nyamalmiani törzs sanyarú helyzete az esőerdőben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#465   2005. 04. 18. hétfő 20:36
flamand flamand
képzelt kedves van szivem ellenálni ennek a sanyaru kis L U K. SZUS. KURVÁNAK.
#464   2005. 04. 18. hétfő 20:11
X Törölt felhasználó (7767)
Ő is alig várja, hogy megmentsük nyomorgó népét. Emberek! Hát van szívetek ellenállni néma kérelmének?
#463   2005. 04. 17. vasárnap 12:56
e-rektor e-rektor
Köszi a jókívánságokat! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 16. szombat 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 04. 16. szombat 11:00
Hatalmas gratula Nektek! Adjon a Jóisten erőt, egészséget Neki, és Nektek is a felneveléséhez!
#462   2005. 04. 17. vasárnap 12:55
e-rektor e-rektor
Igen vadonat új, még kifordítva sem volt!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 04. 16. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 16. szombat 13:30
Tiszta új gyereked van?Gratulálok!!
#461   2005. 04. 16. szombat 13:30
tibi33 tibi33
Tiszta új gyereked van?Gratulálok!!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 16. szombat 03:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 16. szombat 03:26
Katicika! Most már én is jobbulást kívánok neked!

#460   2005. 04. 16. szombat 11:00
Hatalmas gratula Nektek! Adjon a Jóisten erőt, egészséget Neki, és Nektek is a felneveléséhez!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 16. szombat 03:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 16. szombat 03:26

#459   2005. 04. 16. szombat 03:26
e-rektor e-rektor

#458   2005. 04. 15. péntek 22:06
40 Celsius fok... influenza...a jóistenit!
#457   2005. 04. 14. csütörtök 22:30
e-rektor e-rektor
Nélküled a sanyarú és kilátástalan helyzetből való kilábalás, csak utópia lett volna! Elméd lángolása ragyogja be a sötét amazonaszok elcsigázott népeit, utat égetve nekik az esőerdők rengetegében, hogy az általunk kijelölt és egyetlen elfogadható szellemiségre rátalálva a megmentési akciónk elérje várva-várt és áhítva-áhított célját! Köszönjük Katicika!!! LY!LY!LY!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 14. csütörtök 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 14. csütörtök 22:20
Őrülten gyönyörű jövő vár az így "beojtott" ífjú nemzedékre, lassan elalszanak bennem az aggályok, büszke vagyok rá, hogy a nyamalmiani kultúra megmentése ezen egyedi módjának diadalra vitelében én is segédkezhettem!
#456   2005. 04. 14. csütörtök 22:20
Na és: LY!LY!LY!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 14. csütörtök 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Őrülten gyönyörű jövő vár az így "beojtott" ífjú nemzedékre, lassan elalszanak bennem az aggályok, büszke vagyok rá, hogy a nyamalmiani kultúra megmentése ezen egyedi módjának diadalra vitelében én is segédkezhettem!
#455   2005. 04. 14. csütörtök 22:20
#454   2005. 04. 14. csütörtök 21:49
e-rektor e-rektor
Én a magam részéről elkezdtem a hunnyamal ideológia plántálását, a frissen sarjadó nemzedék tudásszomját kielégítendő, valamint őt egy szebb, jobb és hunnyamalabb élet kezdetéhez segítendő!
Nézzétek a kis édest, álmában is szent jelszavunkat harsogja: LY!LY!LY!...
#453   2005. 04. 13. szerda 23:38
Jó éjt...és ne feledd el leereszteni a horgonyt, én szent zászlóshajóm!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 13. szerda 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 13. szerda 23:34
Óh igen! Ennyi magasztos gondolkodás és megmentés után, azthiszem legjobban teszem, ha életem egyetlen párájának szent barlangjába vezetve zászlóshajóm, útat próbálok törni az ifjúságnak, majd dolgom lelkiismeretesen kielégítő elvégzése után nyugovóra térve egy szebb korról álmodjak, ahol hunnyamal gyermekek, tarka réteken, szivárványszín szappanbuborékokat kergetve, önfeledten játszadoznak és mit sem sejtenek a napjainkat még beárnyékoló sanyarú és válságos helyzetről! Jó éjszakát és remélem Te is élményszámba mész, kedvesed férfiúi ölelése közepett!
#452   2005. 04. 13. szerda 23:37
LY! LY! LY!.....AHHHHH!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 13. szerda 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 13. szerda 23:34
Óh igen! Ennyi magasztos gondolkodás és megmentés után, azthiszem legjobban teszem, ha életem egyetlen párájának szent barlangjába vezetve zászlóshajóm, útat próbálok törni az ifjúságnak, majd dolgom lelkiismeretesen kielégítő elvégzése után nyugovóra térve egy szebb korról álmodjak, ahol hunnyamal gyermekek, tarka réteken, szivárványszín szappanbuborékokat kergetve, önfeledten játszadoznak és mit sem sejtenek a napjainkat még beárnyékoló sanyarú és válságos helyzetről! Jó éjszakát és remélem Te is élményszámba mész, kedvesed férfiúi ölelése közepett!
#451   2005. 04. 13. szerda 23:34
e-rektor e-rektor
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 13. szerda 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 13. szerda 23:16
Reménykedj, ó, én zászlóshajóm, lelkemnek éltető televénye, hogy lesz öröm az örök partokon, midőn húsodból-véredből fakadó sarjad már nem belülről rúg nagyokat az őt körülvevő univerzumon, hanem ezirányú ténykedését valósabb körülmények közt hangsúlyozza ki nyüzsgő vérei között, megkövetelve magának a Gének Kunyhója által ráruházott parázsló tiszteletet önnön atyjától örökölt Szent Intim Jegyei jogán. LY! LY! LY! az eljövendő Hunerektornak!
#450   2005. 04. 13. szerda 23:16
Reménykedj, ó, én zászlóshajóm, lelkemnek éltető televénye, hogy lesz öröm az örök partokon, midőn húsodból-véredből fakadó sarjad már nem belülről rúg nagyokat az őt körülvevő univerzumon, hanem ezirányú ténykedését valósabb körülmények közt hangsúlyozza ki nyüzsgő vérei között, megkövetelve magának a Gének Kunyhója által ráruházott parázsló tiszteletet önnön atyjától örökölt Szent Intim Jegyei jogán. LY! LY! LY! az eljövendő Hunerektornak!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 13. szerda 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 13. szerda 22:49
Érzem is felelőségem, miközben a kétség jeges karmaival markolja hunnymal szívem, valyon tudom-e maradéktalanul átadni e szellemiséget, az édesanyját még egyenlőre belülről rugdaló, de igen rövid időn belül világra serkenő utódomnak, hogy mikor lelkem átadom a Nagy Hunnyamal Szellemnek, a zászlót ő fölvegye és ifjonti hévvel (de lehet metróval is) szárnyaljon eszménk szikrázó, aranyló útján!
De ne feledkezzünk meg szellemi testvérünkről, tibiről, aki midőn kikecmereg saját mondanivalója zegzugos labirintusából, majdan mellénk áll és vállvetve küzd velünk nemes ügyünkért!
#449   2005. 04. 13. szerda 22:49
e-rektor e-rektor
Érzem is felelőségem, miközben a kétség jeges karmaival markolja hunnymal szívem, valyon tudom-e maradéktalanul átadni e szellemiséget, az édesanyját még egyenlőre belülről rugdaló, de igen rövid időn belül világra serkenő utódomnak, hogy mikor lelkem átadom a Nagy Hunnyamal Szellemnek, a zászlót ő fölvegye és ifjonti hévvel (de lehet metróval is) szárnyaljon eszménk szikrázó, aranyló útján!
De ne feledkezzünk meg szellemi testvérünkről, tibiről, aki midőn kikecmereg saját mondanivalója zegzugos labirintusából, majdan mellénk áll és vállvetve küzd velünk nemes ügyünkért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 13. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 13. szerda 22:31
Ragyogj kushadó párnáink fölött, ó, Remény, hogy valamikor ágyékunkból szakadt nyamalhun daliák és hajadon, megváltásra tikkadó szüzek viselik majd a Hunerektor és a Nyamalkatinka nevet büszkén, kiállva a nyamalhun értékek diadaláért a sötét horizont alatt is. Szemeid, ó, drága E-rektorom, ezt látják majd, mielőtt átadnád önzetlen lelked Teremtődnek, a Nagy Hunnyamal Szellemnek.
#448   2005. 04. 13. szerda 22:31
Ragyogj kushadó párnáink fölött, ó, Remény, hogy valamikor ágyékunkból szakadt nyamalhun daliák és hajadon, megváltásra tikkadó szüzek viselik majd a Hunerektor és a Nyamalkatinka nevet büszkén, kiállva a nyamalhun értékek diadaláért a sötét horizont alatt is. Szemeid, ó, drága E-rektorom, ezt látják majd, mielőtt átadnád önzetlen lelked Teremtődnek, a Nagy Hunnyamal Szellemnek.
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 13. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 13. szerda 22:21
Ilyen csodás előrehaladásra nem is számítottam! Szememet a boldogság könnycseppei párásítják és újra a sötét horizont felett felragyogni látom a Nyamalmiani nép várva-várt felvirágzásának reménysugarait. Fel, fel, fel!!! LY!!!
#447   2005. 04. 13. szerda 22:21
e-rektor e-rektor
Ilyen csodás előrehaladásra nem is számítottam! Szememet a boldogság könnycseppei párásítják és újra a sötét horizont felett felragyogni látom a Nyamalmiani nép várva-várt felvirágzásának reménysugarait. Fel, fel, fel!!! LY!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 13. szerda 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 13. szerda 22:17
LY! LY! LY! Óh, ezerszer is LY! harsogjon szakadatlan a hártyarepedések szisszenő visításai közepette, lángok csapjanak fel a kéj örök Pantheonján, hogy él a magyar tovább, küszködik és köp nagyokat eddig csak masztiban elveresült markába, hogy: Uram, ne segélj, csak csudálkozz!. És nyamalhun gyerekek lepik el a pannon halmokat, örök ódáit zengve neveink sorának, kik Nyárpát szent bércére segíték a nyamal Szent Lobogót!Ó, uram, segílj! LY!!!!
#446   2005. 04. 13. szerda 22:17
LY! LY! LY! Óh, ezerszer is LY! harsogjon szakadatlan a hártyarepedések szisszenő visításai közepette, lángok csapjanak fel a kéj örök Pantheonján, hogy él a magyar tovább, küszködik és köp nagyokat eddig csak masztiban elveresült markába, hogy: Uram, ne segélj, csak csudálkozz!. És nyamalhun gyerekek lepik el a pannon halmokat, örök ódáit zengve neveink sorának, kik Nyárpát szent bércére segíték a nyamal Szent Lobogót!Ó, uram, segílj! LY!!!!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 04. 13. szerda 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 13. szerda 22:05
Tényleg a szüzeket kifelejtettem! Pedig azoknak áldozatul kell esni, ha fene-fenét eszik is, hogy végül kikerekedett szemecskéikkel és pirosló arcocskáikkal letekintve még az új tapasztalatoktól nedvesen remegő, a hosszú hártya általi bezártság alól felszabadult pinkóikra, boldogan kiálthassák egy új kor himnuszát: "LY!!!"

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: liam. liam.
Nyitás ideje: 2005. 02. 03. csütörtök
Üzenetek: 985db
Utolsó üzenet: 2013. 08. 21. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!