Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Szép puncija van a párodnak. Tudnám kényeztetni.
(Ez egy válasz kisbarna2017 üzenetére (tegnap 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:23
Szia! Túrkeve jó lenne négyesre, de az adatlapod Vásárosnaményt mutat. Írj levelet. Üdv
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Csak élvezd a számat puncival, fenekeddel! Helyem van, utazni tudok! Öklözés és más perverzió előny!
Szombaton este Pécsen fényfesztiválon hetero párral ismerkednénk
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Csepelsziget, és környékén találkozni is akaró hölgy, vagy pár?
Beszéljünk privátba.
Beszéljünk privátba.
Szia! Túrkeve jó lenne négyesre, de az adatlapod Vásárosnaményt mutat. Írj levelet. Üdv
(Ez egy válasz Mámor6o üzenetére (tegnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:57
Túrkeve környékén keresek hölgyet aki élvezne egy vad kényeztetést!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Sziasztok . Monor környéken ismerkednek hölggyel illetve párhoz csatlakoznék !! 29 éves magára igényes pasi
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Sziasztok! Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni! Kocsi hely van! Írj ha érdekel.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
Túrkeve környékén keresek hölgyet aki élvezne egy vad kényeztetést!
Barátságos feleséget,lányt, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra.
Helyem van. Perverzió előny
Helyem van. Perverzió előny
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon esetleg valaki, aki nap közben tudna találkozni? Keressetek nyugodtan!
Írtam
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok.
42 /190/ 80 féri vagyok, Kaposváron ismekrednék hölggyel titkos kapcsolathoz.

darkness
Regina Ice