Kicsi - nagy ? a tulajdonosa legyen megfelelö.

nekem semmi bajom a kicsivel de szivesebben jatszom a nagyobb mellekkel

Párosunk férfi tagja ként a nagy mellekre szavazok ,nekem azok tetszenek D , E kosár
Szívesen megismerkednék ilyen adottsággal rendelkező, hölggyel illetve ilyen párossal Bp és Pest megyéből

Szívesen megismerkednék ilyen adottsággal rendelkező, hölggyel illetve ilyen párossal Bp és Pest megyéből

Ne legyél szomorú szép nagy melleid vannak
Párosunk férfi tagjának tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 02. péntek 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 02. péntek 23:10

Törölt felhasználó (1376682)

Én akkor szomorú vagyok :(
Nekem speciel fiatalon mindig nagyra esküdtem. Aztán idővel a közepesre majd a kicsikre kattanok.A mostani kicsi de azért fogható , de imádja ha markolom erősen, előző nagy volt hatalmas de nem lehetett semmit csinálni vele mert nagyon érzékeny volt neki.
Mindenkinek mas meret all jol, igy nehez lenne altalanositani. Lehet szeretni a kicsit is, de szep nagyokat is
nekem 85C van otthon, nem bánnám ha D lenne
Sztem nincs rá okod,szép a cicid
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 02. péntek 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Én a nagyot szeretem mivel a feleségem is nagy cicikkel áldotta meg a úr
ne légy szomorú, hozzád tőkéletesen illik ez a méret, így vagy szép

Én azt szeretem ami elfér a tenyeremben

Szerintem mindkettőnek megvan a maga szépsége. A lényeg, hogy arányos legyen a leányzó testével és lehessen vele játszani (vagyis engedje a lány, úgy értem). T
minden cicinek meg van a maga varázsa
Én a szép pici (alma) cicikre szavazok
.
Nem azt mondom hogy a nagy didik nem szépek, csak ügye mindenkinek más az igényei.
Egy kis hasonlat Valaki simán issza a kávét vagy cukorral + tejjel de ha azt nézzük akkor mindenki kávét iszik mert finom

Nem azt mondom hogy a nagy didik nem szépek, csak ügye mindenkinek más az igényei.
Egy kis hasonlat Valaki simán issza a kávét vagy cukorral + tejjel de ha azt nézzük akkor mindenki kávét iszik mert finom

Ne legyèl szomorú szèp cicid van nekem tetszik nagyon

(Ez egy válasz newyork üzenetére (2016. 09. 02. péntek 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
kicsire szavazok
mindenképp nagy mell- óriási bimbiudvarral
sziasztok
nekem a nagy mellek tetszenek imádom őket de mindenkinek más az ízlése (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 04. hétfő 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 04. hétfő 15:02
nekem a nagy mellek tetszenek imádom őket de mindenkinek más az ízlése (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 04. hétfő 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1198542)

Persze,hogy a nagy mell a jóóóóóó : D ha férjemnek nem szabad a keze én is szeretek cicizni ,simizni :PP
Az A-s és B-s cicik a legjobbak! Ill a kisebb C-s