Nagyfarkú házibarát lennék .
imádom a telt nőket,de nem vagyok válogatós.
Ápoltság,intelligencia,diszkréció alap.
imádom a telt nőket,de nem vagyok válogatós.
Ápoltság,intelligencia,diszkréció alap.
Olyan párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi játszik egymás farkával és szívesen aktív részese is lenne !
Idősebb hölgynek nyalnám a fenekét, punciját.
Közös hokira és orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi!
Párt keresek Szabolcs megyében!
Ismerkernék olyan ápolt, vidám,hölggyel aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,negyvenes pasi vagyok.
Párokkal is szívesen találkoznék akik kedvelik a cuckold, wifesharing,blowbang,fisting témaköröket.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!
Privátban adok viberelérhetőséget.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,negyvenes pasi vagyok.
Párokkal is szívesen találkoznék akik kedvelik a cuckold, wifesharing,blowbang,fisting témaköröket.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!
Privátban adok viberelérhetőséget.
41/190/81 férfi vagyok. Kaposváron ismerekdnék hölggyel titkos, szerepjátékos kapcsolathoz.
Szerdánként a Club Paradise-ban, 10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger összejövetel.
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám igényei szerint!
Diszkréció adott és elvárt!
Diszkréció adott és elvárt!
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.
70+os kövér nagyikat keresek,légy nagy mellű és természetes.Baranyai
Sziasztok
! Imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny! (Ez egy válasz Discretsecret üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 20. hétfő 15:32
! Imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny! (Ez egy válasz Discretsecret üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyalni szerető, igényes és ápolt idősebb férfit 60+ keresek gyönyörű, elképesztően formás párom kényeztetésére.
Nyalni szerető, igényes és ápolt idősebb férfit 60+ keresek gyönyörű, elképesztően formás párom kényeztetésére.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Tatabánya és kb. 50 km-es körzetében!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Tatabánya és kb. 50 km-es körzetében!
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Üdv
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is, sőőőt...
Üdv
Nagy szörős pinát nyalnék,lehetsz nem független is,akár fiatal vagy őreg...Baranya
Sziasztok, budapesten keresek hosszabb távra hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hetero pasi vagyok.
Mire gondolok? Egy elhanyagolt hölgynél rendszeresen pókhálózni, karbantartani . . . Esetleg egy párhoz beszállni kizárólag a hölgy örömére, hogy egy kis színt vigyek a hétköznapokba, esetleg hogy besegítsek apunak, ha nem bírná már annyira vagy ha aput izgatja, ha a párját kényeztetik. Bővebb infó az adatlapomon . . .
Sziasztok, formás hölggyel-jó fej párral ismerkednék.Bajai fiatalos pasi vagyok.

simonica99
Valentina Blue