eztet, mostan én se tudom!
Te Szilva én még most se tudom, h mit szabad meg mit nem vidijóügyileg, mert télleg nem értem, h az izé.hu mé nem fér bele...
no mindegy majd a Villonyost kifaggatom, ha eccerre leszünk itten. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 08:28
Te Szilva én még most se tudom, h mit szabad meg mit nem vidijóügyileg, mert télleg nem értem, h az izé.hu mé nem fér bele...
no mindegy majd a Villonyost kifaggatom, ha eccerre leszünk itten. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
"ne ragozz kuki, mert meghülyülök"
honnan idéztem?
és hogy ne legyen off:
honnan idéztem? és hogy ne legyen off:

(jav: tom, volt benne egy feleslege + http://)

(jav: tom - volt benne egy felesleges wiev)
Mi olyan nehéz ezekben?Tegnap töltöttem föl életemben először és jó!
bocsi, de én ezt nem tudtam: "de vannak VÉDETT képek, amik közvetlenül nem jelennek meg a beszúrásnál, CSAK A SAJÁT GÉPEDEN!
ennek elkerülésére, illetve, hogy mások által is azonnal látható legyen"
ilyenkor szoktad Te itt megnézni pl. h műkszik-e vagy sem?
csak azt nem értem, h miért látható a tv-torna mégis?
ennek elkerülésére, illetve, hogy mások által is azonnal látható legyen"
ilyenkor szoktad Te itt megnézni pl. h műkszik-e vagy sem?
csak azt nem értem, h miért látható a tv-torna mégis?

(mert a tökönszúrós képed nem volt védett kép, de a g.portálosok igen!)
nem a tökönszúróst kérdeztem, hanem a tv-tornát?
vagy azt már Te javítottad? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 14:42

vagy azt már Te javítottad? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)

képeid kijavítva (rosszak törölve), és a magyarázat is ott van!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 14:58
nem a tökönszúróst kérdeztem, hanem a tv-tornát?
vagy azt már Te javítottad?
vagy azt már Te javítottad?
www.imageshack.us tallózás... na és akkor válaszd ki a gépedről... host it... másolás és kép beszúrása (itt)

(kép kijavítva: tom ),
és a helyes link (szóköz nélkül!):[img]http://img209.imageshack.us/img209/5848/pjtoppe2.gif[/img ]
Köszi!
Na..jo sokat kenlodtam...
(de végül sikerült, és ez a lényeg! a feleslegeseket töröltem: tom)
Csak a "direkt link a képhez" kell!(Direct link to image)
Mi van az abload-dal? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 14:56
Mi van az abload-dal? (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Na..jo sokat kenlodtam...
Pihen.. mi van veled ? Azt hittem kivandoroltal...Nem volt ki megtanitsa Surdit kepfeltölteni,pedig nagyon igyekvö...a jelenlevöknek meg nem sikerült
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 15:02
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Csak a "direkt link a képhez" kell!(Direct link to image)
Mi van az abload-dal?
Mi van az abload-dal?
hálás köszönet!
csak egy kérdés és evvel nem akarlak zavarni: miről ismerhető fel, h az oldal védett-e vagy sem. van-e egyáltalán ismertetőjel?
vagy ha bizonytalan vagyok akkor itt nézzem meg, h műxik-e vagy sem? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 15:18
csak egy kérdés és evvel nem akarlak zavarni: miről ismerhető fel, h az oldal védett-e vagy sem. van-e egyáltalán ismertetőjel?
vagy ha bizonytalan vagyok akkor itt nézzem meg, h műxik-e vagy sem? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
képeid kijavítva (rosszak törölve), és a magyarázat is ott van!!!

-neo-