes megfejtés, de a 2. tippem:
1. Charlotte
2. Pille
3. mprunehdVIPADMIN
4. Mia
1. Charlotte
2. Pille
3. mprunehdVIPADMIN
4. Mia
menek keresek a pincébe!
ha nem jövök jer utánnam mert fogságba estem!
ha nem jövök jer utánnam mert fogságba estem!
2. kísérlet:
1. Charlotte
2. Pille
3. mprunehdVIPADMIN
4. Mia (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 13:30
1. Charlotte
2. Pille
3. mprunehdVIPADMIN
4. Mia (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Feltettem az előbb a péniszmonológos kérdésemet egy topicban, és eszembe jutott, hogy megnézzem, mit válaszolunk a két kérdésre mi, lányok.
Kimásoltam nektek, hogy a
Mit viselne a vaginád és Mit mondana a vaginád kérdésre mit válaszolt Mia, Pille, Prune és én.
Mit viselne?
- Tejszínhabot.
- Csipkés franciabugyit.
- Selyem vagy szaténkendőt, ami finoman cirógat, hűvös, lágy, borzongat a szélben...vagy jégkockát, ami lassan olvad, és lassan hűti a benne égő tüzet...de lehet, hogy inkább egy férfi nyelvét...
- Az én vaginám jelen pillanatban semmi mögé nem rejtőzne
Mit mondana?
- Gyere közelebb! Nem harapok. Vagy ha mégis, azt is élvezni fogod.
- Ugye ilyen jóra még te sem számítottál?
- Nem nagyon jut eszembe semmi, pedig napok óta töröm a fejemet...talán csak annyit, hogy: cirógass, de tényleg nem tudom...
- Cicc, kandúrkáim! hágjatok!..."
Na, ki tudja találni valaki, hogy melyik válasz kihez tartozik?
Kimásoltam nektek, hogy a
Mit viselne a vaginád és Mit mondana a vaginád kérdésre mit válaszolt Mia, Pille, Prune és én.
Mit viselne?
- Tejszínhabot.
- Csipkés franciabugyit.
- Selyem vagy szaténkendőt, ami finoman cirógat, hűvös, lágy, borzongat a szélben...vagy jégkockát, ami lassan olvad, és lassan hűti a benne égő tüzet...de lehet, hogy inkább egy férfi nyelvét...
- Az én vaginám jelen pillanatban semmi mögé nem rejtőzne
Mit mondana?
- Gyere közelebb! Nem harapok. Vagy ha mégis, azt is élvezni fogod.
- Ugye ilyen jóra még te sem számítottál?
- Nem nagyon jut eszembe semmi, pedig napok óta töröm a fejemet...talán csak annyit, hogy: cirógass, de tényleg nem tudom...
- Cicc, kandúrkáim! hágjatok!..."
Na, ki tudja találni valaki, hogy melyik válasz kihez tartozik?
képzeljétek: otthon kikészítve az asztalra replay céljából!
MmePrune[VIP][ADMIN] #24284 | 2007.03.10
egészséges erotika?
Válasz charlotte üzenetére (24282) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune[VIP][ADMIN] #24284 | 2007.03.10
egészséges erotika?
Válasz charlotte üzenetére (24282) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 10. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
mmeprunehpvipADMIN-ezen mindig behalok a röhögéstől!!!