Idős duci hölgyeket keresek holnapra
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!Nem baj ha kezdő hetero vagy!Söt!
Sziasztok. Holnap "Péntek" estére keresek Bp-i hölgyet ,párt.
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten.
Helyem van ma
Éjszaka is.
Helyem van ma
Éjszaka is.
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben! /bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg ,fiatalos külsővel ,egyedülálló-független ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex ,pervi dolgok : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj!!
Péntekre keresek hölgyet,kor alkat mindegy
Szép Napot, formás hölggyel-jó fej párral ismerkednék. Bajai fiatalos pasi vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék.
Ma is.
Holnap egész nap és éjszaka is van helyem.
Ma is.
Holnap egész nap és éjszaka is van helyem.
Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Enyhe bi érdeklődésű párhoz csatlakoznék közös hármas orális játékokra,szexre!
Idős hölgyel párral ismerkednék
Sziasztok! Péntek(05,22) estére keresek Bp-i hölgyet, párt!!!!
50 pluszos hölgyel barátkoznék!
Sziasztok
Magamra igényes 25 éves sportos srác vagyok.
Szívesen ismerkedek hölgyekkel és párokkal.
Flexibilis vagyok és mobilis.Értelmes távon belül tudok mozogni.
Magamra igényes 25 éves sportos srác vagyok.
Szívesen ismerkedek hölgyekkel és párokkal.
Flexibilis vagyok és mobilis.Értelmes távon belül tudok mozogni.
Sziasztok!
Ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú párral házaspárral tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Írj privátba ha ismerkednétek!
Ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú párral házaspárral tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Írj privátba ha ismerkednétek!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok! Péntek(05,22) estére keresek Bp-i hölgyet, párt??
Unatkozó hölgy szex partnere lennèk.

McClaine
Gemma