JoooooooooEjt! Ti a tyukokkal fexetek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 21:10
Törölt felhasználó (7767)

Ó, én E-rektorom, ahogy te akarod, úgy leend!
Jó éjt, szép álmokat!

Vannak sándoron kívül is dolgos munkásemberek!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos nem tudom ki az a Sanyi!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Azoxingénes sanyi!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha azt mondom most tudom, hazudnčk!
Utána kell nézned!!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézd meg a Kismalac - klasszikusok c. rovatát!
Tanulságos! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Tanulságos! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
megnéztem megint és megint sírok
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem rossz!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Aggasztó hírek érkeznek egyre-másra, legutoljára az, hogy az amazonászok sátrai fölött furcsa idegenek fantomjai jelentek meg legutóbb, s hogy szükölve jajgat a törzs apraja-nagyja, amikor az idegenek vezére rájuk szegezi nemevilági, hideg tekintetét. Aki tud valamit eme gonosz teremtményekről, siessen lóhalálában a nyamalmianik segítségére!!!!
A Főgonoszt sikerült lencsevégre kapni, de az operatőr, nyomban a kép előhívása után öngyulladás következtében visszaadta áldozatos lelkét teremtőjének.SOS!!!
A Főgonoszt sikerült lencsevégre kapni, de az operatőr, nyomban a kép előhívása után öngyulladás következtében visszaadta áldozatos lelkét teremtőjének.SOS!!!
Osho?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 14. hétfő 17:54

Aggasztó hírek érkeznek egyre-másra, legutoljára az, hogy az amazonászok sátrai fölött furcsa idegenek fantomjai jelentek meg legutóbb, s hogy szükölve jajgat a törzs apraja-nagyja, amikor az idegenek vezére rájuk szegezi nemevilági, hideg tekintetét. Aki tud valamit eme gonosz teremtményekről, siessen lóhalálában a nyamalmianik segítségére!!!!
Képzeld el - bár elképzelhetetlen -, hogy még nem láttam a gyűrűk urát, így halvány sejtelmem van csak, hogy ez - kérdésed nyomvonalán haladva -, egy Osho nevezetű tag lehet, s ezt én bizony kineveztem főgonosznak ebben a topic-ban, dehát csak ennyi baj legyen, ezt is elbírja vagy nem?
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez már mindent:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 15. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 15. kedd 15:57

Képzeld el - bár elképzelhetetlen -, hogy még nem láttam a gyűrűk urát, így halvány sejtelmem van csak, hogy ez - kérdésed nyomvonalán haladva -, egy Osho nevezetű tag lehet, s ezt én bizony kineveztem főgonosznak ebben a topic-ban, dehát csak ennyi baj legyen, ezt is elbírja vagy nem?
KÖSZI A BIZTATÁST!!!!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 15. kedd 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Oshonak semmi köze a Gyűrűk Urához...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 15. kedd 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 15. kedd 15:57

Akkor az ki?
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 15. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor meg miért írtad, hogy: Osho?
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 15. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Osho a nyamalmani törzs leg rosszabb elenfele ha őt valahol látjátok kérek minden hü nyamalmani törzs tagot és szimpatizáns hogy örizetbe vegyék a törzs elen ténykedő gonosztevöt köszönetel Sonkás egy hü szimpatizáns
Ilyen részletkérdéseken nincs időnk töprengeni!
Ha ellenség, akkor mihamarább vesznie kell!
Ez egyáltalán nem elhanyagolható kérdés,emlékezz csak turi pöcsének szerteágazó problémájára!Résen kell lennünk és minden nüansznyi problémára fokozottan figyelnünk kell!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 03. 15. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 15. kedd 21:05

Ilyen részletkérdéseken nincs időnk töprengeni!