Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások ! f
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások ! f
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok !
Ma este 20h után heteró alapon párt keresek !
Igazán nagy cerkám van smile
Ma este 20h után heteró alapon párt keresek !
Igazán nagy cerkám van smile
Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok. Ma vagy Szombat estére keresek Bp.i játszótársat högy vagy pár személyében.
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj! Kamusok légyszíves ne ! Személyes találkozás híve vagyok amúgy !!!!!!!!!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok ! Nagy, extra nagy szemérem ajkakkal vagy
cs
rendelkező hölgy társaságát keresem. Szolnok s környéke.
alf
ik alf
ló alf
val
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam..
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Egy ötvenes, jóképű, sportos férfi, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam..
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Egy ötvenes, jóképű, sportos férfi, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Sziasztok.
Pestre tartó Füzesabonyi 17:30.induló vonaton Hölgyel ismerkednék Is. Se baj ha bevállalós vagy
Pestre tartó Füzesabonyi 17:30.induló vonaton Hölgyel ismerkednék Is. Se baj ha bevállalós vagy
Sziasztok .. hölgyel,párokkal ismerkednek Monor környéken !!
Sziasztok.
Most szombaton (maj.30.)házibuli jellegű privát bulit szervezünk Veresegyházán!
Igényes környezetben,minőségi ételekkel italokkal,válogatott vonzó jó fej párokkal,baráti hangulatban!
Szívesen látunk normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban!
Most szombaton (maj.30.)házibuli jellegű privát bulit szervezünk Veresegyházán!
Igényes környezetben,minőségi ételekkel italokkal,válogatott vonzó jó fej párokkal,baráti hangulatban!
Szívesen látunk normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban!
Sziasztok. Péntek vagy Szombat estére keresek Bp.i játszótársat högy vagy pár személyében.
Sziasztok!! Hölgyekkel , párokkal ismerkednék Monor környékén ! Írj privát
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Írj
Helyem van
Írj
Helyem van
Két 60+os duci nagy mellű nem borotvált BARÁTNŐKET keresek
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit

punci81