50 körüli nőkkel ismerkednék Nyíregyháza környékén. Én 38 éves férfi vagyok.
Sziasztok. Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit, akit leszophatok kocsiban.
Magára ismer valaki? ---------------- > Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Jászsági hölgyel barátkoznék.
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Hello
Pénteken hölgy Fehérgyarmaton?
Írj privátba
Pénteken hölgy Fehérgyarmaton?
Írj privátba
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis picit sörhasú ,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Sziasztok!
Barátnőmmel Pesten szeretnénk találni egy méretes potens pasit, aki csatlakozni tudna hozzánk December 1.-én délelőtt!
Sajnos a 100%-ig ott leszek pasi eltünt.
Szóval valóban ráérő találkozni is akaró férfit keresünk!
Részleteket privátban!
Barátnőmmel Pesten szeretnénk találni egy méretes potens pasit, aki csatlakozni tudna hozzánk December 1.-én délelőtt!
Sajnos a 100%-ig ott leszek pasi eltünt.
Szóval valóban ráérő találkozni is akaró férfit keresünk!
Részleteket privátban!
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr!
masszázs, edzés, fotózás, laptop karbantartás, fuvarok, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
masszázs, edzés, fotózás, laptop karbantartás, fuvarok, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Sziasztok! Munka miatt ma, holnap Pesten leszek, ezért az estém tartalmasabb eltöltéséhez keresem hölgyek, párok társaságát. Enyhe Bi érdekel
Debrecen és környékén keresek megleshető meztelenkedni szerető nőket párokat akik szeretik ha nézik őket meztelenül
Sziasztok,
Valami nem átlagosat keresek,
Egész konkrétan...
Egy együtt élő, egymást szerető budapesti, pesti hetero házaspárt.
Csakis massage,
Csakis a hölgy örömére,
Csakis a férj segítségével,
Játékos, pajzán, jókedvű kikapcsolódást kínálva a ház asszonyának,
Semmilyen kompenzáció, csakis az élmények,
Vidám, értelmes, odaadó hetero férfiként bátorkodom , s nem tolakodom.
Szép napot
Valami nem átlagosat keresek,
Egész konkrétan...
Egy együtt élő, egymást szerető budapesti, pesti hetero házaspárt.
Csakis massage,
Csakis a hölgy örömére,
Csakis a férj segítségével,
Játékos, pajzán, jókedvű kikapcsolódást kínálva a ház asszonyának,
Semmilyen kompenzáció, csakis az élmények,
Vidám, értelmes, odaadó hetero férfiként bátorkodom , s nem tolakodom.
Szép napot
Mosonmagyaróváron keresek elhanyagolt feleséget elvált asszonyt kalandozni vágyó hölgyet a holnapi napon
Mmmm... nem is tudom
(Ez egy válasz badgirlbadboys83 üzenetére (2025. 11. 24. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Hello
Fehérgyarmaton hölgy?
Írj privátba...
Fehérgyarmaton hölgy?
Írj privátba...
Nyregyházán keresek 50 körüli hölgyet. Én 38 éves ápolt férfi vagyok.
Hetero,és bi dolgora kíváncsi párhoz csatlakoznék!

Nikol