Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! Szekszárd és környékén keresünk olyan személyeket, ffi-t nőt párokat, akik szeretnék színesíteni szexuális életüket. Nem szerelmet keresünk, az van. Ha lehet, olyan írjon, aki komolyan is gondolja. Hosszabb távra keresünk. Hétköznap vagyunk elérhetőek. Ha pasiként jelentkezel, legalább az első találkozón jelenj meg normálisan....! Ha van olyan, aki hasonlóan gondolja, jelentkezzen.
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Sziasztok! Magányos, nem szégyellős hölgyet keresek közös izgalmakra, ami kezdődhetne egy jó wellnessel és a megbeszéltek szerint folytatódna. Tedd meg az első lépést és válaszolj.
Korban hozzánk hasonló párral ismerkednénk. Fontos a kölcsönös szimpátia és intelligencia.
Utazni tudunk, Pest megyében, sajnos helyünk nem megoldott. Régóta együtt élő, és egymást szerető pár vagyunk.
Ha megvan a szimpátia, mi merünk találkozni.
Utazni tudunk, Pest megyében, sajnos helyünk nem megoldott. Régóta együtt élő, és egymást szerető pár vagyunk.
Ha megvan a szimpátia, mi merünk találkozni.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Egerben hosszúhétvégéző párral ismerkednénk & kalandoznánk.
Egerben hosszúhétvégéző párral ismerkednénk & kalandoznánk.
DISZKRÉT méretes 60 feletti partnert keresek. Férfit, kézimunka, estleg orál. Én neked, viszonzás kizárt.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Sziasztok, Kedves férfiként keresek mai estére egy budapesti normális, jól szituált háziasszonyt közös élmények bővítésére. Kedvelem az erotikát, romantikát, fantáziadús játékokat, remekűl masszírozok, imádok adni.
Legyen egy csodaszép esténk.
Legyen egy csodaszép esténk.
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit.
Sziasztok!
Bp.-ti 43 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 43 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok!Debrecen, és környékén hölggyel ismerkednék.
Szombat estére,keresnénk egy pasit,ha lehet,negyven felett
Sziasztok
40+ Hölgyel szívesen csetelnék és találkozhatunk is Bp.
Közös vágyak kielégítése céljából
40+ Hölgyel szívesen csetelnék és találkozhatunk is Bp.
Közös vágyak kielégítése céljából
60+ pasziv bi vagy homo jolkurhato pasit keresek heves megyében diszkréció higénia adott és elvárt.az semgond ha párod is beszál.privátba keres.....
Ma délelőtt keresem intelligens partnerem a Nyugatinál. Hely van.Privátban írj lszi.
Sziasztok! Komló és Pécs környékén ismerkednék.
50+ teltebb kerekpopsis Hölgyel szívesen játszanék,bizarr perverz játékokat ir