Úgy néz ki mégsem kezdi újra a mentést, pedig itt bóklászik a környéken!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 08. 27. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 27. szombat 14:14
Hátha a nagy visszatérő Katicika újra kezdi a mentést!Hol jártál keltél?
Ez az ügy is meghalt mint a többi!!Csaó!
Jól van rajtakaptál, de azért nem kellett volna feltenni a képet! Mi lesz velem, ha hű párom Amodent meglátja, hogy nélküle előgyakorlatozok!
Van itt egy kis colaízű always, vagy... always ízű cola. Hátha még jóljön ott a nyamalmaniak közül valakinek.
Civilizálódott nyamal szenátor.
Hátha tud intézni valamit a megmentéssel kapcsolatban.
Hátha tud intézni valamit a megmentéssel kapcsolatban.
Ly! Nemsokára itt a szüret ideje!
A régóta ápolgatott, gondozgatott Fütye(i)-fa az idén terem először, a nyamal szüzek nagy örömére.
A régóta ápolgatott, gondozgatott Fütye(i)-fa az idén terem először, a nyamal szüzek nagy örömére.
Sőt, még Pity pang...
Akkor itt valami tévedés lesz, vagy kavarodás, mert a nyamaloknak ez a csap készült.Legalább is nekem azt mondták...
PL: beépítenék ők is egy LADA-ba
Húúú! Ba...! De sokat pangtam!
"Hol jártál báránykám?"
Egy végelgyengülésben elhunyt expedíció tagot próbáltam azonosítani az "iratai" alapján , de csak ezt a fotót találtam nála:
Bizony csillanni látszik némi remény, borus nyamalegünk boltozatján. A mindenható istenségek meghallották vészjelző dobszavunkat és talán, ráncbaszedik az elszemtelenedett félisteneket! Ezért elérkezettnek láttam én is a pangás felfüggesztésének idejét és a tettek, tavaszi virágokkal meghintett és a frissen kaszált fű illatát árasztó mezejére lépését!
Előre hunnyamalok! LY! LY! LY!
Előre hunnyamalok! LY! LY! LY!
Nem tudom...
Lehet ,hogy nem válik be az új túrabocskor, mert ennek az önkéntesnek pl. nagyon szórítja a lábát. Vagy feltörte...vagy valami...
Lehet ,hogy nem válik be az új túrabocskor, mert ennek az önkéntesnek pl. nagyon szórítja a lábát. Vagy feltörte...vagy valami...
Én meg úgy tudom, hogy ő lesz szóvivőnk a következő mónikasóban!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 09. 16. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 16. péntek 13:48
Nem tudom...
Az lehet, de akkor mezítláb kell mennie, vagy "dorkó"-ban.
(Ez egy válasz e-rektor üzenetére (2005. 09. 16. péntek 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 16. péntek 13:53
Én meg úgy tudom, hogy ő lesz szóvivőnk a következő mónikasóban!
Ahogy most nézem, mehet akármiben, dorkóban, saruban, két mankóval térdencsúszva akkor is lebr....ázzák. Mint ahogy téged is!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 09. 16. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ló? Hol?
Mongyad má meg, hogyan kell pontatlanul nézni?
Engemet érdekel az!
Engemet érdekel az!
Index feszegetően tudományos a megfogalmazásod.

liam.

micacicus