na muti megint...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 19:33
Törölt felhasználó (55658)

Na szép! Srácok, csak ennyi vélemény? Tudjátok mikor fogok feltenni több képet! :D
Ennyi? Hát nem azt artad hogy a fiúk ne írjanak!
Na, azért én írok!
Nagyon szép, gyönyörű melleid vannak, csak irigylni tudom azt, aki fogdozhatja... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 19:33
Na, azért én írok!
Nagyon szép, gyönyörű melleid vannak, csak irigylni tudom azt, aki fogdozhatja... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Na szép! Srácok, csak ennyi vélemény? Tudjátok mikor fogok feltenni több képet! :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 07. 31. hétfő 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 31. hétfő 22:33

Sziasztok, ez én lennék...:)
Lányok, ti szoktátok masszírozni a melleteket? Fiúk ne írjanak, van barátom!
Válaszokat lehet ímélben.
http://href.hu/x/1lqd
Lányok, ti szoktátok masszírozni a melleteket? Fiúk ne írjanak, van barátom!
Válaszokat lehet ímélben.
http://href.hu/x/1lqd

Az a lényeg, hogy ne csüngjön nagyon.
(Mármint a barátnőmnek ilyen melle van.)
(Ez egy válasz rihannsu üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 10:19

A szép mell kerek, formás, kicsi (pont elfér a kezemben), és hatalmas, duzzadó bimbói vannak. Szerencsére nekem pont ilyen jutott.
A szép mell kerek, formás, kicsi (pont elfér a kezemben), és hatalmas, duzzadó bimbói vannak. Szerencsére nekem pont ilyen jutott.
a barátnőmnek is nagy melle van.a sex csak úgy az igazi.
A lényeg,hogy szép formás legyen a mell,bár ha választanom kell a nagy cickóra szavazok.A mellszexet kipróbálnám.
Én a nagy mellekre esküszöm:)
Én szeretem a kerek melleket, és néha vágyom a nagy méretű cickókra is..Bár ez bizonyos esetkben akár még útban is lehet..Nekem mindegy csak szép legyen..:-)
Alapvetően ha elfér az ember tenyerében, vagy egy picivel nagyobb az a legoptimálisabb :DD
Mind jó, csak meglegyen...

szerintem ha nem extrém, sokadlagos szempont
Csak a kicsi cickók! A szép formásak :)
Ha 1 tenyérnyinél nagyobb a mell az már pazarlás:D
tök mindegy csak legyen a kézbe....
az a lényeg ne csak akkor áljon fel a melle valakinek amikor meghuzzák a hátán a bört!!!
Egy kiadós,jóleső sex után,nem érdekel,hogy milyen!Csak a binbók legyenek olyanok mint a frissen szedett ropogos cseresznye.

Nem mindig jó a nagy . Volt hogy már útban volt a nagyméret
Viszont olyan is volt hogy én jöttem zavarba mert alig találtam meg a kicsi cicit

szép,kerek legyen(nagy)