action közben nincs?
Tényleg sok a reklám, nagy kezdett lenni a felhajtás!!! Ami jó, szép, arról nem kell szuperlatívuszokban áradozni, egyszerűen nézni kell, és kész. Jó bornak nem kell cégér!

Ide érzem a vágyakozás estéli lobogásának érzéki pihetáncát, amint lihegő kivánságként kél gerjedő szíved pitvarában a vadászatra lusta párzó hímoroszlán...
(Ez egy válasz Erosman üzenetére (2005. 05. 07. szombat 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Hajrá, fióka, szebbeket! Járj elől a jó példával, gyöngyös bokréta, legalább klikkelni, remélem, tudsz. Családi fotót is küldhetsz bátran, itt azt is értékelhetik, nem gondolod?! Ha egy kicsit gyengécskék, hát rá se ránts, én biztosan nem fogom felróni neked. De azért bebizonyíthatod, hogy az enyéimnél jobbakat is tudsz beszúrni! Nos, rajta, kis hamis!

nem vagyok kiéhezve, csak téged akarlak! :)))))))9
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 07. szombat 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 07. szombat 19:13
Törölt felhasználó (7767)

Te Gábor, te! Miért ajánlgatod fel a kiéhezett Erosman-nek a te szíved csücskét? Csak nem úntad máris meg? A "sztriptiz"-ben még elment, ide nem kellett volna...A nő nem közvagyon!

Te Gábor, te! Miért ajánlgatod fel a kiéhezett Erosman-nek a te szíved csücskét? Csak nem úntad máris meg? A "sztriptiz"-ben még elment, ide nem kellett volna...A nő nem közvagyon!

melyik nőt kaphatom meg egy éjszakára :)

Teljesen félreértetted... Bocsánat... Tovább nem magyarázkodom. Jó éjt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 02. hétfő 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 02. hétfő 21:52

Törölt felhasználó (368461)

Ezt megint nem értem...
Miért teszel fel a neved alá fotót valakiről, aki itt fórumozik?

Ezt a kérdést már egyszer feltetted. Én azt szeretném, hogy amíg a válaszomra reagálás nem történik, az maradjon a topic-ban. Erre itt jogot szabadna formálnom, ha ez egy fair fórum. H.sz-emmel senkit sem sértettem, a replika joga meg mindenkit megillet, ha úgy érzi, hogy igaztalanul itélik meg valamely tettét. És jó éjt!

Valaki " jóakarattal" törölte erre a kérdésedre a válaszomat, úgyhogy ismét megpróbálom: a kép helyett->vörös x -> Katinka hibát javít -> megjelenik a kép -> eredeti beszúró szintén javít -> kép duplikát, mint "mene-tekel" -> lebaszás Eryka részéről -> mentegetőzés -> a választ valaki törli -> Katinka újra válaszol -> Na, most mi következik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 02. hétfő 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 02. hétfő 21:52

Törölt felhasználó (368461)

Ezt megint nem értem...

Én is ilyen légzsákokat szeretnék!
És valami kép akcióban?
vagy az már túl sok?
vagy az már túl sok?
Ezt megint nem értem...

Nagyon ott van a szeren,nem lehet több,lengébb képet?