ezek a jo cicik
ez is benne van a pakliban!
(Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2005. 12. 10. szombat 03:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 10. szombat 03:07

Igazad lehet. Lehet, hogy csak azért ijedtem meg a nagy mellű nőktől idáig, mert nem voltam magammal megelégedve. De azt be kell ismerned, hogy egy ioll. két nagy mell láttán hamarabb eldurransz mint két kisebbtől! Legalábbis én így vagyok vele!
Igazad lehet. Lehet, hogy csak azért ijedtem meg a nagy mellű nőktől idáig, mert nem voltam magammal megelégedve. De azt be kell ismerned, hogy egy ioll. két nagy mell láttán hamarabb eldurransz mint két kisebbtől! Legalábbis én így vagyok vele!
(Ez egy válasz Erosman üzenetére (2005. 12. 08. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 08. csütörtök 18:59

MÉG SOHA NEM ILYEDTEM MEG A NAGY MELL LÁTVÁNYÁTÓL, PEDIG KI, HA ÉN NEM, SOKKAL ÉRINTKEZTEM MÁR.
Igan. A nagy mell vagy a kicsi. A lényeg hogy érzékeny legyen!
A te képeid valahogy mindig kurva jóóóók!!!!
DUNDIKA NAGYON OTT VAN, NEM?

köszi a bókot)
Bíí-bíí. Én meg nem *** a *** !!
(Ez egy válasz Erosman üzenetére (2005. 12. 08. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 08. csütörtök 18:59

MÉG SOHA NEM ILYEDTEM MEG A NAGY MELL LÁTVÁNYÁTÓL, PEDIG KI, HA ÉN NEM, SOKKAL ÉRINTKEZTEM MÁR.
Én a vékony lányokat szeretem és ehez formás kicsi ciciket, nem szeretem a logó nagy zacsikat persze van akinek az ilye jön be
(Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2005. 12. 08. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 08. csütörtök 18:53

Szerintem nekünk férfiaknak csak a szánk nagy amikor arról beszélünk, hogy kis vagy nagy mell. Amikor meglátunk két nagy mellett, legszívesebben azonnal elcsattannánk. De egy kis mell általában sokkal formásabb és feszesebb. Meg nem is félünk azoktól a nőktől annyira. A nagyokról azt hisszük, hogy keresztbe lenyel:)
FIATALOK, MÁRA ENNYI TELT A KREATIVITÁSOMBÓL, ÉRJÉTEK BE ENNYIVEL :)
eGY UTOLSÓ KÉP, EGY IGEN HÍRES MAGYAR LÁNYRÓL.
eGY UTOLSÓ KÉP, EGY IGEN HÍRES MAGYAR LÁNYRÓL.

Szerintem nekünk férfiaknak csak a szánk nagy amikor arról beszélünk, hogy kis vagy nagy mell. Amikor meglátunk két nagy mellett, legszívesebben azonnal elcsattannánk. De egy kis mell általában sokkal formásabb és feszesebb. Meg nem is félünk azoktól a nőktől annyira. A nagyokról azt hisszük, hogy keresztbe lenyel:)