Párként keresünk olyan párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Helyem van de utazni is tudunk!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok!
Orális kalandra aktív fél most?
Ózdon van helyem diszkréció adott és elvárt
Orális kalandra aktív fél most?
Ózdon van helyem diszkréció adott és elvárt
Hetero,és bi,párhoz csatlakoznék rendszeresen!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Hello
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam!
Írj privátba..
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam!
Írj privátba..
Sziasztok.
Szept.5.én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Veresegyházán.
Igényes környezetben,valós jó fej vonzó párokkal!
Azoknak akik tényleg ismerkedni szeretnének,és unják a keresgélést,a kamu párokat!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban!
Szept.5.én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Veresegyházán.
Igényes környezetben,valós jó fej vonzó párokkal!
Azoknak akik tényleg ismerkedni szeretnének,és unják a keresgélést,a kamu párokat!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban!
Sziasztok.
Megbízható heteró párral ismerkednék.
Megbízható heteró párral ismerkednék.
Sziasztok, formás hölggyel, jó fej párral ismerkednék. Bajai fiatalos pasi vagyok.
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Sziasztok!Hölgy,pár Szombathelyen vagy környékén baráti kapcsolatra,közös programokra?Privátban írjatok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Hàzibaràt lennèk!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Kellemes ötvenes férfi nyalna fiatal lányt, középkorú feleséget, vagy idősebb hölgyet négyszemközt, vagy a barátja, férje, partnere előtt is.
A lényeg a hosszas és lelkiismeretes nyaláson van, viszonzás nem feltétel, kor nem tényező, kimondottan izgatnak az olyan idős, szenvedélyes hölgyek, akiknek ezt még egyáltalán nem, vagy csak nagyon rég tették meg.....
Hely: Budapest, vagy az ország keletebbi régiója.
E-mail publikus.
A lényeg a hosszas és lelkiismeretes nyaláson van, viszonzás nem feltétel, kor nem tényező, kimondottan izgatnak az olyan idős, szenvedélyes hölgyek, akiknek ezt még egyáltalán nem, vagy csak nagyon rég tették meg.....
Hely: Budapest, vagy az ország keletebbi régiója.
E-mail publikus.
Szia , Sziasztok !
Sziasztok !
50+ os nyitott diszkrét pár házaspár Szekszárdon akik férfit keresnek a hölgy kényeztetésére örömére ? Üzenetet privátba várom!
50+ os nyitott diszkrét pár házaspár Szekszárdon akik férfit keresnek a hölgy kényeztetésére örömére ? Üzenetet privátba várom!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.

Kimberly