Hölgy partnert keresek !!!
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevonhatunk
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevonhatunk
Sziasztok, kielégítetlen hölggyel randiznék Bp-en, az sem baj, ha hosszabb távra. Helyem van a 11. kerületben, a fuvarban is tudok segíteni...
Sziasztok! Kecskeméten ma ki csatlakozna hozzánk? Egész nap és éjszaka is jó!
Sziasztok. Esetleg Kecskemétről? Helyem ok
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem. Helyem van.
Tatabányai nem független férfi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a mai nap folyamán! Bp-Pest! Helyem nincsen!
Passzív köcsög vagyok! Most éjszaka valaki megszopatna vagy megbaszna? Kocsidban vagy parkban. Számba, seggembe élvezhetsz. Reggel, 04 óráig üzenj és tali! Városliget mellett vagyok. BUDAPEST
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti
vi
, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére! alf
dá alf
m alf
borozgatásPárok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
Masszírozás hölgyeknek Szabolcsban!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék ! !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok,kedves pár esetleg este,kukkolásra,hármasra?
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt "kapja", amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Sziasztok. Mai nap hölggyel v párral kalandoznek.igenyes nagyobb méretű potens férfi vagyok.
idősekkel,70 felettiekkel maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis
pi
,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
alf
ci alf
t alf
sörhasú
Sziasztok szívesen csatlakoznék hozzátok...
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (2026. 10. 09. péntek 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 09. péntek 10:23
Sziasztok 42-48 éves dagi feleséggel házaspar keres puncira farokverésre partnert valamint dugáshoz extra vastag farkú pasit Szombatra keresünk a részleteket megbeszéljük!

coco chanel
Veronica da Sousa