Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok .Holnap napközbe autós kaland, vagy esetleg este egy jó hancutkodás ezekhez keresek Bp-i hölgyet, párt .Vagy esetleg Szombat este is rá érnék .
Kíváncsi hetero pasit keresek Kecskeméten aki megszoptatna
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon valaki szeretne találkozni? Picit elüthetnénk az időt.
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat

Gigantikus nagy mellű idős hölgyeket keresek Baranyába,lehetsz nem független is
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon valaki, aki találkozna?
Apró termetű pici vékony lányt keresek
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Kor alkat nem szamit ffit nőt párt keresek
Sziasztok.idös holgyel páral ismerkednék.lehet mollet is szeretem
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en. 48 éves hetero pasi vagyok..
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Helló! Budapesten keresek hölgyet vagy párt rendszeres találkozókra
Helyem van!

Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Sziasztok. Idősebb hölggyel ismerkednék.
Ma délelőtt max 11 óráig keresem vékony/normárl testalkatú intelligens partnerem a Nyugatinál.
Sziasztok.
Szept 6.án szombaton házibuli jellegű privát partyt szervezünk Piliscsaba mellett!(Bp.-től 25 km )
Válogatott vonzó jó fej párokkal igényes környezetben finom kajákkal,hideg italokkal!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!Semmi tematika,semmi kötelező dolog!
Részletekért keressetek bátran privátban....
Szept 6.án szombaton házibuli jellegű privát partyt szervezünk Piliscsaba mellett!(Bp.-től 25 km )
Válogatott vonzó jó fej párokkal igényes környezetben finom kajákkal,hideg italokkal!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú párokat,akár kezdőket is!Semmi tematika,semmi kötelező dolog!
Részletekért keressetek bátran privátban....

Sziasztok!
Normális valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!Elsősorban Dél -Dunántúl.
Normális valós párral , hölggyel ismerkednék hosszabb távra.IQ,higiénia, szimpátia fontos.Köszönöm!Elsősorban Dél -Dunántúl.