Szexi színészek, "csillagocskák" a filmvilág "deszkáin"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#77   2009. 10. 04. vasárnap 15:05
bazijoe19 bazijoe19
Gyönyörű a hölgy, bár egy filmjét sem láttam még szerintem, de az arca nagyon ott van.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 10. 02. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 02. péntek 13:11
Leslie Stefanson:

1971-ben született, amerikai színésznő. Pár kevésbé ismert, filmben (Alien Hunter-Az idegenvadász, Veszett Vad) és a Sebezhetetlen című filmben is játszott.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#76   2009. 10. 02. péntek 13:11
DrAnthony DrAnthony Admin
Leslie Stefanson:

1971-ben született, amerikai színésznő. Pár kevésbé ismert, filmben (Alien Hunter-Az idegenvadász, Veszett Vad) és a Sebezhetetlen című filmben is játszott.

#75   2009. 09. 25. péntek 11:10
katicika katicika
#74   2009. 09. 01. kedd 21:53
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Tudja a fene már, h láttam-e. nyes De ha nem, akkor sem sokat veszítettem smile
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 09. 01. kedd 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 01. kedd 08:59
Talán semmit nem vesztettél hogy kihagytad a 2-t, egyik éven leadták, akkor végignéztem, mert ugye marhajó volt za első rész, de meg sem közelíti a 2. Az elsőben még végig Trabantoznak, meg abban bennevan hogy kimennek az addig bezárt keletiek az soha nem látott nyugatra, és ámulnak-bámulnak azon ami nyugaton természetes pl. megijed a WC előtt mikor az önműködően lehúzza magát meg ilyesmik, meg minden marhaság megtörténik velük. (Mint amikor mi mehettünk először Ausztriába videjóér.)
#73   2009. 09. 01. kedd 08:59
Filpo Filpo
Talán semmit nem vesztettél hogy kihagytad a 2-t, egyik éven leadták, akkor végignéztem, mert ugye marhajó volt za első rész, de meg sem közelíti a 2. Az elsőben még végig Trabantoznak, meg abban bennevan hogy kimennek az addig bezárt keletiek az soha nem látott nyugatra, és ámulnak-bámulnak azon ami nyugaton természetes pl. megijed a WC előtt mikor az önműködően lehúzza magát meg ilyesmik, meg minden marhaság megtörténik velük. (Mint amikor mi mehettünk először Ausztriába videjóér.)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 08. 31. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2009. 08. 31. hétfő 19:39
Igen, most ahogy írod a születési dátumát, bár 16-17 éves lányt játszott, ezek szerint már idősebb volt.

A leírt jelenetre is emlékszem, irtó jó alakja van/volt...

Látod, a második részre annyira nem emlékszem, hogy egyáltalán láttam-e.
#72   2009. 08. 31. hétfő 21:57
emisszio emisszio
Ezek szerint már 43 éves a "kiscsaj"... Nem semmi worship ! A szakadt farmeros jelenetre én is emlékszem finom ,meg hogy tévedésből egy nudista kempingben szálltak meg éjszaka és ez csak reggelre derült ki... wow1 A második rész tényleg csak egy gyenge utánérzés...
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 08. 29. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 29. szombat 20:07
Ma volt a Go TRABI GO c, film, abban volt egy jó kis NDK-s csajszi, Jacqueline Struutz, a Struutz család szemrevaló kamaszlánya. A film szerintem igenjó, nemis tudnék kiemelni 1 jelenetet sem, az egész jó, holnap lesz a 2, de az viszont rettentő rossz lett szerintem.
A színésznő Claudia Schmutzler, 1966. 09. 19.-ban született, Drezdában, 158cm magas. Sok filmben nem szerepelt, a neten még egy rendes képet sem találtam róla, csak párat a filmből.
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
#71   2009. 08. 31. hétfő 19:39
Igen, most ahogy írod a születési dátumát, bár 16-17 éves lányt játszott, ezek szerint már idősebb volt.

A leírt jelenetre is emlékszem, irtó jó alakja van/volt...

Látod, a második részre annyira nem emlékszem, hogy egyáltalán láttam-e.
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 30. vasárnap 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 30. vasárnap 17:19
Jó csaj volt, kár hogy nem nagyon találni róla képet, én azt hitttem, fiatalabb volt a filmben, a filmben olyan 16-17 éves lányt alakít. Az pl. nagyon tetszet benne, mikor induláskor a lány felvett egy szakadt farmert, ami a fenekénél volt a legjobban kivágva, majd az udvaron az anyja v az apja rászólt: csak nem ebben akarsz jönni, veszed le rögtön, erre ő az udvaron letolta a farmert direkt az ott álló férfiak felé fordulva, egyből rászoltak hogy veszed fel, és végig abban volt. Egyébként egész film nagyon jó, elejétől a végéig, a 2 viszont egy 0.
#70   2009. 08. 30. vasárnap 17:19
Filpo Filpo
Jó csaj volt, kár hogy nem nagyon találni róla képet, én azt hitttem, fiatalabb volt a filmben, a filmben olyan 16-17 éves lányt alakít. Az pl. nagyon tetszet benne, mikor induláskor a lány felvett egy szakadt farmert, ami a fenekénél volt a legjobban kivágva, majd az udvaron az anyja v az apja rászólt: csak nem ebben akarsz jönni, veszed le rögtön, erre ő az udvaron letolta a farmert direkt az ott álló férfiak felé fordulva, egyből rászoltak hogy veszed fel, és végig abban volt. Egyébként egész film nagyon jó, elejétől a végéig, a 2 viszont egy 0.
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 08. 29. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma volt a Go TRABI GO c, film, abban volt egy jó kis NDK-s csajszi, Jacqueline Struutz, a Struutz család szemrevaló kamaszlánya. A film szerintem igenjó, nemis tudnék kiemelni 1 jelenetet sem, az egész jó, holnap lesz a 2, de az viszont rettentő rossz lett szerintem.
A színésznő Claudia Schmutzler, 1966. 09. 19.-ban született, Drezdában, 158cm magas. Sok filmben nem szerepelt, a neten még egy rendes képet sem találtam róla, csak párat a filmből.
#69   2009. 08. 29. szombat 22:42
DrAnthony DrAnthony Admin
Annakidején én is bevállaltam volna a kis szöszit! nyes
#68   2009. 08. 29. szombat 20:07
bazijoe19 bazijoe19
#67   2009. 08. 12. szerda 16:13
Filpo Filpo
Ő aztán fullos szöszi! Én is fiatalabbnak gondoltam, habár végülis az első Taxi 98-es, a 4. meg 2007-es. Érdekes hogy ő is meg Brigitte is rövid hajú (vagy én csak úgy láttam), de azért a Beverly Hills-i zsaruban még jól nézett ki.
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 08. 11. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 11. kedd 10:28
Én fiatalabbnak, max. 35-nek gondoltam, csak most láttam mennyi, csak 5 évvel fiatalabb Brigitte-nél, de sokkal jobban néz ki, már nem lehet őket egy napon említeni sem.
#66   2009. 08. 11. kedd 10:28
bazijoe19 bazijoe19
Én fiatalabbnak, max. 35-nek gondoltam, csak most láttam mennyi, csak 5 évvel fiatalabb Brigitte-nél, de sokkal jobban néz ki, már nem lehet őket egy napon említeni sem.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 08. 10. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2009. 08. 10. hétfő 21:43
Na, őr már igen!!! eljen worship wow1

Szerintem ő klasszisokkal jobb csaj Brigitte-nél. Pedig nem mai csirke ő sem, de máig nagyon jó csaj!
#65   2009. 08. 10. hétfő 21:43
Na, őr már igen!!! eljen worship wow1

Szerintem ő klasszisokkal jobb csaj Brigitte-nél. Pedig nem mai csirke ő sem, de máig nagyon jó csaj!
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 08. 10. hétfő 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 10. hétfő 16:51
Másik nagyon nagy film a TAXI. A benne szereplő Petra, azaz Emma Sjöberg, viszont ma is fantasztikus. Ő is valódi északi típus, vagymi, magas, szőke, kékszemű.
születési idő: 1968. szeptember 13.
születési hely: Stockholm, Svédország
modell, Színésznő
magasság 177 cm
szemszín: Kék
hajszín: szőke
családi állapot:férjezett (Hans Wiklund), 2 gyerek
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
#64   2009. 08. 10. hétfő 16:51
bazijoe19 bazijoe19
Másik nagyon nagy film a TAXI. A benne szereplő Petra, azaz Emma Sjöberg, viszont ma is fantasztikus. Ő is valódi északi típus, vagymi, magas, szőke, kékszemű.
születési idő: 1968. szeptember 13.
születési hely: Stockholm, Svédország
modell, Színésznő
magasság 177 cm
szemszín: Kék
hajszín: szőke
családi állapot:férjezett (Hans Wiklund), 2 gyerek
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
#63   2009. 08. 09. vasárnap 22:08
bazijoe19 bazijoe19
Jajj, azis akkora film! Ebben kérdezte tőle Axel hogy mennyi ideig tart míg leborotvája a lábát, vagy valami ilyesmit, ha jól emlékszem? Mondjuk tányleg jó hosszú lábai vannak. Ebben a filmben meg a Rocky valahányban láttam, akkor még fantasztikus volt, ma már nem nagyon. Az jó hogy eletelt 20 év, meg össze-vissza plasztikáztatta magát, elvonókon volt, állítólag most nagyon "rendberakták" és újra olyan mint régen, de a képek alapján nem annyira.
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 08. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 08. szombat 22:46
Ma volt a Beverly Hills-i zsaru 2. Iggen jó film, ebben a részben volt Brigitte Nielsen, egy 2 méter magas szőke bombázó. Hát ma már közel sem néz ki olyan jól, mint akkor, mondjuk eltelt azóta 20-on pár év.
#62   2009. 08. 09. vasárnap 16:50
Hát, nekem bejönnek a nagymellű szőkék, de Nielsen már fénykorában se jött be... Manapság meg, háááát... Igencsak kiélte magát...
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 08. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 08. szombat 22:46
Ma volt a Beverly Hills-i zsaru 2. Iggen jó film, ebben a részben volt Brigitte Nielsen, egy 2 méter magas szőke bombázó. Hát ma már közel sem néz ki olyan jól, mint akkor, mondjuk eltelt azóta 20-on pár év.
#61   2009. 08. 08. szombat 22:46
Filpo Filpo
#60   2009. 08. 07. péntek 14:06
Filpo Filpo
De nem ám, nagyon szuper! A J.A.G.-ben persze mindig egyenruhában volt, de úgyis marha jól nézett ki az biztos.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 08. 06. csütörtök 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2009. 08. 06. csütörtök 21:07
Na hát ő sem, gyenge... smile eljen wow1
#59   2009. 08. 06. csütörtök 21:07
Na hát ő sem, gyenge... smile eljen wow1
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 06. csütörtök 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 06. csütörtök 16:59
A lemaradt képek
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
#58   2009. 08. 06. csütörtök 16:59
Filpo Filpo
A lemaradt képek
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz Filpo üzenetére (2009. 08. 06. csütörtök 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 06. csütörtök 16:54
Catherine Bell a J.A.G.-ből

Teljes neve: Catherine Lisa Bell
Született: 1968. augusztus 14.
Születési hely: London, UK
Apja: Peter (építész)
Anyja: Mina (ápoló)

Tanulmányai: University of California, Los Angeles (otthagyta)
Férje: Adam Beason (rendezőasszisztens)

A félig brit, félig iráni hölgy folyékonyan beszéli mindkét nyelvet. A családja akkor kötlözött Los Angeles-be, amikor Catherine 3 éves volt. Mivel gyermekként több tv-reklámban szerepelt, Catherine elhatározta, hogy színésznő lesz. Ezért abbahagyta orvosi tanulmányait a UCLA-n, megváltoztatva eredeti elképzeléseit, miszerint sebész vagy biomérnök váljon belőle...
Catherine részmunkaidős modell volt már a főiskolai évek alatt. Több hónapra Japánba költözött, ahol folytatta modellkarrierjét, de úgy érezte, hogy félénksége még mindig meggátolja abban, hogy kibontakoztathassa tehetségét. Először tv-sorozatokban szerepelt, többek között a Dream On-ben 1994-ben, Friends-ben 1995-ben ("The One with the Baby on the Bus" wink , Hotline-ban 1996-ban, Hercules: The Legendary Journeys-ben 1997-ben, majd egy visszatérő filmszereppel jelent meg a Sin City Spectacular-ban 1998-ban.
Mielőtt megkapta volna Lt. Col. Sarah "Mac" MacKenzie szerepét a JAG-ben, amivel sikerült nagyobb sikert elérnie, először Lt. Dianne Schonke szerepében láthattuk a sorozat első részeiben. Akkor néhány jelenet után a szereplő meghalt, de a sorozat szerkesztőjének és executive producerének annyira tetszett Catherine alakítása, hogy megkapta a női főszerepet 1997-ben.
A színésznő munkája mellett olyan alapítványoknak segít, mint a Children's Hospital Los Angeles-ben és a Buoniconti Fund. Mindezek mellett a hölgy szeret bungee jumpingolni és motorozni.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez[IMG]

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: MmePrune MmePrune
Nyitás ideje: 2008. 11. 29. szombat
Üzenetek: 137db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!