Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás vagy amit szeretnétek. Győr
sziasztok, bp-en vagy környékén keresek hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Molett jófej nyugdias lehetőleg egyedűl élő hölgyeket keresek Pécs és környékéről
Érett izgató hölgyet kényeztető masszázsban részesítenék
!!! Helyem van!
Diszkréció fontos!!
!!! Helyem van!
Diszkréció fontos!!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Január végére keresek 20-60 közötti hölgyet Gyulai wellneszelésre.Természetesen én állok mindent,ha érdekel kérlek írj üzenetet
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Üzenet módosítása
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Üzenet módosítása
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás vagy amit szeretnétek. Győr
50 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok! (Ez egy válasz katka28 üzenetére (tegnap 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:37
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok! (Ez egy válasz katka28 üzenetére (tegnap 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok .
Ma estére hellyel rendelkező párt keresünk,esetleg masszőr pasit a korosztályúnkból.
Ma estére hellyel rendelkező párt keresünk,esetleg masszőr pasit a korosztályúnkból.
Sziasztok!
Párok szeretkezését szívesen végig nézném, igény szerint csatlakoznék is. Kor mellékes, ápoltság nagyon fontos!
Párok szeretkezését szívesen végig nézném, igény szerint csatlakoznék is. Kor mellékes, ápoltság nagyon fontos!
Üdv
.
Ma 2 pasi nőt ill párt keres Kecdkemét ill. környékén
.
Sziasztok .
Üdv
.
.
40 vagy jóval 40 feletti hölgyet kényeztető masszázsban és egyéb másban segítenék
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Hello
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Írj…
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Írj…
Izgalmas,fantáziadús szexre keresek vagány,bevállalós nőt.
Szeretem a duci alkatot.
Párokhoz is csatlakoznék…
Privátban írj
Szeretem a duci alkatot.
Párokhoz is csatlakoznék…
Privátban írj
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!

lac120
Katerina T