Tiszta, gyönyörű
érzésre meg pont olyan mint a másik... tehát csak az érzés miatt változtatni a meglévőn szerintem teljesen felesleges...

Bár én még nem találtam meg a partnerem, nekem jelent problémát hogy körül vagyok metélve...
Igazából akinek elmeséltem mind izgatónak tartotta
Igazából akinek elmeséltem mind izgatónak tartotta

Nekem is metélt farkam van. Az eddigi tapasztalataim az ok voltak, hogy tisztábban lehet tartani, nincs kellemetlen illata, jobban szerették szopni.
Valamikor az enyémet is megmetszették, de annyi génkezelt zöldséget, növényt ehettem, hogy visszanőtt.
Most meg már nem merem kés alá tenni, ki tudja, hátha megcsúszik a szike.

Most meg már nem merem kés alá tenni, ki tudja, hátha megcsúszik a szike.

Ez potencia hiányos állapot.
Tessék orgazmusstoppal maszturbálni, amíg az érzékenységed vissza nem áll, aztán meg meg kell küzdened a nem teljes merevedés melletti orgazmus küszöbökkel, de ez már egy másik történet.
Szigorúan tilos elélvezni nem 100
Ember küzdj, hogy rendbegyere, mert a kapcsolataid befuccsolnak, ha nem annyira jó a szex.
Szigorúan tilos nem 100 %-os (elmozdíthatatlan) merevedés mellett elélvezni, mert erősítjük az alacsonyabb rendű orgazmus , azaz gyorsító reflexünket. (Ez egy válasz gyokerbuszos üzenetére (2010. 08. 01. vasárnap 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 01. vasárnap 16:50
Tessék orgazmusstoppal maszturbálni, amíg az érzékenységed vissza nem áll, aztán meg meg kell küzdened a nem teljes merevedés melletti orgazmus küszöbökkel, de ez már egy másik történet.
Szigorúan tilos elélvezni nem 100
Ember küzdj, hogy rendbegyere, mert a kapcsolataid befuccsolnak, ha nem annyira jó a szex.
Szigorúan tilos nem 100 %-os (elmozdíthatatlan) merevedés mellett elélvezni, mert erősítjük az alacsonyabb rendű orgazmus , azaz gyorsító reflexünket. (Ez egy válasz gyokerbuszos üzenetére (2010. 08. 01. vasárnap 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nem vagyok körülmetélve, de a fitymám kicsi így sohasem fedi a makkot.
Az érzékenységgel semmi gondom nem volt, amíg el nem értem a 30-as éveim közepét.
Azt kell mondjam érzéketlenné vált, orális kényeztetésnél gyakorlatilag semmit nem érzek, inkább már csak a látvány izgat. A fizikai ingerlést nem nagyon érzem, nagyon összpontosítanom kell, hogy egyáltalán el tudjak élvezni, sőt ahhoz is, hogy az erekciót egyáltalán fenn tudjam tartani.
Olyan lettem mint egy nő, fejben nagyon ott kell lennem, és inkább a szituáció izgat mint a fizikai ingerlés.
Az érzékenységgel semmi gondom nem volt, amíg el nem értem a 30-as éveim közepét.
Azt kell mondjam érzéketlenné vált, orális kényeztetésnél gyakorlatilag semmit nem érzek, inkább már csak a látvány izgat. A fizikai ingerlést nem nagyon érzem, nagyon összpontosítanom kell, hogy egyáltalán el tudjak élvezni, sőt ahhoz is, hogy az erekciót egyáltalán fenn tudjam tartani.
Olyan lettem mint egy nő, fejben nagyon ott kell lennem, és inkább a szituáció izgat mint a fizikai ingerlés.
Tisztázzunk valamit. Sem agykontrollal, sem reikivel, sem pszisebészettel, sem imádkozással, sem taoista mantrákkal, sem pszichológussal, sem urológussal, sem szexológussal nem lehet helyrehozni a kundalini energia megcsappanását, aminek csak töredék részét fordítjuk szexualitásra, minnél kevesebb van belőle annál kisebb a kimozdítható energiahányad, azaz a potencia.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 08. 01. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 01. vasárnap 21:49

ott valami más probléma is van, amiért nem érzed..
(nem téma téma)
orvos mondott rá valamit?
mert valószínű fejben van a hiba hogy ott érzéketlen lett, mert az agyunk dönti el, hogy az fenomenális.
alapból a be égetett genetikai infó alapján jónak titulálja, de azt tudatosan át lehet programozni, mint egy agymosás
ha nem égéségi probléma ajánlom az agykontroll típusú könyveket.
(nem téma téma)
orvos mondott rá valamit?
mert valószínű fejben van a hiba hogy ott érzéketlen lett, mert az agyunk dönti el, hogy az fenomenális.
alapból a be égetett genetikai infó alapján jónak titulálja, de azt tudatosan át lehet programozni, mint egy agymosás

ha nem égéségi probléma ajánlom az agykontroll típusú könyveket.
Tanárnő Drága! Hogyan van bátorságod azt állítani, hogy csakis a tantrikus szex a járható út! Én ismerem a reikit, az agykontrollt, a Hellingert és még sok szenzációs dolgot, amiről még nem is hallhattál, de egyikről sem jelentem ki, hogy az az egyetlen járható út! Az ember annál összetettebb, minthogy naponta ötvenszer felizgatott elélvezés nélküli farokkal rendbe lehessen hozni esetlegesen mélyebb problémákat.
(Ez egy válasz TANTRATANARNO üzenetére (2010. 10. 19. kedd 01:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 19. kedd 01:13

Tisztázzunk valamit. Sem agykontrollal, sem reikivel, sem pszisebészettel, sem imádkozással, sem taoista mantrákkal, sem pszichológussal, sem urológussal, sem szexológussal nem lehet helyrehozni a kundalini energia megcsappanását, aminek csak töredék részét fordítjuk szexualitásra, minnél kevesebb van belőle annál kisebb a kimozdítható energiahányad, azaz a potencia.
Az itt lévők többsége egyszerű ember nem pedig budhák meg lámák vagyunk. Fárasztó már ez a sok tantra zagyvaság...
(Ez egy válasz TANTRATANARNO üzenetére (2010. 10. 19. kedd 01:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 19. kedd 01:13

Egyetértek!!!
+ amiket a Tantralány újra írogat semmi köze sincs a körülmetélt farokhoz...jobb lenne inkább ezt a témát szem előtt ill. kézben tartani
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 19. kedd 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 19. kedd 14:48
+ amiket a Tantralány újra írogat semmi köze sincs a körülmetélt farokhoz...jobb lenne inkább ezt a témát szem előtt ill. kézben tartani

Törölt felhasználó (746683)

Az itt lévők többsége egyszerű ember nem pedig budhák meg lámák vagyunk. Fárasztó már ez a sok tantra zagyvaság...

az enyém az és nincs vele gondom

Nekem nincs körbemetélve, de hátrahúzva hordom. Azóta egy kicsit érzékeltlenebb ami jó, mert tovább bevethető.

én most estem rajta túl, ha esetleg érdekel vkit, írhatok néha, hogy hogyan alakul

igen, szerintem többen örülnénk neki.
(Ez egy válasz Carrio üzenetére (2011. 04. 16. szombat 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 16. szombat 09:29

én most estem rajta túl, ha esetleg érdekel vkit, írhatok néha, hogy hogyan alakul

hát, első éjjel itthon megvolt. éjjel volt egy "szép" álmom, amit általában szeretek, de most nagyon nem örültem neki...
fel is ébredtem amikor iszonyatosan elkezdett fájni. de hamar uralkodtam magamon, úgyhogy nem lett baj. illetve ugye a reggel is érdekes volt. de magzat pózban lábak jól felhúzva, egész elviselhető a merevedés, szal azt tudom ajánlani mindenkinek esetleg..
kamillás "lógatás" témája megy, napi 2x 3x. a mérete /duzzanat/ már apadt, itt ott még van lila folt. de, nem néz ki annyira vészesen. ma még pihi, de holnap már meló sajnos, arra leszek kíváncsi.:S írok ha van valami "fejlemény" üdv

Punci kisajak nélkül,milyen lenne?
igen igen tudom, szokásos téma... miért kell meg barbárság stb..de ha egyszer muszáj akkor muszáj..nem a divatot követem...gondoltam megosztom a történéseket, hátha vki még ilyen előtt áll, s támogatást vagy éppen erőt kap ettől...hogy nem is olyan vészes...de akkor maradjon halott a topic...nekem már mind1...
Ne már, engem érdekel!!! Ne foglalkozz a negatív hozzászólásokkal!
(Ez egy válasz Carrio üzenetére (2011. 04. 18. hétfő 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 18. hétfő 16:57

igen igen tudom, szokásos téma... miért kell meg barbárság stb..de ha egyszer muszáj akkor muszáj..nem a divatot követem...gondoltam megosztom a történéseket, hátha vki még ilyen előtt áll, s támogatást vagy éppen erőt kap ettől...hogy nem is olyan vészes...de akkor maradjon halott a topic...nekem már mind1...

Mai nap végül is elment. nem szoros boxert választottam, nem volt jó döntés, de elég jól tudtam menni, ha zsebembe megfogtam a szerszámot

hú, ez elég kimerítő beszámoló volt!
Kitartás! (Ez egy válasz Carrio üzenetére (2011. 04. 18. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 18. hétfő 21:07
Mai nap végül is elment. nem szoros boxert választottam, nem volt jó döntés, de elég jól tudtam menni, ha zsebembe megfogtam a szerszámot
. melóban folyamatosan állok, meg mászkálok, de nem volt különösebb probléma, max annyi, hogy sokszor kimentem mosdóba, megnézni h minden ok e. de szerencsére az volt. szereztem phlogosam kenőcsöt is, kenegetem azzal is. a fék tájékán kicsit gennyes, de nem akarom nagyon birizgálni..kamillás borogatás megy, meg azzal tisztítom, víz nem nagyon érte, sokan írják, hogy óvszerrel fürdenek, de én nem teszem rá az tuti. elég érzékeny..most egy szűk boxert vettem fel, hát mai napom legjobb érzése
merevedések, hát van egy pár néha:S de gyors elterelem a figyelmemet valahogy...nem vész. néha picit vérzik alul, meg fent, de nem vészes. szal "elvagyunk"...a makk elég érzékeny, inkább azzal van a gondom, nem tudom h a seb fáj e járás közben, vagy a makk érzékeny..érdekes. de szerencsére nem vészes. duzzanat apadt, de még mindíg lila az egyik fele. ha lemegy a duzzanat a bal feléről is, szerintem könnyen kezelhető lesz. esetleg írhat vki, akinek volt, hogy neki milyen volt az első pár napban..

Kitartás! (Ez egy válasz Carrio üzenetére (2011. 04. 18. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)

nah mai nap simán elment. szoros boxer király, sokszor imába foglaltam ma a kitalálóit. igazából tényleg semmi extra nem volt ma..gyógyul úgy veszem észre, varrat már elengedett itt ott, ez mondjuk lehet h gyors, nemtom sajna. alatta szép, nem vérzett meg semmi. és ez csak a 4. nap a műtét óta. remélem jó ütemben halad. duzzanat még van kicsit, lila folt már halványul rendesen. éjjel is rendben zajlott, reggel sem volt gond, kicsit mocorgott, akkor húzott a féknél, de ezen kívül semmi. meglássuk, jelentkezek, ha van vmi változás. üdv