DISZKRÉT méretes 60 feletti partnert keresek. Férfit, kézimunka, estleg orál. Én neked, viszonzás kizárt.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok, Kedves férfiként keresek mai estére egy budapesti normális, jól szituált háziasszonyt közös élmények bővítésére. Kedvelem az erotikát, romantikát, fantáziadús játékokat, remekűl masszírozok, imádok adni.
Legyen egy csodaszép esténk.
Legyen egy csodaszép esténk.
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit.
Sziasztok!
Bp.-ti 43 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 43 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok!Debrecen, és környékén hölggyel ismerkednék.
Szombat estére,keresnénk egy pasit,ha lehet,negyven felett
Sziasztok
40+ Hölgyel szívesen csetelnék és találkozhatunk is Bp.
Közös vágyak kielégítése céljából
40+ Hölgyel szívesen csetelnék és találkozhatunk is Bp.
Közös vágyak kielégítése céljából
60+ pasziv bi vagy homo jolkurhato pasit keresek heves megyében diszkréció higénia adott és elvárt.az semgond ha párod is beszál.privátba keres.....
Ma délelőtt keresem intelligens partnerem a Nyugatinál. Hely van.Privátban írj lszi.
Sziasztok! Komló és Pécs környékén ismerkednék.
50+ teltebb kerekpopsis Hölgyel szívesen játszanék,bizarr perverz játékokat ir
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ma délelőtt keresem intelligens partnerem a Nyugatinál. Hely van. Privátban írj lszi.
Sziasztok.
Hölgyet keresek a +65-80.-as korosztályból,Budapestről. Hosszú távú,tartós, diszkrét kapcsolatra!! Keress privátban!!
Hölgyet keresek a +65-80.-as korosztályból,Budapestről. Hosszú távú,tartós, diszkrét kapcsolatra!! Keress privátban!!
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Kecskeméti párt keresünk
Szegeden keresek.férfit most estére!
Sziasztok, randiznék Bp-en hölggyel. 48 éves normális, hetero pasi vagyok. Néhány info az adatlapomon..