Fedezzük fel egymást szenvedéllyel!Most 09.25 Péntek este vagy szombaton bármikor!
Hölgyeket keresek vagy Párhoz harmadiknak/cuckold/dogginghoz társulnék(oral aktív bi részemről oké).
31 éves potens,mások szerint intelligens jó fej vagyok. 175cm/70kg/18cm intimmel rendelkezem,arc és intim borotvált.(jelenleg van rajta némi ha ezt igényled meghagyhatom csak jelezd)
Egészséges és Ápolt vagyok ezt várom el tőled/tőletek is.
Nem érdekel a korod, a súlyod vagy a valódi neved. Az érdekel Ki vagy amikor a szemedbe nézek!
Képet szívesen küldök privátban illetve randi előtt előzetes telefon/videóhívás messengeren kívűl bárhol megejthetünk.
Utazni tudok és akarok is, nem kamu ígérgető vagyok Pest 100km sugarában!
Hölgyeket keresek vagy Párhoz harmadiknak/cuckold/dogginghoz társulnék(oral aktív bi részemről oké).
31 éves potens,mások szerint intelligens jó fej vagyok. 175cm/70kg/18cm intimmel rendelkezem,arc és intim borotvált.(jelenleg van rajta némi ha ezt igényled meghagyhatom csak jelezd)
Nem érdekel a korod, a súlyod vagy a valódi neved. Az érdekel Ki vagy amikor a szemedbe nézek!
Képet szívesen küldök privátban illetve randi előtt előzetes telefon/videóhívás messengeren kívűl bárhol megejthetünk.
Hello
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma!
Írj privátba...
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma!
Írj privátba...
Hozzánk hasonló, együtt élő hetero párral ismerkednénk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Pár nélküli adatlapról érkező megkeresésekre nem reagálunk.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!! NO HOMO !
Helló munka véget Györben leszek gondoltam hölgyel vagy párral találkozák ,aki mer az nyer
Csak bátran nem harapok
Csak bátran nem harapok
Mai nap kedves hölggyel v párral találkoznék. Hely ok.
60+-os férfit keresek a barátnőmnek. Bp.
Kedves Hölgyek, Párok! Eljött a hűvöseb idő, jól esik ilyenkor szaunázni. Lenne kedvetek házi welneshez holnap, vagyis csütörtök este? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Sziasztok.
50 pluszos hölgyel ismerkednék.
50 pluszos hölgyel ismerkednék.
Látom irogatsz mindenhova, de nekem annyira se voltál képes, hogy bocsi.
Remélem jó páran megszopatnak téged is !!! (Ez egy válasz cuckold creampie üzenetére (tegnap 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:42
Remélem jó páran megszopatnak téged is !!! (Ez egy válasz cuckold creampie üzenetére (tegnap 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Budapesten vagy Pest megyében keresnék egy hölgyet, akivel kölcsönösen jól éreznénk egymást, esetleg párhoz is beszállnék. Azért olvasd el az adatlapomat is
sziasztok, bp-en randiznék belevaló hölggyel.. helyem van a 11. ker-ben
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Ha Te is szereted a finom punci illatot,a jó csajos szexfilmeket és szeretsz hokizni rájuk,közben dumálgatni,iszogatni akkor találkozzunk.Jófej laza havert keresek akit ez valóban érdekel!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem.Irj ha szeretnél kikapcsolódni ellazulni!
Szopni imadot keresek mara
Hello
Szekszárdon hölgy ma este nálam?
Írj privátba...
Szekszárdon hölgy ma este nálam?
Írj privátba...
Sziasztok! Ma Hajdúszoboszlón, az Atlantisban leszek. Hölgy, vagy pár társaságot keresek, szívesen ismerkedek.
Privát üzenetben keressetek.
Privát üzenetben keressetek.

vanes
Irena S