Üdvozlet Hölgyet keresek i szex kapcsolatra 50 es pasi vagyok.
Sziasztok.
50 + os hölgyel ismerkednék szeretném kényezteti.
Vas v Zala
50 + os hölgyel ismerkednék szeretném kényezteti.
Vas v Zala
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló, férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr.
Sziasztok,
Nem függetlenkén 40es sportos magas diszkrét potens pasiként keresem budapesti vagy Pest megyei titkos kapcsolatomat… dikszreció és perverzió adott és elvárt
Feri
Nem függetlenkén 40es sportos magas diszkrét potens pasiként keresem budapesti vagy Pest megyei titkos kapcsolatomat… dikszreció és perverzió adott és elvárt

Feri
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Fiatal. 25 éves, sportos férfiként kényeztetnék házas nőket Debrecenbe. Kép a profilon, arcot csak privátba küldök
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Idősebb 60 + Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni! 50- es Férfi vagyok!
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Titkos szeretőt keresek,hölgyek,asszonyok szemèlyèben, 48 èves fèrfi vagyok.Gödöllő, Kistarcsa,Nagytarcsa közelèben.
jelige: nyali-fali
jelige: nyali-fali
Biszex nagyikat keresek,nem baj ha nem vagy független,molett nagy mellbimbók szőrős punci előny.Pécs és kőrnyéke
Biszex nagyikat keresek,nem baj ha nem vagy független,molett nagy mellbimbók szőrős punci előny
Sziasztok.
Hosszabb távra keresem megbízható hölgy partnerem.
Hosszabb távra keresem megbízható hölgy partnerem.
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait.
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ebben a korosztályban pár is érdekel
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ebben a korosztályban pár is érdekel
Sziasztok! 48 éves Hetero pasi csatlakozna Szentesen egyedűl álló hölgyhöz, vagy párhoz, a hölgy örömére! Irj privibe vagy jelőlj kapcsira!
Vannak itt elhanyagolt anyukák akik szeretnék még élvezni az erotika örömeit?
40 és 60 között esetleg nincs már olyan vágyuk hogy élvezzék?
Keressenek bátran, levélben válaszolok a kérdésekre és adok privátabb elérhetőséget is.
Köszönöm a figyelmet.
Üdv. Albert
40 és 60 között esetleg nincs már olyan vágyuk hogy élvezzék?
Keressenek bátran, levélben válaszolok a kérdésekre és adok privátabb elérhetőséget is.
Köszönöm a figyelmet.
Üdv. Albert
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon valaki, aki szeretne találkozni?
Hali mindenki. Szexuálisan elhanyagolt nő diszkrét szeretője lennék Vác és környékén. De szívesen beszélgetek is lányokkal párokkal. Kérlek privát üzenetet írj.
Kecskemét környékén keresek kényeztetésre vágyó hölgyet