Sziasztok! 40-es sok mindenre nyitott férfi vagyok. Kötetlen, laza időtöltésre keresek partnert, partnereket. Minél kevesebb a tabu, annál jobb. Intim 21/6, ha számít.
Sziasztok
Lánnyal, párral ismerkednék mindenki örömére akár. Csak privát üzenetet küldj
Lánnyal, párral ismerkednék mindenki örömére akár. Csak privát üzenetet küldj
Kecskeméten nagy női ciciket gyúrnék!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Hosszú távon keresek, egy megbízható párt! A hölgy örömére a szexben, nincs tabu! Győr
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait. Ebben a korosztályban pár is érdekel..
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Sziasztok. Szombat este Bi hölgytagú párral, esetleg nagy farkú pasival ismerkednénk.
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra gondolnék csak ha lehet !!!
Ma esetleg pár aki Ráckevére jön?
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Hosszú távon keresek egy megbízható párt. Győr
B.U.É.KSziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
B.Ú.É.K. !
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozóval ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozóval ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
BUÉK mindenkinek!
Sziasztok párt vagy hölgyet keresünk akivel párom előtt jatszadoznank
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Sziasztok! Budapesten vagyunk, mai napra párt / párokat vagy hölgyeket keresünk akik szeretnék hogy pluszba férfiak csatlakozzanak, vagy csak nézzék őket és szeretik a nagyon jó kis összejöveteleket
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk, akár ott alvás is megoldható. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Sziasztok. Hosszú távra Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Előre köszönöm ha írsz! Utazni tudok!
BUÉK hölgyek.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma magányos nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna /fogadna kölcsönös ismerkedés ,vonzalom és örömszerzés céljából. Akár korábbi időben Is,elő buliként!
Ha benned is ott a vágy, írj bátran.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki ma magányos nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna /fogadna kölcsönös ismerkedés ,vonzalom és örömszerzés céljából. Akár korábbi időben Is,elő buliként!
Ha benned is ott a vágy, írj bátran.

csimbava
Evelyn