Budapesti érett hölggyel-vagy párral napközben összefutnék... Hely adott !
Sziasztok.
Hölgyet keresek a +65-80.-as korosztályból,Budapestről. Hosszú távú,tartós, diszkrét kapcsolatra!! Keress privátban!!
Hölgyet keresek a +65-80.-as korosztályból,Budapestről. Hosszú távú,tartós, diszkrét kapcsolatra!! Keress privátban!!
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Korban hozzánk hasonló párral ismerkednénk. Fontos a kölcsönös szimpátia és intelligencia.
Utazni tudunk, Pest megyében, sajnos helyünk nem megoldott. Régóta együtt élő, és egymást szerető pár vagyunk.
Ha megvan a szimpátia, mi merünk találkozni.
Utazni tudunk, Pest megyében, sajnos helyünk nem megoldott. Régóta együtt élő, és egymást szerető pár vagyunk.
Ha megvan a szimpátia, mi merünk találkozni.
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit. Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit.
Sziasztok kèt 40 pluszos pasi csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömère ,hetero alapon.17 19 cm intim .fogadni nem tudunk de utazunk szívesen .írj privàtba
Magas,nagydarab hölgyet keresek,rendszeres kapcsolatra.
Privátban írj.
Privátban írj.
18,19,20,21 kerületben esetleg Gyálon idősebb hölgy vagy párhoz csatlakoznék 50-80 év között
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Valaki délután?
Sziasztok! Most Hatvan-Gyöngyös vonalon valaki, aki szeretne találkozni és egy kis huncutkodásban benne lenne? Keressetek nyugodtan!
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén elsősorban Csepel sziget !
Valaki ma bélután 4 töl?
18,19,20,21 kerületben esetleg Gyálon idősebb hölgy vagy párhoz csatlakoznék 50-80 év között
Szép Napot !
50 - es Férfi vagyok
Érett Hölgy partnert vagy Párt szeretnék megismerni !
Lehetőleg 60 év feletti korosztály érdekel és izgat !
50 - es Férfi vagyok
Érett Hölgy partnert vagy Párt szeretnék megismerni !
Lehetőleg 60 év feletti korosztály érdekel és izgat !
Olyan hölgyet keresek Budapesten, Békéscsabán vagy Gyulán, aki a szemem láttára akarna eljutni az orgazmusig, én ujjal, simogatással vagy ajakkal segítenék ebben. Én hetven vagyok, te legyél max. hatvan.
Szia!
Győrben vagy környékén nincs véletlenül kiéhezett nőcike? Szívesen kényeztetném ahogy csak akarja
Győrben vagy környékén nincs véletlenül kiéhezett nőcike? Szívesen kényeztetném ahogy csak akarja

Van most itt kimondottan idősnő akik ki van most éhezve?50-80 év között
Van most itt kimondottan idősnő akik ki van most éhezve?
Esetleg most valaki? 18 20 21 19. Ker Gyál felsőpakony kalabdozna? Idős hőlgy pár? Az sem baj ha túlsúlyos.