Ez nem kérdés - minden mell jó. Amúgy meg teljesen szubjektív, kinek a pap, kinek a paplan.
ebbolis 1 kicsi abbol is 1 kicsi és már jó is minden:P
kisebb mell a jobb :D
szép,kerek legyen(nagy)
Nem mindig jó a nagy . Volt hogy már útban volt a nagyméret
Viszont olyan is volt hogy én jöttem zavarba mert alig találtam meg a kicsi cicit

Egy kiadós,jóleső sex után,nem érdekel,hogy milyen!Csak a binbók legyenek olyanok mint a frissen szedett ropogos cseresznye.

az a lényeg ne csak akkor áljon fel a melle valakinek amikor meghuzzák a hátán a bört!!!
tök mindegy csak legyen a kézbe....
Ha 1 tenyérnyinél nagyobb a mell az már pazarlás:D
Csak a kicsi cickók! A szép formásak :)
szerintem ha nem extrém, sokadlagos szempont
Mind jó, csak meglegyen...

Alapvetően ha elfér az ember tenyerében, vagy egy picivel nagyobb az a legoptimálisabb :DD
Én szeretem a kerek melleket, és néha vágyom a nagy méretű cickókra is..Bár ez bizonyos esetkben akár még útban is lehet..Nekem mindegy csak szép legyen..:-)
Én a nagy mellekre esküszöm:)
A lényeg,hogy szép formás legyen a mell,bár ha választanom kell a nagy cickóra szavazok.A mellszexet kipróbálnám.
a barátnőmnek is nagy melle van.a sex csak úgy az igazi.
A szép mell kerek, formás, kicsi (pont elfér a kezemben), és hatalmas, duzzadó bimbói vannak. Szerencsére nekem pont ilyen jutott.
(Mármint a barátnőmnek ilyen melle van.)
(Ez egy válasz rihannsu üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 10:19

A szép mell kerek, formás, kicsi (pont elfér a kezemben), és hatalmas, duzzadó bimbói vannak. Szerencsére nekem pont ilyen jutott.
Az a lényeg, hogy ne csüngjön nagyon.