hogy a fenébe akarsz te engem reggel megkötözni, ha teli vagytok hóval???
azért volt jó a darab, mert nem volt benne semmi meztelenkedés...mellesleg, amit bemásoltam, az elhangzott (a párbeszédekre gondolok)...tele volt erotikával, bár a szövegek ennyire "közönségesek" voltak...nos a kedvencem: josefin már kurvaként dolgozik...a kuncsaft egy szadoszexőrült pasi...hármasban vannak egy másik lánnyal...a pasi ül félmeztelenül, josefin korbácsolja, ami azt jelenti, hogy csapkodja a levegőt a pasi orra előtt...a másik nő áll a pasi felett és valami piros lét csorgat nagyon lassan a vállára...a pasi közben "elélvez"...ahhh, elég bénán írtam le, de hihetetlenül látványosan megcsinálták a szado-mazo szexjelenetet...
Na ..reggelig elolvad forro börödön....
Es mit megigerek meg is teszem !
Söt...nem csak teged...
Es mit megigerek meg is teszem !
Söt...nem csak teged...

El tudom kepzelni,hogy nektek ez mind keves volt !
Egy lapatkaval tudtatok volna meg tenni ra !
Egy lapatkaval tudtatok volna meg tenni ra !
vazze, szoni! nem merek elaludni!

(az ágy sarkában leszek.) :):):)

a nappali démonjai

na, szép éjt. megyek durmolni - erotikával túlfűtötten...

Ne már,
[rémültarc]

Vazze, miért gondolom én is pont ezt

Na ne már,
[extránnagyonrémültarc]

Szep almokat !

jaja, pápá mindenkinek, ma korán fekszem :D
Na..neked is szep almokat ! -habar a koran az relativ..szinte gazmaszkas !

Aludj már!

Jó reggelt! Jujjj lábújjhegyen közlekedek h. az éjjeli baglyok még aludhassanak...
Egy csudát ébresztőőőőőőőőőőőőőő aki éjjel legény az nappal is legyen az
Egy csudát ébresztőőőőőőőőőőőőőő aki éjjel legény az nappal is legyen az

Nos... ha egy Pasi Nekem hastáncolást próbálna előadni.... minimum h. Ő legyen:

Nyugi...Én sem... erre szoktam mondani h. nem nézni csinálni kell...
Aki állandóan azt bambulja ott valami gebasz van...
Aki állandóan azt bambulja ott valami gebasz van...

Most h. az iwiw-en megtaláltuk Egymást megboldogult tinédzserkori volt szerelmemmel... előhalásztam az anno íródott szerelmes leveleit.. és megtaláltam az egyik naplómat...
Hogy Én mekkora egy ostoba liba voltam 16 éve.. na baccus... mondjuk... még most is
Most egy internetes oldalon írom a kis blogomat... A közutálat és a sorozatos bíróságra járás érdekében nem árulom el h. hol írok
Hogy Én mekkora egy ostoba liba voltam 16 éve.. na baccus... mondjuk... még most is

Most egy internetes oldalon írom a kis blogomat... A közutálat és a sorozatos bíróságra járás érdekében nem árulom el h. hol írok

Te szeretsz táncolni?

De az autódhoz semmikép ne engedd,teee feminista lény.