Általában átlagos, vagy kicsit nagyobb mellű nőkkel volt dolgom, a jelenlegi kedvesemnek pici cicije van, de képes valamire, ami szerintem különleges. Olyan érzékeny és annyira bele tudja magát élni a szexbe, hogy a melleinek izgatására képes elélvezni. Ha hiszitek, ha nem így van, ráadásul nekem sikerült egy alkalommal 8x is eljuttatni a csúcsra, aztán jött még a többi... :) Csodálatos nő, odavagyok érte, de persze nem csak ezért a tudománya miatt...
Jah az kimaradt,hogy az összhatás a kisugárzás a fontos...
Na szóval:-)
Teljesen mindegy!!!
Kismellűek se aggódjanak,mert valakinek meg az jön be,mint pl: nekem is.
Teljesen mindegy!!!
Kismellűek se aggódjanak,mert valakinek meg az jön be,mint pl: nekem is.

Na, idefigy...! Á, mégse, inkább menj a...tudod hová:)))))

Szia akrodnas !
Látom téged is megragadott ez a csábos tekintet!
Kár, hogy jelenleg a fórum tele van sok egyforma, csúnya zöld folttal, ami mögött hasonló szépségek rejtőzködnek!
Remélem, azért ez nem szegi kedved és máskor is ellátogatsz ide.
Üdv!
Látom téged is megragadott ez a csábos tekintet!
Kár, hogy jelenleg a fórum tele van sok egyforma, csúnya zöld folttal, ami mögött hasonló szépségek rejtőzködnek!
Remélem, azért ez nem szegi kedved és máskor is ellátogatsz ide.
Üdv!
Ez a lógó vizeszacskóra emlékeztet, nekem inkább a kicsi de formás jön be
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 17. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 17. kedd 19:35
Törölt felhasználó (7767)

Na ez például nekem nagyon tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 17. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 17. kedd 19:04

Nyami!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 17. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 17. kedd 19:35

Nyamika :)) például ő megfelelne a célra :DDD De hát ilyen nőt felszedni.. ejj :) Arra még gyurnom kéne kicsikét :) :P

Mindig is a nagymellű nőket fogtam ki.. de mindig is a kisebb formásabbakra buktam. Egyszer már kiprobálnék egy olyant is :))
Azért kicsikével, tényleg csak kicsikével teltebbet mint amilyen a Katicika álltal megmutizott képen van :P
Azért kicsikével, tényleg csak kicsikével teltebbet mint amilyen a Katicika álltal megmutizott képen van :P
Mindig is a nagymellű nőket fogtam ki.. de mindig is a kisebb formásabbakra buktam. Egyszer már kiprobálnék egy olyant is :))
Na!...

az amatör lányok 3. helyezettjéhez mit szóltok? mármint a melléhez

Vagyhogy tán ilyenre gondoltál?...

Há'nem is olyan egyértelmű...