Először velük kell gyakorolnod!Ők épp a törzsi beavatás előtti esélyfelmérés szakaszában vannak, ha ügyes vagy, te avathatod be őket. Ha nem, hát - tudod!- a ketrec!!!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 09. csütörtök 16:05

Majd csak találunk valami afrodiziákumot, ami megment a ketrectől. Bár...ha nem nekem kell a ketrecbe kapaszkodni, akkor nem rossz "felállás.

Mindenképp ügyesnek kell lennem, mert félúton nem adom fel!!! Főleg, ha a sikeres próbatétel után ilyen szép "tisztséget" tölthetek be

Aztán meg ellenőrizd, nincs-e születési rendellenességed a nyelvedet érintően, mert ha netalántán leragadt, fel kell vágatnod a nyelved "sikerét", ellenkező esetben: dupla ketrec!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 09. csütörtök 16:22

Mindenképp ügyesnek kell lennem, mert félúton nem adom fel!!! Főleg, ha a sikeres próbatétel után ilyen szép "tisztséget" tölthetek be

Akkor nem lesz semmi gond! Olyan a nyelvem, mint a kisboci-é!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 09. csütörtök 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 09. csütörtök 16:30

Törölt felhasználó (7767)

Aztán meg ellenőrizd, nincs-e születési rendellenességed a nyelvedet érintően, mert ha netalántán leragadt, fel kell vágatnod a nyelved "sikerét", ellenkező esetben: dupla ketrec!

Na, ne is kérdezzétek, hogy kik voltak, kik először gratuláltak Rossinak a győzelemhez?!! Hát a nyamalmianik!

A képen: a csajszi, akit futam közben csábított el(!!!!), a gondos apa a meggyőző eszközzel, no meg a "sógor", ha netalántán a meggyőzés akadályokba ütközne... Egy boldog család!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 15:35

(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, ne is kérdezzétek, hogy kik voltak, kik először gratuláltak Rossinak a győzelemhez?!! Hát a nyamalmianik!

Lŕtod mŕr a Kirŕly is sziveugyčnek tekinti
a Nyamalmiani torzs problemŕjŕt!
Koszi! Kurva jň kčp, megprňbŕlom lementeni!
Most lŕtom ezek ultek melletem a disztribunun
Mugellňban! Csak ŕllandňan valami fuvet szivtak!
Vagy bčkepipŕt........:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 15:35
Vagy bčkepipŕt........:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát nem veled szívták?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 12. vasárnap 15:41

Lŕtod mŕr a Kirŕly is sziveugyčnek tekinti
Vagy bčkepipŕt........:-)
Vagy bčkepipŕt........:-)
Pedig valahol te is bennszülött vagy! Esetleg (földön)kivül "oá"-ztad bele magad a vakvilágba? Az ilyen eldobott szavak tudnak nagyon dühíteni, pláne, ha azok vetik el, akiktől az ember nem várná!!! Nagyot-nagyot estél! Sajnálom...
Hászen azok pontosan annyira bennszülöttek, mint te, meg én, meg bárki más. Futókurvaként élték le életük javát, és most, hogy kiestek a kenyérből, hát megélhetés után kellett nézniük, tudod: semmiért csak semmit fizetnek. A kocsisor már túl "húzatos" lenne. Hát ne szeresd, de ne is irigyeld őket..
Ők is boldogabbak voltak a "fehér" ember(?) nélkül. Nem ők kérték leigázásukat, kincseik elrablását, szülőföldjük feldúlását, elhódítását stb. Sőt, ők egyáltalán nem hívtak oda senkit.
Hát,jó!
Megértve...
Ez nyamalmiani nyelven azt jelenti: Tanulni, tanulni, tanulni! Mennyire ismerős ez valahonnan!!!

Ajaj, baj van! Ma reggel veszítettük el egyik nővérkénket a szomszédos törzs rajtaütése közben.

E-rektor áldásos tevékenységének gyümölcsei!

Na és akkor mi van? Kicsit belehúztam az alatt a hat hét alatt amíg itthon nem lehetett tevékenykedni! Hagytam volna kipusztulni a nyamalokat? És igen is valakinek a cukornádat is le kell aratnia!!!
De azért látjátok mennyivel másabb a trópusi napsütés? Pár hét alatt mekkorát nőttek a szenteim!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 21. kedd 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 21. kedd 05:52
De azért látjátok mennyivel másabb a trópusi napsütés? Pár hét alatt mekkorát nőttek a szenteim!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 21. kedd 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)

E-rektor áldásos tevékenységének gyümölcsei!

Csak rávisz a lelked, hogy ezek a szegény, hírtelencseperedett nyamalhun csöppségek cukornád-vágásból tengessék tőled(is) kapott életüket? Hát nem ég a föld alattad? Hogy nem sül ki a két szemed? Szólanom kell Amodentnek, Nekije bizonyosan megesik a szíve a szélrózsa szellemében szerteszórt, félárva magvaidon! Két hétig ne is vedd a szádra a szent hunnyamal üdvüvöltést: LY! LY! LY!
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 06. 21. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 21. kedd 20:20

Na és akkor mi van? Kicsit belehúztam az alatt a hat hét alatt amíg itthon nem lehetett tevékenykedni! Hagytam volna kipusztulni a nyamalokat? És igen is valakinek a cukornádat is le kell aratnia!!!
De azért látjátok mennyivel másabb a trópusi napsütés? Pár hét alatt mekkorát nőttek a szenteim!!!
De azért látjátok mennyivel másabb a trópusi napsütés? Pár hét alatt mekkorát nőttek a szenteim!!!
Ha már a cukornádat sem ők aratnák, akkor mitől lenne sanyarú a helyzetük? És akkor minek mennénk oda megmenteni őket? Ezen kicsit gondolkoggyá el!!!
És azon is, hogy hányas számú hsz-ba raktad a pujáim képét!!! Nem valami más ideológia felé kacsingatsz véletlenül? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 21. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 21. kedd 21:32
És azon is, hogy hányas számú hsz-ba raktad a pujáim képét!!! Nem valami más ideológia felé kacsingatsz véletlenül? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 21. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak rávisz a lelked, hogy ezek a szegény, hírtelencseperedett nyamalhun csöppségek cukornád-vágásból tengessék tőled(is) kapott életüket? Hát nem ég a föld alattad? Hogy nem sül ki a két szemed? Szólanom kell Amodentnek, Nekije bizonyosan megesik a szíve a szélrózsa szellemében szerteszórt, félárva magvaidon! Két hétig ne is vedd a szádra a szent hunnyamal üdvüvöltést: LY! LY! LY!
Szeva Erektor a listába csak ennél a lapnál kaptam meg a nevedet mer látam hogy kiáltál a tulkapások elen. Mongyad mi az a nyamalmiani, valoságban létezike mer nagyokat jopofiztok ahogy olvasom. Tisztelettel pinkod.