Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Puncimániás,fehérneműregerjedő kiváncsi hetero urat srácot keresek közös hokizáshoz,miközben puncis képeket,videókat nézünk.Inkább esténk érek rá vagy hétvégén,de helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha el is tudsz jönni!Igényes ápolt fiatal srác vagyok!Hitegetők,igérgetők levelezgetők kérem NE!Köszönöm!
sziasztok, budapesti hölgyet keresek hosszabb távra, 48 éves hetero pasi vagyok
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Salgótarján környékén ismerkednék hölgyekkel esetleg párokkal. Hetero alapon.
Helyem van, utazni tudok....
Helyem van, utazni tudok....
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Gyöngyös vagy környékén keresek párt hetero vagy biszex élményekre.diszkréció higénia adott és elvárt
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Pesten jól leszopnam valakit te is szophatsz irj
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ////;:/;::;:::
50/187/100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké...
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok!
60+os hölgyet vagy ilyen hölgy tagú párt keresek.
60+os hölgyet vagy ilyen hölgy tagú párt keresek.
Puncimániás,fehérneműregerjedő kiváncsi hetero urat srácot keresek közös hokizáshoz,miközben puncis képeket,videókat nézünk.Inkább esténk érek rá vagy hétvégén,de helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha el is tudsz jönni!Igényes ápolt fiatal srác vagyok!Hitegetők,igérgetők levelezgetők kérem NE!Köszönöm!
Sziasztok! A következő két hétben valamikor - nincs kőbe vésve mikor - hétköznap napközbeni és/vagy péntek esti/éjjeli, több órás szexmaratonra keresnék hölgyet vagy párt, aki bírja is az iramot és szeret hosszan, több meneten és élvezésen át, változatosan szexelni.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk.
Sziasztok. 45éves magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
sziasztok, budapesti hölggyel ismerkednék hosszú távra. 48 éves normális, hetero pasi vagyok, hellyel

katiesjani
Irina A