Nézzétek csak, mit kapott az amazonászok szent törzse egy önzetlen adakozótól! Az emberek apraja-nagyja napokig ünnepelt, itta a dughnungagbulkát, sercintett hegyeseket büszkén, és hatpercenként szeretkezett egymással szűz és postafőnök, diakonissza és fejvadász, törpepapagájkóros vízivó és hasmenéses elephántiasisos kedvesnővér( hadd ne soroljam tovább). Ma reggel vége lett a nagy léfolyásnak, összeült a tanács, hogy meghatározzák az adomány minéműségét, nemét, korát, használhatóságát, és úgy határoztak, hogy ifjú házasoknak adják ki nász-lakosztálynak, mivel hatalmas redőnylemezzel van felszerelve az intim pillanatok meghittségének védelmében.
Hát a legokosabban hasznosították mert rendeltetésszerűen ők nemigen tudnák alkalmazni.S mivel a gyári garancia ímigyen érvényét veszti,saját cégem nevében az időszakos szervízeket es javításokat munkaidőben,ami 12 órától délig tart,teljesen ingyen végezzük számla és áfa nélkül.A nyamalmiani törzsnek,csak a repülő jegyeket kell téríteni a szükséges stábnak 2 hetente!Aminek maGában kell foglalnia az első osztályú jegyeket,és a reptéri illetéket is!Meg némi költőpénzt ami 150 euró/fő/fél nap.A minimális stáb ami szükséges,magam és négy öt férfi ismerősöm,12 fő szerelő és szűkebb családi köre.Ami nem több mint alkalmanként 120-150 fő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 18. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 18. péntek 18:44
Törölt felhasználó (7767)
Nézzétek csak, mit kapott az amazonászok szent törzse egy önzetlen adakozótól! Az emberek apraja-nagyja napokig ünnepelt, itta a dughnungagbulkát, sercintett hegyeseket büszkén, és hatpercenként szeretkezett egymással szűz és postafőnök, diakonissza és fejvadász, törpepapagájkóros vízivó és hasmenéses elephántiasisos kedvesnővér( hadd ne soroljam tovább). Ma reggel vége lett a nagy léfolyásnak, összeült a tanács, hogy meghatározzák az adomány minéműségét, nemét, korát, használhatóságát, és úgy határoztak, hogy ifjú házasoknak adják ki nász-lakosztálynak, mivel hatalmas redőnylemezzel van felszerelve az intim pillanatok meghittségének védelmében.
Már van is egy jelentkező a nász-lakosztályra, csak még pár kell hozzá!
így talán jobban látszik...
Hát ha majd nem akad más jelentkező,majd nagy szájhúzva ezt a feladatot is ellátjuk mi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 13:01
Már van is egy jelentkező a nász-lakosztályra, csak még pár kell hozzá!
csak nem Te vagy az Katicika , mielőtt a haramia vezér hűvelybe mártotta vón dákóját?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 13:09
így talán jobban látszik...
Bárki is az,feltehetőleg ez annyira jól esett neki,hogy az előző kép is bele remeg nem hogy ő!!
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 16:11
csak nem Te vagy az Katicika , mielőtt a haramia vezér hűvelybe mártotta vón dákóját?
szerintem ez Katicika
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 16:22
Bárki is az,feltehetőleg ez annyira jól esett neki,hogy az előző kép is bele remeg nem hogy ő!!
Moreno, moreno, mio amore, ne huncutkodj!
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Á ő sokkal szebb!
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Te nagy kaján, hát szabad ezt?
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Katti cikká, ámóré mijjjó
huncutkodom (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 16:57
huncutkodom (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Moreno, moreno, mio amore, ne huncutkodj!
áruld el mit tudsz...
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Személyi adatokat Ő sem szolgáltathat ki, tíltja a kutatók arisztofánészi esküje. Tibi! Ne merészeld!!!!
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 19. szombat 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Soha nem tennék ilyet még a legszörnyűbb kínzások hatására sem nem!!!PL:csikizés
Hallottam az ellenséges törzseknél ez a legnépszerűbb. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 17:03
Hallottam az ellenséges törzseknél ez a legnépszerűbb. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Személyi adatokat Ő sem szolgáltathat ki, tíltja a kutatók arisztofánészi esküje. Tibi! Ne merészeld!!!!
Hálistennek a barátiaknál is ez, de sokkal kellemesebb, mint, "mongyuk", a spanyolcsizma. Én bizom benned, mind a vérpadig!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 19. szombat 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 17:50
Soha nem tennék ilyet még a legszörnyűbb kínzások hatására sem nem!!!PL:csikizés
Hallottam az ellenséges törzseknél ez a legnépszerűbb.
Hallottam az ellenséges törzseknél ez a legnépszerűbb.
pedig hogy furdal a kiváncsiság, rettenetes
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 17:03
Nyamalmiani tudósok most fedeztek fel egy XII. századból származó ősiratot egy kőszarkofágban, megfelelő csontok és fegyverek közepette, amely dokumentum igazolni, sőt, bizonyítani látszik a nyamalmiani törzs eredetét, valamiféle, rég elfeledett, fő eledelét, a húst nyereg alatt puhító keleti őstörzsben felfedezni. Ha valaki tud valamit ezen iratról, értesítse miű isemüket, E-rektort
Kitartó leszek bennem mindenki bízhat.Az esetleges kínzások eviselése érdekében,nagyszabású szoktató programba kezdtem bele.Egyre jobban viselek el bármit.A fogságba esés elkerülésére pedig a nyakamba kötve mindig van nálam Tesco gazdaságos kola attól úgy hallottam elriadnak az ellenséges kívácsiskodók!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 19. szombat 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 19. szombat 18:49
Hálistennek a barátiaknál is ez, de sokkal kellemesebb, mint, "mongyuk", a spanyolcsizma. Én bizom benned, mind a vérpadig!
A Tesco gazdasŕgosra nagyon vigyŕzzatok,
mert egy barŕtnomnek attňl nott ki az
uszohŕrtyŕja. Kulonben aztŕn utňlag beultette
alŕba kozč. Azňta is viz alatt čl,čs
szivňszŕllal lčlegzik.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 20. vasárnap 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 20. vasárnap 11:17
mert egy barŕtnomnek attňl nott ki az
uszohŕrtyŕja. Kulonben aztŕn utňlag beultette
alŕba kozč. Azňta is viz alatt čl,čs
szivňszŕllal lčlegzik.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 20. vasárnap 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Kitartó leszek bennem mindenki bízhat.Az esetleges kínzások eviselése érdekében,nagyszabású szoktató programba kezdtem bele.Egyre jobban viselek el bármit.A fogságba esés elkerülésére pedig a nyakamba kötve mindig van nálam Tesco gazdaságos kola attól úgy hallottam elriadnak az ellenséges kívácsiskodók!

liam.