41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron keresek hölgyet titkos, anyagiaktól mentes, SZEREPJÁTÉKOS anya-fia,nagyi-unoka, apa-lánya kapcsolathoz.
Sziasztok
Bi hölgy partner keresünk , bi hölgy tagú párt keresünk.
Bi hölgy partner keresünk , bi hölgy tagú párt keresünk.
40 éves, diszkrét, kulturált férfi vagyok. Kifejezetten Szentendre és Esztergom között ismerkednék nyitott gondolkodású párokkal. Nem egyszeri kalandot keresek, hanem kölcsönös bizalmon, tiszteleten és szimpátián alapuló, hosszabb távú házi barát kapcsolatot. Fontos számomra a diszkréció, az ápoltság és az őszinte kommunikáció. Ha úgy érzitek, hogy hasonlóan gondolkodtok, örömmel megismerkedem veletek.
Keresek olyan hölgyet (párt), ahol a férj sokat nincs otthon, vagy elhanyagolja a feleséget/barátnőt.
A férj tudtával vagy tudta nélkül rendszeresen találkoznék a hölggyel.
Szombathelyen van diszkrét saját helyem, utazni ésszerű távolságon belül tudok.
A férj tudtával vagy tudta nélkül rendszeresen találkoznék a hölggyel.
Szombathelyen van diszkrét saját helyem, utazni ésszerű távolságon belül tudok.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
50 éves ,sportos ,nagy cerkával megáldott pasiként .
Péntek estére heteró alapon nőt ,illetve párt keresek Budapesten.
Hétvégén pesten leszek egy jó kis búvóhelyen,hölgyek lenne kedve valakinek csatlakozni akár egy közös masztira?
Ha igen irj privát üzenetet
Ha igen irj privát üzenetet
Mély torkosan szopnék, méretes faszt, vagy többet!! Helyem van... Érd-Bp. és környékén keresek, Pasikat.
Sziasztok,kedves párt keresek autós,szabadtéri kukkolásra,hármasra! Köszönöm,szép estét mindenkinek!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok!Pécsen keresek!
50 éves ,sportos ,nagy cerkával megáldott pasiként .
Sziasztok! Hatvan környékén valaki most nap közben szeretne találkozni? Kapcsoljunk ki egy picit! Keressetek nyugodtan!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Intelligens Roma hölgyet kényeztető masszázsban részesítenék!
Helyem van Diszkréció természetes!
Helyem van Diszkréció természetes!
Hol-mikor?
(Ez egy válasz bphotman41 üzenetére (2026. 09. 29. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia írtam privit
(Ez egy válasz bphotman41 üzenetére (2026. 09. 29. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
60+os pasit keresek 24 éves barátnőmnek. Bp
Szia nagyon igazad van l !!!
(Ez egy válasz Normális férfi üzenetére (2026. 09. 29. kedd 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 29. kedd 21:51
Van itt olyan nő vagy pár,aki képes kommunikálni?
Valami ilyesmi lenne az első megugrandó léc.
A kamuzást meghagyom az arra érdemeseknek. Nőt,párt keresek szexre. Nem,nem virtuálisan,hanem hús-vér jelenlétben. Na innen kezdődnek a problémák. Itt indul a csevegés,de utána a telefonos kommunikáció,majd tali. Szóval elég faramuci a helyzet,és ennek megfelelően az esély erre:0,0000000000000000001%
Na engem az mennyiség érdekel,a többi pedig sétáljon és gondoljon magán.
Ja, akinek nem inge!!!
Valami ilyesmi lenne az első megugrandó léc.
A kamuzást meghagyom az arra érdemeseknek. Nőt,párt keresek szexre. Nem,nem virtuálisan,hanem hús-vér jelenlétben. Na innen kezdődnek a problémák. Itt indul a csevegés,de utána a telefonos kommunikáció,majd tali. Szóval elég faramuci a helyzet,és ennek megfelelően az esély erre:0,0000000000000000001%
Na engem az mennyiség érdekel,a többi pedig sétáljon és gondoljon magán.
Ja, akinek nem inge!!!

lunganu