Javaslom, hogy szánd rá az időt és olvasd végig e topik tartalmát! Szerintem ez az egyetlen hely a GG-n jelenleg, ahol garantáltan csak jókedvű emberkék hozzászólásait olvashatod, kötekedésmentesen!
Én az uttóbbi időben nem is látom értelmét más témákhoz hozzászólni.

Én az uttóbbi időben nem is látom értelmét más témákhoz hozzászólni.
Mindenkit szeretettel várunk, aki tenni akar eme sanyarú és válságos helyzetben lévő népcsoport felemelkedése érdekében. A pénztárcád semmiképp ne feledd otthon!

Az sosem baj, ha kicsi (szűk) a buxa! Szerintem!
Hát erre a buxára lehet sokmindent mondani, egyet kivéve, hogy kicsi lenne! Nem csoda, hogy tíz álló napig kutattak utánad!!!
Az előbb véletlenül párom nevében válaszoltam, de minden szava igaz volt, mintha csak én mondtam volna!
Elgondolkodtató amit felvetsz! Az ütött szöget a fejemben, hogy elméleted megvalósításába az ausztráliai erszényesek, már évmilliókkal ezelőtt belekezdtek, de valószínűleg, valahol tévútra szaladhatott a projekt, mert egyszercsak nem férnek be. Azthiszem a cél nem "csepp"kőbarlangok, hanem "bazinagy"kőbarlangok kikisérletezése és kifejlesztése lehet!
Elgondolkodtató amit felvetsz! Az ütött szöget a fejemben, hogy elméleted megvalósításába az ausztráliai erszényesek, már évmilliókkal ezelőtt belekezdtek, de valószínűleg, valahol tévútra szaladhatott a projekt, mert egyszercsak nem férnek be. Azthiszem a cél nem "csepp"kőbarlangok, hanem "bazinagy"kőbarlangok kikisérletezése és kifejlesztése lehet!
Szerintem inkább ne fungjon!

Jó, de én akkor befom még a fülem is...:))

Valami ilyesmit képzelnék én is, de TV, hűtő és sör feltétlenül legyen benne!
Hát erről a nemes ügy ebben a nagy melegben teljesen elfeledkeztetek?
Akkor most kialakul egy újult mentőcsapat,vagy de?
Végre ismét felvirradhat a hunnyamal égbolton, a felvirágzás szikrázó reménycsillagzata! Bár, hunnyamal ősanyánk elhagyott minket? Vagy csak álnéven rejtezik? Ezt sűrű holmály fedi! De hátha Ő is visszatér közénk, ha újból nekilátunk a nyamalmianikat menteni megfele!
Akkor még véletlenül se gyászoljuk!!! Remélem még előkerül?

Ezt én is így sejtem, de biztos már semmiben sem vagyok!

Hát már hogy a viharba ne lenne komoly?Van itt szó viccről?
Na hát éppen erről próbálunk mindenkit hónapok óta meggyőzni minden különösebb siker nélkül!És még van aki viccet mer emlegetni!
Nem hozzá kell kezdeni hanem folytatni kell az LY csoda megkezdett rögös néha járhatatlan ösvényeit!
Ha komolyan részt akarsz venni az expedícióban nagyon figyelmesen át kell olvasnod a topicot!Abból valószínűleg magadtól is rájössz,hogy mit jelent az LY(ellipszilon) Ez nagyon fontos momemtum a megmentésben!Nem kell mindjárt földünket elözönlő,amúgy nagyoön jól főző,és olcsó elektronikai,ruházati cikkeket elborító kis sárga emberekre gondolni!Őket ráérünk jóval később megmenteni,hacsak akkor már nem minket kell!
Látom kezded kapizsgálni a megmentés lényegének mibenlétét, de felhívnám a figyelmed, hogy a színtiszta hunnyamal vérvonal kifejlesztése, nem holmi himi-humi szórakozás, hanem a megmentő expedícióban résztvevő hölgyek és urak verejtékes erőfeszítését, odaadását és odafigyelését igénylő, felelőségteljes munka! LY!
Most elsietek lassan nyaralni,de aztán gőzerővel jöhet a megmentés!
Hátha a nagy visszatérő Katicika újra kezdi a mentést!Hol jártál keltél?