A fej már nem is jelenik meg a képen: Brumnyamalirrigatterpamanyunga főtáltos, bevett nyamalhagyomány szerint most űzi ki véglegesen a gonoszt a megátalkodott néhai bandita koponyaüregébül:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 29. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 29. szerda 16:57
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 29. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Az elhagyatott nyamalparton így végezte a hírhedt rablóvezér, Vazze Li Nándor(emlékszünk még legutóbbi "karavánafférjá"-ra!!!) Gyászolja őt megrögzött hitvese és százhuszonöt
za
... alf
bi alf
gy alf
ereke
csak a szelemembe lehelt életet e szertartás hogy tovább kisértsek
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 29. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 29. szerda 18:24
A fej már nem is jelenik meg a képen: Brumnyamalirrigatterpamanyunga főtáltos, bevett nyamalhagyomány szerint most űzi ki véglegesen a gonoszt a megátalkodott néhai bandita koponyaüregébül:)
A messzi északról, a finnugor nyelvrokonság jegyében újabb expedíciós csatlakozik hozzánk még ebben az évszázadban, hogy felkutassa és megmentse a hunnyamalok nemes törzsét: Kalewala Nyamnyam már el is indult, és semmi sem állhatja útját...
Az útbaejtett "töltőállomásokon" formában kell tartania magát: Lacksfjördensben egy kis lihi-pihi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 31. péntek 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 31. péntek 20:43
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 31. péntek 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A messzi északról, a finnugor nyelvrokonság jegyében újabb expedíciós csatlakozik hozzánk még ebben az évszázadban, hogy felkutassa és megmentse a hunnyamalok nemes törzsét: Kalewala Nyamnyam már el is indult, és semmi sem állhatja útját...
Nyamalnász-balesetet ad hírül a friss nyamalmenyecske: harmadszori nekirugaszkodásra sem sikerült őt magáévá tenni az újdonsült férjecskének. Az ő sorsa örökös számüzetés a Tűzföld magányába, az asszonyka "tam-tam"-ja meg felkérés újabb nászra. Már hallani is a tülekedők vad lihegését, s az expedíciós hímhorda is megmérettetésre készül. Majd adunk mi nekik!!!
Idiánok is neveznek:
én lenni gojo állo uff
én lenni elpusztithatalan uff
lenni nevem Lyukas Gumi uff
jötem meg méretni uff
mindjárt felállitani harci szerszám uff
én szolni uff
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 03. hétfő 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 03. hétfő 17:15
én lenni gojo állo uff
én lenni elpusztithatalan uff
lenni nevem Lyukas Gumi uff
jötem meg méretni uff
mindjárt felállitani harci szerszám uff
én szolni uff
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 03. hétfő 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyamalnász-balesetet ad hírül a friss nyamalmenyecske: harmadszori nekirugaszkodásra sem sikerült őt magáévá tenni az újdonsült férjecskének. Az ő sorsa örökös számüzetés a Tűzföld magányába, az asszonyka "tam-tam"-ja meg felkérés újabb nászra. Már hallani is a tülekedők vad lihegését, s az expedíciós hímhorda is megmérettetésre készül. Majd adunk mi nekik!!!
Ma a hunnyamal monszun kampánycsendje van: "fejére szól, ki szót emel...."...

[#vig yor2]
A nyamalmiani mami, örül leányai sikerének!

[#vigyor2 ]

[#vigyor2 ]
II. Vazze Li Nándor, a boldog atya...

ő nem akkar még nyam nyam lenni?
Te igazi nagy rablóvezér vagy, már a topikok állománya sem nyughat Tőled?
Mármér ne akarna?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 04. 13. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Mármér ne akarna?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 04. 13. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
"Felvillanyozott" expediciósok hazatérőben a nyamal harcosokkal koedukációban tartott szexmecseréről...
mint hü nyam-nyam nyéha én is kimegyek a törzs területéröl vadászni:) más törzsi területekre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 13. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 13. csütörtök 19:26
Te igazi nagy rablóvezér vagy, már a topikok állománya sem nyughat Tőled?
Mármér ne akarna?
Mármér ne akarna?
ti nem akkartok nyami-nyami bevándorlok lenni?
A törzs nagyon megértő tiszteletbe tartják, ha elvonulsz, vagy kiveszed a csendes pihenőt csak ne egy napra... mert utána szét tépnek az törzs nő nemű tagjai az elvonás miatt
És ma már lassan bárhova húznak egy adsl-t
És ma már lassan bárhova húznak egy adsl-t
nyami nyami
semi nyamogni valo a fogamra:)
nyami nyami
nyami nyami
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 05. 07. vasárnap 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
nyami nyami
nyami nyami
nyami nyami
Hat ez tenyleg nagyon EVIL!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 14. vasárnap 20:43
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)

liam.

Giovana