Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok!
Még mindig keresek olyan budapesi nőt akit izgatna alkalmanként az autós kölcsönös maszti ,orál, stb !
Csak nő, csak Budapest !
Valóban 23-cm cerkám van
Még mindig keresek olyan budapesi nőt akit izgatna alkalmanként az autós kölcsönös maszti ,orál, stb !
Csak nő, csak Budapest !
Valóban 23-cm cerkám van
Szép hétvégét kedves érett egymást szerető és tisztelő párok!Jani vagyok igényes kedves jófej és tisztelettudó férfi aki szívesen csatlakozna egy érett párhoz kölcsönös szimpátia esetén,főleg hosszútávban gondolkodnék szeretném megélni és átélni a jó sexet egy olyan párral aki eltökélt és vágyik a kellemes órákra 3masban!Ha felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok izgatottan várom.Foleg pestmegyében Budspesten Jász Nagykun-ban Bács kiskunban ismerkednék!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok szívesen ismerkednek párral, vastag intimmel rendelkező normális pasi vagyok. Miskolc Sárospatak környékről.
Sziasztok, kukkolható párt fogadnék ezen a hétvégén, Győr közelében.
Sziasztok!
Idősebb hölgyet masszíroznék,kényeztetnék orálisan….is.
Privátban keress.
Idősebb hölgyet masszíroznék,kényeztetnék orálisan….is.
Privátban keress.
Ma este csatlakoznánk velünk hasonló korú pártokhoz. Esetleg kisebb társasághoz. Egy kis kikapcsolódásra. Sajnos a helyünk nem megoldott.
Sziasztok! Október 18.-ára keresünk párt, hölgyet minden jóra Miskolcon! Nap közben érnénk rá, hely kellene, mert sajnos az nincs. Keressetek nyugodtan, megbeszéljük!
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék élvezésig!
Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!!!! Extra ha Roma az illető hölgy!!!!
Szombat,egész estés programhoz,keresnénk,egy lehetőleg független pasit,adatlap szerint.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr. A hölgy örömére a szexben, nincs tabu!
Sziasztok.Szombat estére keresek Budapesti partnert , partnereket hölgy, pár személyébe .Én 50 éves pasit vagyok aki benne van sok jó dologba nem dohányzom iqost szívok, sajnos fogadni nem tudok, de hölgyeknél helyet tudok bíztositani , párokknál sajnos nem.
Egész estés talira gondotam !! Akit érdekel írjon szívesen ismerkedek Üdv Laca
Egész estés talira gondotam !! Akit érdekel írjon szívesen ismerkedek Üdv Laca
40 körüli hölgyet keresek
Ismerkedünk,ismerkednénk...