Most mennem kell. A főnök feladatot osztott ki rám. Méghozzá határidőset: AZONNALRA
Indítanom kell A legkisebb ugrifülest. Most.
Na pá!
Na pá!
Pápá:-)
Főnök:-)
Ez tetszik!
Bár anno nálunk is volt ilyen főnök...és még lesz is:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 14:33
Főnök:-)
Ez tetszik!
Bár anno nálunk is volt ilyen főnök...és még lesz is:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Most mennem kell. A főnök feladatot osztott ki rám. Méghozzá határidőset: AZONNALRA
Na pá!
Na pá!
megyek körletet rendezni...mire visszajövök az összes pasi meztelenül áll...áll-ez jó..:D:D:D:D értve vagyok?
Mázlid van...pont most bontottam 2 üveggel:-)
Carlsberg van?
mire visszajonnek a csajok, lehet megreszegedek :((
naja..nekem is csak egy pohártartó van a gépemben....
hajjajj...kanbulivá alakultunk...akkor piáljunk!
benne vagyok 1 becsuletes piapartiban,csak seggbekuki ne legyen :)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
QAjó zene!!!!
(mmeprune nádpálcával a kezében belép az ajtón)-mi az atyaúristen van itt? vetkőzzetek kutyák! négykézlábra ereszkedni fenékkel felém! most aztán kaptok olyan sörözést...(nádpálcás dorgálás...megérkezik charlotte is...orgiába csapodó büntetéssorozat..mmmmm.....)
hajjajj... nem vagyok SZ/M párti...sőt!
Max a kikötözés! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 15:42
Max a kikötözés! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)

(mmeprune nádpálcával a kezében belép az ajtón)-mi az atyaúristen van itt? vetkőzzetek kutyák! négykézlábra ereszkedni fenékkel felém! most aztán kaptok olyan sörözést...(nádpálcás dorgálás...megérkezik charlotte is...orgiába csapodó büntetéssorozat..mmmmm.....)
ahova pacsi oda puszi....így jó?..de ne izgulj, csak olyan kis kéjelgős csapkodás lesz, előjáték gyanánt...tetszeni fog
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
meghívó kell hozzá, és azt ritkán adnak
hmmmmm
,de azert en sem vagyok sz/m parti
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 15:42

OK, de csak a Te kedvedért!
Mire rá nem veszik a nők a férfiakat! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 25. hétfő 15:52
Mire rá nem veszik a nők a férfiakat! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 25. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)

ahova pacsi oda puszi....így jó?..de ne izgulj, csak olyan kis kéjelgős csapkodás lesz, előjáték gyanánt...tetszeni fog
én sem vagyok annyira vén...bár nem is tudom pontosan miről van xó:-(
huhúúú...oan 'öreg' azé' nem vok!
az én szüleim a földgépnél dolgoztak...ennek persze így most nincs jelentősége, de továbbszőttem a fonalat...a mondd kis kócost meg a táncoló fekete lakkcipőt kivel adta elő a komár?