Esztergom környékén kukkolnék párt vagy szóló pasit
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében lakunk helyünk van Dunaújvárosban írjatok priviben küldünk elérhetőséget
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), olyan párt keresek akinek utazni nem gond és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), olyan párt keresek akinek utazni nem gond és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok!
Dánielnek hívnak ,36 éves sportos ,barna hajú és szemű férfi vagyok.
Ismerkednék 40 év feletti hölgyekkel leginkább észak-pest vagy pest megyéből!
Én egyedülélek Vác mellett.
Hosszútávra keresnék.
Köszönöm
Dánielnek hívnak ,36 éves sportos ,barna hajú és szemű férfi vagyok.
Ismerkednék 40 év feletti hölgyekkel leginkább észak-pest vagy pest megyéből!
Én egyedülélek Vác mellett.
Hosszútávra keresnék.
Köszönöm
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Szegedi vagy közvetlen közeli Hölgy vagy pár partnerem keresem alkalmi de hosszabb szexkapcsolatra, vagy szeretői kapcsolatra. Diszkréció adott és elvárt. Én ápolt potens tartalmas szexet kedvelő férfi vagyok. Privát üzenetbe várom leveled.
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Sziasztok! Olyan 40+ hölgyet keresek Debrecenben akit izgat a fiatalabb korosztály. Közös szimpátia és diszkréció fontos!
Sziasztok!
AUGUSZTUS 15., SZOMBAT – Club Paradise – AVE Erotica – Ókori tematikus party
A Club Paradise – P4U ezen az estén egy letűnt, de annál parázsabb kor, az ókori birodalmak buja és fenséges világává alakul, ahol a dicsőség helyett a gyönyör és a szenvedély veszi át az uralmat.
A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, de ha szeretnél beolvadni az ókori est hangulatába, akkor: Toga, ókori stílusú leplek, arany kiegészítők vagy elegáns, csábító szett.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
AUGUSZTUS 15., SZOMBAT – Club Paradise – AVE Erotica – Ókori tematikus party
A Club Paradise – P4U ezen az estén egy letűnt, de annál parázsabb kor, az ókori birodalmak buja és fenséges világává alakul, ahol a dicsőség helyett a gyönyör és a szenvedély veszi át az uralmat.
A szex felszabadító, a vágy természetes, a biztonság pedig ALAP. Paradise módra: intenzíven, mégis tisztelettel.
Dresszkód:
Nincs kötelező tematikus dresszkód, de ha szeretnél beolvadni az ókori est hangulatába, akkor: Toga, ókori stílusú leplek, arany kiegészítők vagy elegáns, csábító szett.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
50 feletti hölgyet keresek aki orálimádó
és szereti a nagyobb méretet.
fantázia dús és temperamentumos srác vagyok.
kizárólag hölgyet keresek
és szereti a nagyobb méretet.fantázia dús és temperamentumos srác vagyok.
kizárólag hölgyet keresek
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok! én 43 vagyok békés megyei
ismerkednék beszélgetnék találkoznék aki a közelben van vagy erre jár
ismerkednék beszélgetnék találkoznék aki a közelben van vagy erre jár
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)
Nyitni szándékozó lánnyal, nővel, párral ismerkednék.
Győri vagy környéki hölggyel esetleg párral ismerkednék adatlapomnak megfelelően.
Sziasztok,kukkolható párt keresek ma este
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !