Mar nem tudom melyik temaba irtam. Kedves Greta, miert nem irsz a nyeremenyeddel kapcsolatban valaszt?
nekem pl. a Gréta új mellei beleeesnek az ideális méret keretei közé :)) Robeszka párjáé meg a felső határ közelében vannak :))))
nagyon meggyőző képeket rakták fel ide. Köszi. Nekem nagyon bejössz. Ha van kedved, küldhetsz az emailemre magadról néhány csinos képet. Nem vennéd el a kedvem semmitől. Cuki vagy nagyon. erosman@freemail.hu
Be kell vallanom: irigyellek. Szép nagy mellekkel rendelkezik a barátnőd, s látszik rajta, hogy igazi. Az igazság az, hogy nekem mindegy, hogy igazi vagy sem. A lényeg: hogy legyen mit fogni, legyen hova rakni STB.
hogy visszafogadtad a barátnődet, annak megvannak szerintem az okai. Valószínű, hogy jó az ágyban. Megcsalt? Csald vissza. Én is ugyanezt tettem anno.
(Ez egy válasz csozso üzenetére (2005. 01. 29. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 29. szombat 20:24

Na ja. Sajna már egyszer más is fogta meg meg is kúrta. Csak az a baj nem is egyszer.Én hülye meg annyira szeretem hogy visszafogadtam.
Válasz Erosman üzenetére(10)
Válasz Erosman üzenetére(10)
ÉN IMÁDOK ÚGY ELÉLVEZNI, HA A BARÁTNŐ, RAJTAM "LOVAGOL" ÉS KÖZBEN FOGOM A CSODÁS MELLEIT.
Én inkább a nagyokat szeretem, és inkább a természeteseket, de nem vetem meg a szilikonost sem. Az asszonyé 95 F-es. Nekem nagyon bejön:)
én a nagyobbakat kedvelem
úgy látom, a legtöbb embernek a nagyobbacskák jönnek be.
Elég vizuális alkat vagyok, de az e mérethez tartozó "kosarat" nem tudom elképzelni. Most kétségek közt fogok maradni:-(
A tieid? Szép nagyon!:-)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 03. csütörtök 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 03. csütörtök 21:14
Törölt felhasználó (368461)

Elég vizuális alkat vagyok, de az e mérethez tartozó "kosarat" nem tudom elképzelni. Most kétségek közt fogok maradni:-(
Nekem ez nagyon tetszik.....
Na nem is irok ide....hisz nem akar összejönni...
Sajnálom...valami nem stimmt!
Puszzzzzzzzz
Sajnálom...valami nem stimmt!
Puszzzzzzzzz
CB! Nézd meg újra a "Képek beszúrása" topikot, ezek rossz linkelések voltak, nem is képre mutatnak, törlöm is őket. Próbáld újra!

LALA! Várjuk a képet :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 01. kedd 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 01. kedd 22:01

Törölt felhasználó (367226)

hm...eddig én egy csajjal voltam, de annak irtózatosan szép mellei voltak...elég nagyok is. kicsit elfelejt a csaj, és felrakom az oldalra a képét. :D

valamiért nem jelenik meg a kép, amit feltettem. Ki tudja miért?
(azért, mert nem jó helyről és nem jól szúrod be a képet, ezért törlöm is, hogy ne legyen zavaró. Olvasd a képek beszúrása topicot!!! Üdv: tom)

(azért, mert nem jó helyről és nem jól szúrod be a képet, ezért törlöm is, hogy ne legyen zavaró. Olvasd a képek beszúrása topicot!!! Üdv: tom)
Azért egy képet tudok mellékelni, bár nem látszik teljes valóságában, de hát az asszony nem szereti ha fényképezem. :(