Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
sziasztok, bp-en ismerkednék belevaló hölggyel
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Pároknak és hölgyeknek ingyen taxi budapest és környékén.Én csak vezetek és leskelődök a tükörből.Persze meg is állhatunk ha úgy hozza a sors...40es jóképű átlagos srác vagyok.Más játékok is érdekelnek,benne vagyok sokmindenben.
Kedves párt keresek estére,kukkolásra,hármashoz! Szép délutánt mindenkinek!
Egy igazi falusi idősebb hölgyet keresek.Baranya
Mai nap kalandoznek hölggyel v párral . Helyem is van Budán.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén 50 -es vagy 50 + os párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
41/192/82 férfi vagyok. Kaposváron keresek partnert hölgy személyében 20-65 korig anya-fia, unoka-nagyi titkos, SZEREPJÁTÉKOS szeretői kapcsolathoz.
Ma este 23 óra után a reptér környékén párral kalandoznék!
Vagy esetleg az M6 vonalon Dunaújvárosig.
Ápolt 40es pasi vagyok
Vagy esetleg az M6 vonalon Dunaújvárosig.
Ápolt 40es pasi vagyok
Mi pár vagyunk, volt pár " komoly-nak tűnő pasi,akikkel le volt fixálva a találka!
De az utsó pillanatban köddé válnak ,hihetetlen!
Újra keresnénk, pasit, vagy párt, hölgyet!
Kezdők vagyunk! Priviben írj, és válogatunk. Akiknek nem azonnal válaszolunk azok meg ne sértődjenek meg, mert abból is sok van! A sok sok evél köztt meg eltudunk tévedni
De az utsó pillanatban köddé válnak ,hihetetlen!
Újra keresnénk, pasit, vagy párt, hölgyet!
Kezdők vagyunk! Priviben írj, és válogatunk. Akiknek nem azonnal válaszolunk azok meg ne sértődjenek meg, mert abból is sok van! A sok sok evél köztt meg eltudunk tévedni
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Fedezzük fel egymást szenvedéllyel!Most 09.25 Péntek este vagy szombaton bármikor!
Hölgyeket keresek vagy Párhoz harmadiknak/cuckold/dogginghoz társulnék(oral aktív bi részemről oké).
31 éves potens,mások szerint intelligens jó fej vagyok. 175cm/70kg/18cm intimmel rendelkezem,arc és intim borotvált.(jelenleg van rajta némi ha ezt igényled meghagyhatom csak jelezd)
Egészséges és Ápolt vagyok ezt várom el tőled/tőletek is.
Nem érdekel a korod, a súlyod vagy a valódi neved. Az érdekel Ki vagy amikor a szemedbe nézek!
Képet szívesen küldök privátban illetve randi előtt előzetes telefon/videóhívás messengeren kívűl bárhol megejthetünk.
Utazni tudok és akarok is, nem kamu ígérgető vagyok Pest 100km sugarában!
Hölgyeket keresek vagy Párhoz harmadiknak/cuckold/dogginghoz társulnék(oral aktív bi részemről oké).
31 éves potens,mások szerint intelligens jó fej vagyok. 175cm/70kg/18cm intimmel rendelkezem,arc és intim borotvált.(jelenleg van rajta némi ha ezt igényled meghagyhatom csak jelezd)
Nem érdekel a korod, a súlyod vagy a valódi neved. Az érdekel Ki vagy amikor a szemedbe nézek!
Képet szívesen küldök privátban illetve randi előtt előzetes telefon/videóhívás messengeren kívűl bárhol megejthetünk.
Hello
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma!
Írj privátba...
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma!
Írj privátba...
Hozzánk hasonló, együtt élő hetero párral ismerkednénk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!! NO HOMO !
Helló munka véget Györben leszek gondoltam hölgyel vagy párral találkozák ,aki mer az nyer
Csak bátran nem harapok
Csak bátran nem harapok