Az ötödik végtagom kedvéért.Neki is kell egy kis kikapcsolódás.!
Szeretem a poénokat, és a legfrissebbeket, egyben a legjobbakat mindíg itt gyűjtöm. Persze nem elhanyagolható a vizuális motíváltság sem. Ja és vonz a sokszínű fórum-élet.
a csinos amatőrök miatt, DrAnthony képei miatt, na jó mások korrekt képei miatt is!
Egyszerű az oka, hogy miértnézek be. Mert IMÁDOM nőket!!!!!!!! :-)
Mikor először belenéztem a GG-be az erotika miati kiváncsiságom vezérelt,a fórom külömböző témáit ahogy elkezdtem olvasgatni,rájöttem hogy a GG az ország legváltozatosabb honlapja,nem csak az erotika található meg benne magasszinvonalon, minden témában lehet a fórumon hozzászólni,esetleg új témát nyitni,az adminok korrekt munkájának köszönhetően értékes vitákat lehet folytatni.

Mert tök jó!!!!!
Ez aztán szimpátria! dE EZ MÁR IDŐGÉP sztm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 19:33

Törölt felhasználó (38040)

Oh , hát az még működik? Nekem letörölte a northon...:D
Home!Kezdőlapnak van beállítva a GG.Legalább jól kezdödik a napom.

A csajok miatt
ha a farok átveszi az irányítást

egyszerűen, csak jó az egész úgy ahogy van!!!
Kismalac+fórum.
Ez az első fórum ahová elkezdtem írni.
Még anno christina applegate,miatt regiztem.
Véletlenül a haernál googleba beírt "muff" szó miatt találtam ide.
Ez az első fórum ahová elkezdtem írni.
Még anno christina applegate,miatt regiztem.
Véletlenül a haernál googleba beírt "muff" szó miatt találtam ide.
élvezem..
)
érdekes..,
izgalmas..,
sok rétegü

érdekes..,
izgalmas..,
sok rétegü

ok, kösz a pozitív jelzőket,
és tényleg örülünk neki/neked, csak mielőtt új topicot nyitsz, előtte tájékozódj a fórum lényegéről (olvasgasd a témákat, szólj hozzá érdemben)! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 23:13
és tényleg örülünk neki/neked, csak mielőtt új topicot nyitsz, előtte tájékozódj a fórum lényegéről (olvasgasd a témákat, szólj hozzá érdemben)! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62444)

élvezem..
)
érdekes..,
izgalmas..,
sok rétegü

érdekes..,
izgalmas..,
sok rétegü

Hát ez egy kurva jó kérdés. Én is feltettem magamnak.
Megpróbálom magyarázni a bizonyítványt:
1. Értelmes emberekkel beszélgetni olyan dolgokról amiről az átlagemberrel nehéz.
2. Barátokat szerezni /remélem sikerült/
3. Ellenséget szerezni /ezt az ember általában nem akarja de ez is bejött/
3. Megmagyarázni a fiataloknak, hogy a cam-on keresztül nem annyira jó....
4. Ami a legfőbb okom: rendkívül értelmesek a csajok és rendesek a srácok, kivéve azt a dög surdát, /csak ne csípném annyira!/ jókat lehet beszélgetni velük.
Ökörködni Tommal is lehet /bár én nem biztos, hogy ilyen megértő lennék az ő helyében, lásd az a dög Surda, ezt nem hagyhattam ki én már egypárszor tiltottam volna, mehettünk volna sörözni!/ sokat kibír.
Megpróbálom magyarázni a bizonyítványt:
1. Értelmes emberekkel beszélgetni olyan dolgokról amiről az átlagemberrel nehéz.
2. Barátokat szerezni /remélem sikerült/
3. Ellenséget szerezni /ezt az ember általában nem akarja de ez is bejött/
3. Megmagyarázni a fiataloknak, hogy a cam-on keresztül nem annyira jó....
4. Ami a legfőbb okom: rendkívül értelmesek a csajok és rendesek a srácok, kivéve azt a dög surdát, /csak ne csípném annyira!/ jókat lehet beszélgetni velük.
Ökörködni Tommal is lehet /bár én nem biztos, hogy ilyen megértő lennék az ő helyében, lásd az a dög Surda, ezt nem hagyhattam ki én már egypárszor tiltottam volna, mehettünk volna sörözni!/ sokat kibír.

mm..
olyan hülyén érzem magam..
sajnálom!
én hibám valószínü,nem jól fogalmaztam!

csók
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)

ok, kösz a pozitív jelzőket,
és tényleg örülünk neki/neked, csak mielőtt új topicot nyitsz, előtte tájékozódj a fórum lényegéről (olvasgasd a témákat, szólj hozzá érdemben)!
és tényleg örülünk neki/neked, csak mielőtt új topicot nyitsz, előtte tájékozódj a fórum lényegéről (olvasgasd a témákat, szólj hozzá érdemben)!
na ez egy kurva jó kérdés
ez meg egy kurva jó hozzászólás volt!
de ki is fejthetnéd bővebben!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 02:47), amit ide kattintva olvashatsz)

idáig ide jártam de már mindené pénz akartok kérni már a beküldöt videókért is pénzt kértek!!!??na inkább nem ajánlom senkinek a goldengatet!!sziasztok
nagyjából az ilyen kurva jó kommentekért járok ide. azaz fórumozni. max néha megnézek 1-2 videót.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 16. hétfő 17:14

ez meg egy kurva jó hozzászólás volt!