Még nőként is a nagy melleket kedvelem, de alapvetően ízlések és pofonok, kit hogy áldott meg az ég...a lényeg, hogy természetes legyen!
A tiéd pl nagyon kívánatos
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 31. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 31. hétfő 21:57
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 31. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (821125)
VIP
Még nőként is a nagy melleket kedvelem, de alapvetően ízlések és pofonok, kit hogy áldott meg az ég...a lényeg, hogy természetes legyen!
Köszönöm
(Ez egy válasz Gaabeesz üzenetére (2011. 11. 01. kedd 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Gaabeesz üzenetére (2011. 11. 01. kedd 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
csodás keblek!!! eredeti formás!!
2011. 10. 31. hétfő 21:57
Törölt felhasználó (821125)
VIP
NNekem is a kis cicik jönnek be...a páromé is kicsi, de imádom. Nézd meg! Tetszik?
(Ez egy válasz Cartmen üzenetére (2011. 10. 20. csütörtök 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 20. csütörtök 16:21
Nekem a kis mellek jönnek be igazán. Eddig viszont valahogy úgy alakult, hogy egy kivétellel, szinte mindig nagymellű barátnőim voltak. Az is jó, de valamiért nekem a picik jobban bejönnek.
a kisseb ami szabályosan merev lesz ha beizgul
Szerintem mindegy!,Ne legyen lapos, lógós,és aki mögötte van,legyen kisugárzása!
csak a kicsi
Én nézni a nagyot, fogdosni a kicsit szeretem. Így azután sose vagyok megelégedve.
Legyen - ez a minimum. Minden többi ezután következik. Formás legyen, s ha nagyobb, az se baj. S ha nagyobb, akkor a gravitáció viszi lefelé, de ez se baj. Ne legyen "megcsinálva" - nálam ez vízválasztó. Szilikonnal nem szeretném becsapatni magam. Azt hiszem, nem is lehet.
Igen. Ezek kifejezetten édes kis cicik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 17. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 17. csütörtök 09:44
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 17. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805846)
NNekem is a kis cicik jönnek be...a páromé is kicsi, de imádom. Nézd meg! Tetszik?
nekem is a kicsi jobban be jön
Köszönöm.....szeretem is őket nagyon))
(Ez egy válasz Cartmen üzenetére (2011. 11. 20. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ruhában a nagy az biztos dögösebb és dekoratívabb, ennek ellenére én a kicsire szavazok de a leglényegesebb hogy feszes legyen. A nagy lógó nekem nem jön be, a csúcsos kicsi vagy közepes a favoritom.
Sziasztok.Az én véleményem az,hogy mindegy mekkora,kicsi,nagy,lógós,vagy kemény,csak élvezzük együtt a cicizést is,de ha netán hidegen hagyja,az sem baj,mert végül is nem szerethet mindenki mindent!Én,személyesen azt nem szeretem,amikor mell,a mellben van,vagyis,csak az udvara domborodik,és abból a bimbó,de nem vagyunk egyformák,és ezért tisztelni kell minden NŐT!!!! Köszönöm,hogy elolvastad.
én is kis cici párti vagyok, de egy szép nagy mellet sem utasítok vissza! Lényeg, hogy formás legyen.
a kicsi sem rossz, ha szép, formás. a nagy is csak akkor jó, ha nem lóg
Ez is az is, dem baj ha nagy...
Teljesen mindegy,ha szépek,de én a kisebbeket szeretem!
Egyértelműen a nagy .

Erosman