Sajnállak, ő a harmadik:))))...
Válasz -KRISZTA- üzenetére (1017)
Válasz -KRISZTA- üzenetére (1017)

Há'nem is olyan egyértelmű...

Vagyhogy tán ilyenre gondoltál?...

az amatör lányok 3. helyezettjéhez mit szóltok? mármint a melléhez

Na!...

Mindig is a nagymellű nőket fogtam ki.. de mindig is a kisebb formásabbakra buktam. Egyszer már kiprobálnék egy olyant is :))
Azért kicsikével, tényleg csak kicsikével teltebbet mint amilyen a Katicika álltal megmutizott képen van :P
Azért kicsikével, tényleg csak kicsikével teltebbet mint amilyen a Katicika álltal megmutizott képen van :P

Mindig is a nagymellű nőket fogtam ki.. de mindig is a kisebb formásabbakra buktam. Egyszer már kiprobálnék egy olyant is :))
Nyamika :)) például ő megfelelne a célra :DDD De hát ilyen nőt felszedni.. ejj :) Arra még gyurnom kéne kicsikét :) :P

Nyami!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 17. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 17. kedd 19:35
Törölt felhasználó (7767)

Na ez például nekem nagyon tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 17. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 17. kedd 19:04

Ez a lógó vizeszacskóra emlékeztet, nekem inkább a kicsi de formás jön be
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 17. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 17. kedd 19:35

Szia akrodnas !
Látom téged is megragadott ez a csábos tekintet!
Kár, hogy jelenleg a fórum tele van sok egyforma, csúnya zöld folttal, ami mögött hasonló szépségek rejtőzködnek!
Remélem, azért ez nem szegi kedved és máskor is ellátogatsz ide.
Üdv!
Látom téged is megragadott ez a csábos tekintet!
Kár, hogy jelenleg a fórum tele van sok egyforma, csúnya zöld folttal, ami mögött hasonló szépségek rejtőzködnek!
Remélem, azért ez nem szegi kedved és máskor is ellátogatsz ide.
Üdv!
Na, idefigy...! Á, mégse, inkább menj a...tudod hová:)))))