Sziasztok
Házibarátot keresünk Kecskeméten.
Ha érdekel írj elérhetőséggel.
Házibarátot keresünk Kecskeméten.
Ha érdekel írj elérhetőséggel.
Sziasztok! Sajnos a tegnapi kiírásunkban foglaltak meghiusúltak, de ma újra megpróbálnánk. Szívesen kimennénk a budapesti reptér kifutójához egy jót szexelni. Mi egy 46/50 éves fiatalos (nem vékony) biszex (férfi enyhe) iránt érdeklődő valós pár vagyunk. Női tagunk dugásához a férj részvételével keresnénk sorbanállásos szexhez potens, ápolt, betegségektől mentes, kultúrált srácokat. Az elvárás 18+ méretű ha lehet vastagabb farok, enyhe bi előny! Beszélgetni nem kell, akit közel engedünk a puncihoz, csak megdugja és jöhet a következő partnert! Gumit nem szeretjük! Egészségesek vagyunk, mi is ezt várjuk el tőled! Nem vagyunk profik, első alkalom lenne. Nagy bakancslistás vágy. Baráti társaság is szóba jöhet. Ha valakinek lenne megfelelő autója, az tökéletes lenne, de ez nem feltétel! Az ország másik feléről ne írj, privátban várjuk a válaszokat! Párokkal is szívesen találkoznánk! Olyan 22-23 óra között érkeznénk! Valószínűleg maszkot veszünk fel!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok párok hölgyek nincs senkinek kedve egy hatalmas orgazmusra .
És ne csak írógasunk ha nem történjen is valami .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Bár mi kérdésed van és szükséged van már mire jelez privatba .
És ne csak írógasunk ha nem történjen is valami .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Bár mi kérdésed van és szükséged van már mire jelez privatba .
58 vagyok..s párt, hölgyet keresek tabumentes szexre..orál, anál, punci..minden játszik..p.vörösvár és környéke..szép, csupasz faszom van...tisztaság, diszkréció 100%- ban..
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdon nagyobb vastagabb mérettel rendelkező diszkrét férfiként nyitott középkorú esetleg idősebb párral házaspárral tartós de laza szexkapcsolatra a örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Válasz privátba várom köszi!
Ismerkednék Szekszárdon nagyobb vastagabb mérettel rendelkező diszkrét férfiként nyitott középkorú esetleg idősebb párral házaspárral tartós de laza szexkapcsolatra a örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Válasz privátba várom köszi!
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok! Újra ki kell írnunk, mert az előző keresésünk sikertelen volt! Párosunk női tagja szívesen benne lenne egy autós szexben ma este egy potens, nagyobb méretű (min18cm és vastag) farokkal rendelkező tiszta ápolt úriemberrel kettesben! Ápoltság, diszkréció, IQ, kémia nagyon fontos. Ezen kívül benne lennénk egy szintén autós hármasban, enyhe biszex pasival. Végül érdekelne bennünket egy olyan felállás, hogy több férfi (4-5 fő) a férj jelenlétében és részvételével dugná női tagunkat sobanállásos egymás utáni pozícióban. Itt is lehetőleg enyhe bi pasikat várnánk! Ehhez esetleg baráti társaság lenne megfelelő! Nem szeretnénk bajlódni a szervezéssel. Budapestiek jelentkezését várjuk! Aki nem a keresésnek megfelelő paraméterekkel rendelkezik, válasz nélküli törlésre kerül a levele! Priviben írjatok!Valósak vagyunk, valós vágyakkal!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok mi egy valós házaspár vagyunk keresünk párokat kezdők vagyunk
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Sziasztok!
JÚNIUS 27. SZOMBAT – Club Paradise - SPLASH PARTY
Ezen a szombaton egy kicsit másképp készülünk: már 16:00-kor nyitunk, így aki szeretné, egy kellemes délutáni medencézéssel indíthatja az estét.
A buli pedig egészen hajnali 4 óráig tart, így bőven lesz idő csinálni ezt-azt.
Most kipróbálkul, és ha beválik, akár rendszeres program is lehet belőle.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
JÚNIUS 27. SZOMBAT – Club Paradise - SPLASH PARTY
Ezen a szombaton egy kicsit másképp készülünk: már 16:00-kor nyitunk, így aki szeretné, egy kellemes délutáni medencézéssel indíthatja az estét.
A buli pedig egészen hajnali 4 óráig tart, így bőven lesz idő csinálni ezt-azt.
Most kipróbálkul, és ha beválik, akár rendszeres program is lehet belőle.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
MEGVAN?
(Ez egy válasz GLA180 üzenetére (2026. 06. 25. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg van a létszám a partihoz, nem keresünk mar!!
(Ez egy válasz GLA180 üzenetére (2026. 06. 23. kedd 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 23. kedd 22:03
Sziasztok! Július elején Debrecenben lenne egy buli!60+ pasik jelentkezését várjuk 5-6 fő + 18-s intimmel,ahol 1 fiatal csaj(35 év) aki a pasija jelenlétében alázná!!! Viberen,emailen tudtok egyeztetni a Hölgyel!!!
Sziasztok. Péntektől vasárnapig Bükfürdőn pihenünk, szaunázunk. Szívesen ismerkedünk barátkozunk. 50-es fiatalos pár vagyunk. Esetleg keresünk a hölgytagunk részére egy masszőrt péntek vagy szombat estére.
Sziasztok!
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
kecskeméti párt keresek
Háromnapos apartmanos, júliusi pihenéshez keresünk igényes, ápolt, normál testalkatú férfit/férfiakat. Átlagos külsejű és alkatú pár vagyunk, hasonló partnert szeretnénk, a nagyon vékony, az elhízott és a kigyúrt kizárva, bocs! A helyszín még képlékeny (Észak-Kelet Magyarországon valahol), ötleteket szívesen fogadunk. Ha csak egy vagy két napra jönnél, az is rendben van. A cél, hogy kötetlenül jól érezzük magunkat, beszélgetés, medencézés, egy pohár ital és ha felforrósodik a levegő, jöhet egy spontán szex. Fontos, hogy az érintésed finom legyen, de tudj határozott és vad is lenni.
Ha van kedved csatlakozni, írj privátban!
Ha van kedved csatlakozni, írj privátban!
Sziasztok! Komoly párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!

ravel