Sziasztok!
Ma estére keresünk adatlapunknak megfelelő biszex pàrt, bi pasit vagy bi hölgyet.
Szeretnénk kérni,hogy figyelmesen olvassàtok az oldalunkat!
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Ma estére keresünk adatlapunknak megfelelő biszex pàrt, bi pasit vagy bi hölgyet.
Szeretnénk kérni,hogy figyelmesen olvassàtok az oldalunkat!
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Zalaegerszegen pasi akit lehetne szopni? Helyem adott. 45-ig keresek. Átlagos testalkatú pasit. Ma egész nap ráérek
Zalaegerszegen pasi akit lehetne szopni? Helyem adott. 45-ig keresek. Átlagos testalkatú pasit. Ma egész nap ráérek
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem rendszeres randikhoz.Bajai fiatalos,független pasi vagyok.
Sziasztok! Ma kb. 17-18h-tól éjszakába nyúlóan szex? 40 éves igényes pasi vagyok, 18/4 intimmel, hölgyet, párt keresek Bp-n, hely kell.
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
+60+70.-es szőrös puncis csajokat keresek ,hosszú távú kapcsolatra.Budapesti vagyok. Írj privátban ,ha érdekel a egy diszkrét hosszú távú kapcsolat.
Sziasztok! Budapest XII. kerületében egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keres hölgyet... szexbarátnőt, rendszeres találkozókra.... esetleg nem csak erotikára, hanem egyéb kikapcsolódásra is...
Párokkal is szívesen találkozom.
Párokkal is szívesen találkozom.
Jobb reggelt
Ma reggel / délelött átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Ma reggel / délelött átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se.
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Ma este Somogy-Tolna megyében nővek, párral ismerkednék.
Ápolt 45/185/88 pasi vagyok
Ápolt 45/185/88 pasi vagyok
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok
stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek !!
stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek !!
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére, Tatabánya és környékén!
Csak diszkréten!
Csak diszkréten!
Sziasztok
Ápolt,diszkrét passzív bi pasiként párhoz csatlakoznék mindkét fél örömére.
sziasztok, budapesti hölgyet keresek hosszabb távra, 48 éves hetero pasi vagyok
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
60+os nagy mellű lehetőleg teltkarcsú vagy duci mamikat keresek az sem baj ha nem független
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Szerda délelőttre keresnék kényeztetés re vágyó ídőseb hölgyet vagy párt a hölgy örömére. 18,19,20,21. Kerületbe.

dézsiék