Köszönjük! Igyekszünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 03. vasárnap 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 03. vasárnap 19:47

Törölt felhasználó (368461)

Kellemes várakozást kívánok én is és addig is sok szexet

Szia! Imádom a kisbabákat és örülök, hogy te is így vagy ezzel! Amit felteszek ide, az nem az én kezem által "született meg", úgyhogy én csak örülök annak, -főleg, hogy férfi az illető- hogy ilyen szép és emberi képekkel valamennyire hozzájárulhattam a képtáradhoz:-) Éljenek a picik!

Szia!Mi még nem ismerjük egymást...de igazat kell adnom neked!Az én férjem is akkor látott a leg csodálatosabbnak,amikor a kislányunkkal a hasmban pozoltam...és azért is csodálatos ez,mert mi nök,nem igazán látjuk magunkat olyankor szépnek...de ha a kedves apuka mondja....ugy minden tökéletes.....

Köszönjük a képet és azt, hogy ennyire bevállaltátok magatokat itt és máshol is!:-) A negatív kritikák legtöbbje irigységből és éretlenségből "születik", meg kell tanulni nem foglalkozni velük.
Kellemes szülést kívánok Nektek!
Kellemes szülést kívánok Nektek!

Gratula a picihez/pocihoz!
Melyik a Ti sorozatotok?
Melyik a Ti sorozatotok?
Megszületett ma az unokahúgom, nagyon boldog vagyok!

Cool sorok! 5*
Én meg a 936-os pasisoron vagyok látható!
Én meg a 936-os pasisoron vagyok látható!
Gratulálunk a babához! Mi is felállítottuk a kiságyat, most már bármikor bevonulhatunk mi is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 05. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 05. kedd 14:26

Törölt felhasználó (368461)

Megszületett ma az unokahúgom, nagyon boldog vagyok!

Ha gondolod, tegyél fel majd képet a babás topicba, minden szépet és kellemes szülést kívánok!:-)
(Ez egy válasz amodent üzenetére (2005. 04. 07. csütörtök 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 07. csütörtök 20:16

Gratulálunk a babához! Mi is felállítottuk a kiságyat, most már bármikor bevonulhatunk mi is...

Sok sikert!
(Ez egy válasz amodent üzenetére (2005. 04. 07. csütörtök 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 07. csütörtök 20:16

Ez itt a mi pocink!!!

A terhes nők jobban megkivánják a szexet a terhesség alatt. Jobban, mint egyébként. Ilyenkor össze kell bújni, és szerezni kell egymásnak egy pár kellemes órát. Egyszóval szexelni kell!

M ilyen a kép?