még egy próba
Na szóval surda ecsém meglehet csinálni, de szerintem neked egy kicsit bonyolult lesz. Ha rákattintasz a képre akkor meghallgathatod a jó öreg Strauss muzsikáját.

próbálom sikerült e eltüntetni a képről a feliratot
hát ez nem sikerült sorry
Molly nem olvastad el amit írtam! A program demó tehát kell hozzá egy "megoldás" akkor válik teljesértéküvé! (elküldöm neked e-mail-ban!)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 22. kedd 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ujabb proba remélem most siker van
nagyon randa egy kép, de megmutatom hogy néz ki eltüntetve róla a felirat:

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 23. szerda 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 23. szerda 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
[img]http://C:\Downloads/drum+n+bass0[ /img]
hű wazze ez nagyon bonyolult, persze csak az első hallásra, de ha megfogadod a tanácsom és elolvasod akkor menni fog a dolog KATT IDE!
és rá fogsz jönni nem is annyira bonyolult!
Sok sikert és jó fórumozást!
és rá fogsz jönni nem is annyira bonyolult!
Sok sikert és jó fórumozást!
köszönöm szépen
akor elkezdem próbálgatni
akor elkezdem próbálgatni
jáhúúúúú
sikerült
Thenksz öregSam
sikerült
Thenksz öregSam
remélem már nem lesz szöveg a képen
Köszönöm öregSam
Gratulálok Molly és neked is Trikoman!
Látom jó talajra hullott a mag, örülök, hogy sikerült és örülök, hogy segíthettem.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 25. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Látom jó talajra hullott a mag, örülök, hogy sikerült és örülök, hogy segíthettem.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 25. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
[IMG]http://kepfeltolto
.hu/i/?177619&t=img[/IMG]
.hu/i/?177619&t=img[/IMG]
Öreg Semnek
(kimoderálva!
1. tudsz feltölteni képeket zsigerből, nem kell gyakorolnod, és ezzel mások lehetőségét elvenned!
2. a kép és a szöveges megjegyzésed egyáltalán nem való a topicba! :tom)
1. tudsz feltölteni képeket zsigerből, nem kell gyakorolnod, és ezzel mások lehetőségét elvenned!
2. a kép és a szöveges megjegyzésed egyáltalán nem való a topicba! :tom)

-neo-

boy5432
Jodie Moore