Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Írj
Helyem van
Írj
Helyem van
Két 60+os duci nagy mellű nem borotvált BARÁTNŐKET keresek
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdon ápolt diszkrét férfiként kedves nyitott valós középkorú esetleg idősebb párral házaspárral tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha komolyan gondolod és valóban ismerkednétek írjatok privátba köszi !
Ismerkednék Szekszárdon ápolt diszkrét férfiként kedves nyitott valós középkorú esetleg idősebb párral házaspárral tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha komolyan gondolod és valóban ismerkednétek írjatok privátba köszi !
Sziasztok!
Tatabányán és a kb. 50-70km-es körzetében ismerkednék, nudizni szerető lányokkal, hölggyel, párral!
Tatabányán és a kb. 50-70km-es körzetében ismerkednék, nudizni szerető lányokkal, hölggyel, párral!
Sziasztok, párok. Párként ma délután F5 után, a pólus mögött az erdőben egymás előtti? Írjatok priviben. Pusz!
sziasztok bp-i hölggyel randiznék, 48 éves hetero pasi vagyok
Sziasztok.
Ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral...
40 felleti érdekel,Budapesti...
Szép vastag kemény farkam van...
Irj ...ismerkedjünk...
Ápolt Budapesti pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral...
40 felleti érdekel,Budapesti...
Szép vastag kemény farkam van...
Irj ...ismerkedjünk...
50+/186/100 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Házaspárhoz is csatlakozom laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
szigethalom-Dunavarsány környéki biszex párral, aktív-uni férfival ismerkednék
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Perverz/- Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj! Kamusok légyszíves ne !! Személyes találkozás híve vagyok !!!!
Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok! Szegedi intelligens, nem tolakodó, egéséges, kitartó szexet kedvelő férfi vagyok. Szexcentrikus pár esetleg hölgy partnerem keresem akár rendszeres szexkapcsolatra. A hármas vagy a cuckold nem jelent akadályt mert volt már benne részem. Privátba írjatok!
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Sziasztok ! Nagy, extra nagy szemérem ajkakkal vagy
cs
rendelkező hölgy társaságát keresem. Szolnok s környéke
alf
ik alf
ló alf
val

Cindy Love