Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //
Szopni imádot keresek Ózd plusz 40km
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok Nyiregyi 49 éves férfi keresi nőpartnerét titkos laza viszonyra Szabolcs környékéről
Szereted ha alaposan meg vannak dolgozva a melleid és kellően nagyok is jelentkez.Baranya
Sziasztok . Laci vagyok 50 éves és Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt mindenféle jóra !!
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Szub,Szub/ Mazo, Mazohista nőt keresek szolganömnek rabnőnek szexrabszolgamnak aki hozzám költözik vidékre.53 éves dominans férfi vagyok! Ha érdekel írjál levelet az adatlapomra!
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint nem rossz pasiként keresek Bp, Érd és ezek környékén most szombat délelőttre (akár délutánig is meg tudom oldani h szabad legyek délelőttől) hölgyet vagy párt. Sok menetes együttlétet keresnék.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok.
Heteró férfiként ismerkedem.
Heteró férfiként ismerkedem.
Nagy és tele cerkáju férfit keresek
+60+70+80-as hölggyel ismerkednék Budapesten hosszú távú kapcsolatra.Diszkréten.
Szerdánként 2 részletben swinger maraton a Club Paradise-ban...
10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger foglalkozás. Határozottan célirányos foglalkozásokkal.
És este pedig 18-24-ig, egy kis hétközi SZAUNA party, jacuzzival és persze egyéb finomságokkal.
A szaunában csokis, jeges, mézes felöntések szaunamesterekkel.
xoxo
Mariann
p4u
10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger foglalkozás. Határozottan célirányos foglalkozásokkal.
És este pedig 18-24-ig, egy kis hétközi SZAUNA party, jacuzzival és persze egyéb finomságokkal.
A szaunában csokis, jeges, mézes felöntések szaunamesterekkel.
xoxo
Mariann
p4u
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy diszkrét hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres együttlétekre. Megfelelő partner számára már péntek vagy szombat estére/éjjelre szabaddá tudom tenni magam, de nem rohanok, kellő ismerkedés után később is találkozhatunk, előttünk az év és az élet. Priviben keress(etek) és beszéljünk!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! anyagiaktól mentesen //!!
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Sziasztok Nyiregyi férfi ismerkedne titkos kalandra