Kizárólag a hatalmas nagy cs~csöket imádom
Nem tudok betelni velük, imádom őket

Szerintem teljesen mindegy mindegyik meretnek es formanak meg van a maga szépsege bája !! Nincs olyan hogy rossz mell vagy csunya !! De ez csak az en velemenyem
Szép lehet kicsi és nagy is! Persze más látvány, de kategorikusan nem tudnám.kilelenteni, hogy melyik jobb. Az szerintem sokkal fontosabb hogy kinek van
. Amúgy a kemény jól izgatható bimbó sokkal jobban izgat mint a cici mérete.

Így igaz!
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2023. 01. 10. kedd 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 10. kedd 17:19

Szerintem teljesen mindegy mindegyik meretnek es formanak meg van a maga szépsege bája !! Nincs olyan hogy rossz mell vagy csunya !! De ez csak az en velemenyem
Minden cici úgy szép ahogy van, csak egy a lényeg, hogy természetes legyen. Nekem azok a kedvenceim.
Sztem pont mind1

Úgy látom, hogy a kicsire sokkal kevesebb voks érkezik, úgyhogy akkor nekem (persze nem ezért, hanem mert tényleg) a kicsi, formás jön be jobban és az eredeti!
Amellett, hogy sokkal inkább vagyok popsirajongó!

A nagy természetes mell a gyengém. Feleségemnek nagy mellei vannak.
Kizárólag a kicsit szeretem.
Nekem a kicsi cickók jönnek be.
Ameddig kicsi volt az volt a jó!De már nagy van ,az!Amúgy mindegyiknek meg van a maga szépsége!

Én imádom a nagy melleket. Ha egy kicsit lógnak is.
Csak is kicsi! Naggyal szóba semm állok

Én is a kicsire szavazom!
A lényeg hogy legyen!

Én mindenképpen a nagyot szeretem. Kb kivétel nélkül az összes párom nagy cickóval rendelkezett. Az egyik szilikonos volt. Az látványra szép volt ugyan, de tapintásra nem szerettem. Nem szándékosan kerestem sosem a nagy mellű csajokat, talán tudat alatt jött így ki. A jelenlegi páromnak (feleségem) van a legcsodálatosabb, legnagyobb,legszebb cickója az eddigi partnereink közül. Imádom markolaszni,szopogatni őket
Egy a ízlésünk én is mindig a nagy mellű nőket szeretem a feleségem et is meg áldotta a teremtő jó nagy cicikkel !
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2023. 01. 27. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ameddig borzalmasan nagy kannák voltak,jó volt...de megkaptam a kis tenyérben elférőket...mindkettőt szeretem de a kicsi cici felé billen a mérleg
))

Kicsi is tökéletes ha lehet benne kapaszkodni

Az első páromnak nagyon pici melle volt, szinte semmi. Melltartót se hordott, nem volt mit bele tenni. De a mellbimbói érzékenyek voltak, lehetett kényeztetni. Egyszer azt mondta, hogy mindössze annyi a hátránya emiatt, hogy a blúz nem áll olyan jól rajta.
Volt feleségemnek ezzel ellentétben hatalmas nagy mellei vannak nagy bimbó udvarral. Az mondjuk nekem nem igazán jön be. Ha levette a melltartóját, akkor bizony a gravitáció hamar jelentkezett.
Jelenlegi páromnak meg pont a kettő közötti méretű a cicije, olyan jó marékba illő. Nagyon szép kerek cicijei vannak. Melltartó nélkül is gyönyörűen állnak neki. Nekem ez jön be a legjobban. De igazából nem a mell alapján választottam egyiket sem, és nem is ez a legfontosabb.
Volt feleségemnek ezzel ellentétben hatalmas nagy mellei vannak nagy bimbó udvarral. Az mondjuk nekem nem igazán jön be. Ha levette a melltartóját, akkor bizony a gravitáció hamar jelentkezett.
Jelenlegi páromnak meg pont a kettő közötti méretű a cicije, olyan jó marékba illő. Nagyon szép kerek cicijei vannak. Melltartó nélkül is gyönyörűen állnak neki. Nekem ez jön be a legjobban. De igazából nem a mell alapján választottam egyiket sem, és nem is ez a legfontosabb.