Sziasztok !
Ápolt diszkrét férfiként szívesen ismerkednék barátkoznék Szekszárdon nyitott valós középkorú esetleg idősebb párral házaspárral laza de tartós diszkrét kapcsolatra természetesen a hölgy örömének fokozására kényeztetésére. Írjatok privátba ha ismerkednétek és taliznátok !
Ápolt diszkrét férfiként szívesen ismerkednék barátkoznék Szekszárdon nyitott valós középkorú esetleg idősebb párral házaspárral laza de tartós diszkrét kapcsolatra természetesen a hölgy örömének fokozására kényeztetésére. Írjatok privátba ha ismerkednétek és taliznátok !
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU bi is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy gruppen szex , Gang -bang szex , minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös -nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi
Holnap diszkrét cumi Pesten nálad irj k³ívánom hogy leszopjalak nem fogsz csalódni nagyon jó szopok teljes diszkréció mellett dőlj hátra néz filmet közbe olajos fasz mászás szopassl kombinalva 50 fiatalos nagyon ápolt pali vagyok csak Pesten nálad Viber?
Érett igényes hölgyet masszíroznék igényei alapján!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra!
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra!
Születésnapom alkalmából, szóló hölgy vagy pár fel köszönteni szopással vagy dugással? Ápolt potens pasi vagyok
Kedves budapesti hölggyel ismerkednék az adatlapom alapján.
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Ma (szombaton) Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt! Utazni tudok!! Előre köszönöm ha írsz!!
Nagyravàgyó,nagy puncis hölgyet,vagy ilyen hölgytagú pàrt keresek
Most hétvégén Szántód környékén keresek 50 és 70év közötti hölgyet...akár párt.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán szopnék kíváncsi hetero pasit.
Sziasztok 42-48-éves duci feleséggel házaspár keres pasikat autoban puncira farokverésre, szopásra.
A keresett férfi legyen 30-felett 50 alatt legyen normális,tiszta,szöőrtelen farkú tisztelettudó és ami a legfontosabb NE LEGYEN KAMUS MERT AZZAL MÁR TÉNYLEG TELE A PADLÁS!!!!!!!!!!Talalkozás XV.keruletben csak este 21:00-kor ha érdekel keressetek bátran a részletekért.Vannak akik tudják bizonyítani az oldalról ,hogy nem vagyunk kamusak tehát hajrá!
A keresett férfi legyen 30-felett 50 alatt legyen normális,tiszta,szöőrtelen farkú tisztelettudó és ami a legfontosabb NE LEGYEN KAMUS MERT AZZAL MÁR TÉNYLEG TELE A PADLÁS!!!!!!!!!!Talalkozás XV.keruletben csak este 21:00-kor ha érdekel keressetek bátran a részletekért.Vannak akik tudják bizonyítani az oldalról ,hogy nem vagyunk kamusak tehát hajrá!
Mai estére keresek egy kulturált hölgyet, háziasszony kellemes időtöltésre. Budapest, Pest megye.
Igazán normális és jófej pasi vagyok.
Írj bátran, szép napot
Igazán normális és jófej pasi vagyok.
Írj bátran, szép napot
Sziasztok
Ma estére, akár reggelig keresek hölgyet,vagy párt egy jó kis szexre. Szexben mindenevő vagyok. Szeretek mindent. Szeretek nyalni élvezésig,és vonzanak a kicsit perverz dolgok is ☺️ Helyem lenne
Ma estére, akár reggelig keresek hölgyet,vagy párt egy jó kis szexre. Szexben mindenevő vagyok. Szeretek mindent. Szeretek nyalni élvezésig,és vonzanak a kicsit perverz dolgok is ☺️ Helyem lenne
Vá
, fürdési lehetőséggel. Kis beszélgetés, esetleg 1 üveg bor mellett,fehérneműben akár aztán jön minden magától. Teljesen borotvált vagyok. ( Has,mell,intim, hónalj) Ha szeretnél egy jó kis éjszakát akkor írj itt üzenetben. Várom a leveleket. Sziasztok
alf
rp alf
al alf
otán

perverzek