Nem volt könnyű rávenni a páromat, de nem is szakadtam bele az erőlködésbe. Nála inkább csak a gátlást kellett feloldani, a bele nevelt korlátokat. Szerencsére sikerült, így örömmel fogadja akár az arcára, akár a hajára, vagy a szájába. Ma már édesen játszik is vele utána, nagy élvezetemre. Ő is megtalálta benne a finom perverzió adta gyönyört.
érdekes amit írsz, már a belenevelt korlátokról, persze, biztosan nem szószerint kell érteni, hogy bakfisként kapott konkrétan efféle eligazítást. sokkal érdekesebb kérdés, hogy ami fenőtteknek örömöt okoz, és akár nem is feltétlen kell, hogy a pár mind a két (vagy három
) tagjának az jó legyen, az mitől tiltott? talán ez még a "sötét" középkor kódja bennünk? írtam, hogy nem feltétlen, mert belefutottam már pár olyan partnerba, aki nem teszi meg, mert leszarja, hogy én például ilyesmire vágyom. indítok is egy fórumot a témából, érdekel mások tapasztalat, véleménye!
(Ez egy válasz Házibarátokkal üzenetére (2023. 03. 01. szerda 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 01. szerda 07:59

Nem volt könnyű rávenni a páromat, de nem is szakadtam bele az erőlködésbe. Nála inkább csak a gátlást kellett feloldani, a bele nevelt korlátokat. Szerencsére sikerült, így örömmel fogadja akár az arcára, akár a hajára, vagy a szájába. Ma már édesen játszik is vele utána, nagy élvezetemre. Ő is megtalálta benne a finom perverzió adta gyönyört.
Nálunk a férjem imád az arcomra élvezni. Nem gond nekem, de semmi extra.
Végre vettem a bátorságot,és elmondtam a feleségemnek,hogy szeretnék az arcára élvezni. Szex közben a fülébe súgtam, és meglepő módon azt mondta,hogy ő is szeretné
egész szex alatt csak ez járt a fejemben,hogy a végén végre az arcára elvezhetek. Nagyon vágytam már rá. A végén,mikor közeledett a vég, letérdeltettem magam elé,és szoptatni kezdtem. A végén kirantottam a farkam, és elkezdtem verni. Nagyon profin,szexin és kurvásan várakozott az óriási sperma ozonre. Kinyitotta a száját, a nyelvét is kidugta. És akkor bummmmm ... Beterítetettem az egész arcát
életem egyik legizgalmasabb szexélménye volt. Talán a legizgalmasabb. Nagyon hálás vagyok neki érte

Én inkább a számba szeretem.
Egyetértek veled!
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 12. 06. szerda 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk is ez a helyzet . Nejem is a szájába szereti ,ha nem az alsóelülső lyukba megy
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 12. 06. szerda 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)

ÉS a száddal mi a szitu? Oda nem kívánod?
(Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2023. 03. 01. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 01. szerda 11:18

Nálunk a férjem imád az arcomra élvezni. Nem gond nekem, de semmi extra.
Arcomon és a számban is szeretem.
Szajba is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 01. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 01. szerda 10:37
Törölt felhasználó (4630582)

érdekes amit írsz, már a belenevelt korlátokról, persze, biztosan nem szószerint kell érteni, hogy bakfisként kapott konkrétan efféle eligazítást. sokkal érdekesebb kérdés, hogy ami fenőtteknek örömöt okoz, és akár nem is feltétlen kell, hogy a pár mind a két (vagy három
) tagjának az jó legyen, az mitől tiltott? talán ez még a "sötét" középkor kódja bennünk? írtam, hogy nem feltétlen, mert belefutottam már pár olyan partnerba, aki nem teszi meg, mert leszarja, hogy én például ilyesmire vágyom. indítok is egy fórumot a témából, érdekel mások tapasztalat, véleménye!

Feleségem a szájába szereti legjobban, gyakran le is nyeli. Az arca élvezéssel sincs gondja, csak macerás ha a hajába vagy a a szemüvegre is megy
Én a számba vagy a cicimre szeretem, de a Férjem imád az arcomra élvezni! Szétkenem rajta Ő meg élvezettel nézi

Bármekkora mennyiséget elviselsz az arcodon?
(Ez egy válasz cuckold Piros üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 11. vasárnap 08:07

Én a számba vagy a cicimre szeretem, de a Férjem imád az arcomra élvezni! Szétkenem rajta Ő meg élvezettel nézi

A kedvencem az, amikor előttem térdel, a szemembe néz, szája nyitva, és várja az áldást
Pontosan, szóról szóra egyetértek
Elképesztően izgató! (Ez egy válasz jogasz90 üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 11. vasárnap 16:35

Elképesztően izgató! (Ez egy válasz jogasz90 üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)

A kedvencem az, amikor előttem térdel, a szemembe néz, szája nyitva, és várja az áldást
Szeretek arcra élvezni

Kb fél éve élveztem először a párom arcára. Azóta többször is előfordult, de nem akarjuk mindennapossá tenni. Ennek annyi az oka, hogy szeretnénk ha ez különleges maradna. Én rajongok az arcra élvezésért, hihetetlenül megvadít, de mint kiderült, a párom is ugyanígy érez
azt mondta nagyon feltuzeli

Bocsika, olvaslak, és hát minden bejegyzésedbe belerakod a "párod" ami jó
csak hát az nem jó, hogy akik olvasunk téged, nem látunk képeket róla! Pótolható ez a hiányosság? Köszi
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 08. 13. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 07:26

Kb fél éve élveztem először a párom arcára. Azóta többször is előfordult, de nem akarjuk mindennapossá tenni. Ennek annyi az oka, hogy szeretnénk ha ez különleges maradna. Én rajongok az arcra élvezésért, hihetetlenül megvadít, de mint kiderült, a párom is ugyanígy érez
azt mondta nagyon feltuzeli