Holnap pesten a keletinél leszek elérhető.
Reggel 8 tol kb 12 ig smile
Ha lenne rám igény persze
Reggel 8 tol kb 12 ig smile
Ha lenne rám igény persze
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!!!…….
privátba írj !!!
privátba írj !!!
kecskeméti nőt vagy párt keresek.
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok. 18 éves lányként szívesen ismerkednék domináns nővel 60 éves korig. Fontos, hogy nem hármasozom, pároknak csak a női tagjával találkoznék. Részleteket inkább privátban mondanék, eralfősalfzaalfkos együttlétről lenne szó. Férfiak kérem ne zaklassanak, nem keresek férfit. Ha nő vagy és érdekel, kérlek keress meg privátban.
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Szigethalom Dunavarsány környékénismerkednék biszex párral, férfival, leszopnék férfias pasit
50 pluszos hölgyel barátkoznék .
Ki szoptatna meg Kecskeméten
Helyem van
Írj
Helyem van
Írj
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Érett izgató hölgyet kényeztető masszázsban részesítenék orgazmusig!
Főleg ha izgató részére a párja jelenléte!
Főleg ha izgató részére a párja jelenléte!
Szép napot a jövő héten szerdatól párt
fogadnék megbeszelt időben többi privatban
fogadnék megbeszelt időben többi privatban
sziasztok, budapesti hölgyet keresek hosszútávra az adatlapom szerint.. 48 éves hetero férfi vagyok
Üdv, én normális (42) vékony, ápolt, kis mérettel...jönnék...
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (2026. 05. 01. péntek 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 01. péntek 16:34
Sziasztok!Még mindig keresünk 30-50 közötti ápolt,tiszta,korrekt BUDAPESTEN élő pasit akit esetleg érdekelne egy 42 dagi feleségtől autós szopás.Csak a férjem jelenlétében!!!!!!XV.kerületi helyszín szombaton este!!!!Részletek privátban
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti
vi
, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére! alf
dá alf
m alf
borozgatásPárok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
Kecskeméten átutazó vagy kamionos kíváncsi hetero pasi?
Szopnék
Szopnék
Ma délután Pécsen ismerkednénk

edesem0423
Sophie Strauss