Szerintem inkább az a lényeg, hogy legyen, mindegy, hogy kicsi vagy nagy.
Mindkettővel meg kell tanulni bánni és nincs belőle gond...
Mindkettővel meg kell tanulni bánni és nincs belőle gond...
Szerintem mindegy hogy kicsi vagy nagy a lényeg aki viseli.Mert kicsi cici is lehet izgató ha a többi arányos hozzá.Mert szerintem egy vékony csaj nagy cicivel nem túl sexi, és forditva is igaz.A lényeg különben is a belsö érték!!!
Ha jönne a Kéktündér én nagy (C kosár), ruganyos, antigravitációs melleket kérnék tőle, nem túl nagy bimbóudvarral, és bimbókkal, amik nem "egymást nézik", hanem hetykén merednek a világba, V alakban, mint a vadlibák.
De mivel eddig nem jött, megelégszem azzal, ami van.
De mivel eddig nem jött, megelégszem azzal, ami van.
Nem a méret a lényeg hanem aki viseli. A pici cici is tud sexis lenni ha az illető ugy viseli
hmmm. igen, csatlakozom "lyuk78" hozzászólásához, főleg az utolsó 2 mondata tekintetében. Mindazon által részemről előnyben vannak a kis, aranyos, hetyke mellek, kis bimbóval, és a hozzátartozó pici popsival.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 09. 03. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 03. csütörtök 13:34
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 09. 03. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Az a fontos ,hogy kin lógnak azok a csöcsök ! Én nem csak a mértek különbségét szeretem hanem a bimbók fajtáit, méreteit és a mell alakját. Van hogy a lógos is kurva szexis ha olyan a gazdája
Van hogy egy ici-pici hegyes kis cici is minden pasi figyelmét magára vonja. És van amikor a "nagy mell" jön szembe és leblokkol a tömeg és fiu-lány azt nézi ( minap egy üzletházban) ! Ha lehetne az összes mellet szemügyre venném a világon ! Nunussal együtt !
Van hogy egy ici-pici hegyes kis cici is minden pasi figyelmét magára vonja. És van amikor a "nagy mell" jön szembe és leblokkol a tömeg és fiu-lány azt nézi ( minap egy üzletházban) ! Ha lehetne az összes mellet szemügyre venném a világon ! Nunussal együtt !
a lenyeg hogy kemeny legyen (ne logjon - csungjon)
Nagy mell,persze nem óriási ! Kisebb mell lehet valakinek mutatós de azért nagy mell közé be lehet csapni a dákót
Ennél tökéletesebben nem is lehetne megfogalmazni az ízlésemet
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2009. 12. 31. csütörtök 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 31. csütörtök 00:06
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2009. 12. 31. csütörtök 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy mell,persze nem óriási ! Kisebb mell lehet valakinek mutatós de azért nagy mell közé be lehet csapni a dákót
szeretem a kis hegyes ciciket is, de azért a nagyobbakat sem vetem meg, csak ne lógjon a köldökig
Mindegy milyen csak kemény feszes legyen
Méretben a középső helyen elhelyezkedő ciciket szeretem, csak meg kell cirólgatni és már kemény is, olyan mint a kukim
. A feszes cicik a legjobbak, a popsi után a kedvenc testrész amit szeretek
. A feszes cicik a legjobbak, a popsi után a kedvenc testrész amit szeretek
Ízlések és.....!Én személyszerint /nőként/ a nagyobb, érzékeny
ciciket kedvelem! A kicsi mellet nem találom izgatónak , sem fotón, sem élőben. Szerencsére párommal azonos az ízlésünk
ciciket kedvelem! A kicsi mellet nem találom izgatónak , sem fotón, sem élőben. Szerencsére párommal azonos az ízlésünk
A nagy mell, nagy érzékeny bimbókkal, szerintem a jó !
Mivel mell centrikus vagyok, inkább a nagyobb keblekre teszem a voksomat, szép ágaskodó bimbókkal, de ha kisebb, az sem baj, mindegyiket őrömmel kényeztetem.
Inkább látogass meg egy pszichiátert!
Sziasztok!!! Háttt ez nagyon fogós kérdés h melyik mell az ami??? Olyan utálatos a szemem,(de szerintem sok férfi társamé is)h mindig megnézem ha találkozok egy szép nagy mellű nővel,és a fantáziám azonnal beindul,h milyen volna igy-ugy vele,deeeeee képzeljétek,volt egy 22éves kis titkos barátnőm sok évvel ez előtt,akit a természet 140F es mellekkel áldott meg, és egy évig volt a barátnőm,és ha ez eszembe jut,akkor viszont azonnal a kis mell re voksolok!!! Nagyon jó volt eleinte,de valahogy nem szeretném ha a páromnak is ekkora volna!!!
Jajjjj,bocsi,h még esetleg zavarlak benneteket!! 22éves korára,nagyon fájt a háta és dereka,mert igen csak nagy sulyt kellett ellen tartania!!!
Nekem a kis mellek jönnek be igazán. Eddig viszont valahogy úgy alakult, hogy egy kivétellel, szinte mindig nagymellű barátnőim voltak. Az is jó, de valamiért nekem a picik jobban bejönnek.
Amikor nem fér bele a tenyeredbe!!!! Na az a jó..........
Mindenképpen a hatalmas, ám DE eredeti mellekre szavazok

Erosman

zorro2008
Katarina