Hali! Nekem 27-éves koromban csinálták meg, de azóta valamivel vastagabb lett, és talán egy kicsivel hosszabb is. Az asszonynak igy nagyon tetszik. Én nem bántam meg, bár én nem esztétikai és nem vallási okokból csináltattam meg.
Heh, király! :DDDDDDDDDD
Gyerekek: ITT egy MINTAPÉLDA!
HuNReal
Gyerekek: ITT egy MINTAPÉLDA!
HuNReal
Csak biztatni tudlak.
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 02. 24. csütörtök 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 24. csütörtök 18:01
Én baromira nem akarok és nem is akartam marakodni...
Egyébkét valóban úgy tűnik, hogy egy kis bőrhiány nem okozhat ilyesmit, de azt hiszem egyikünk sem orvos, hogy ezt eldönthesse. (De mivel én valószínüleg hamarosan elmegyek konzultációra, rákérdezek konkrétan a dokinál!)
MIndenesetre nem a kisujjamból szoptam a dolgot, leírtam a linket, ahol két körülmetélésen átesett ember is ezt írta magáról. Egyébként (laikusként) el tudok képzelni olyan esetet, hogy teljes fitymaeltávolítás esetén a varratok miatt összehúzódhat annyira a bőr, hogy akár annyira feszülhet, hogy akadályozza a teljes erekciót.
Az pedig, hogy ez egy milyen egyszerű rutinműtét, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne valami malőr, vagy nem várt szövődmény. Most cseréltem gépet, így nem tudom a linket hirtelen, de az interneten elég sok olyan lépet lehet találni, ami egyszerű rutinműtétek végeredményét mutatja, amik kicsit balul sültek el. Elég brutálisak. Hiába csak (mondjuk) 0.01% a kockázat, ha pont te vagy a tízezredik, akkor baromira nem vigasztal, hogy _egyébként_ milyen szimpla és veszélytelen a beavatkozás...
Egyébkét valóban úgy tűnik, hogy egy kis bőrhiány nem okozhat ilyesmit, de azt hiszem egyikünk sem orvos, hogy ezt eldönthesse. (De mivel én valószínüleg hamarosan elmegyek konzultációra, rákérdezek konkrétan a dokinál!)
MIndenesetre nem a kisujjamból szoptam a dolgot, leírtam a linket, ahol két körülmetélésen átesett ember is ezt írta magáról. Egyébként (laikusként) el tudok képzelni olyan esetet, hogy teljes fitymaeltávolítás esetén a varratok miatt összehúzódhat annyira a bőr, hogy akár annyira feszülhet, hogy akadályozza a teljes erekciót.
Az pedig, hogy ez egy milyen egyszerű rutinműtét, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne valami malőr, vagy nem várt szövődmény. Most cseréltem gépet, így nem tudom a linket hirtelen, de az interneten elég sok olyan lépet lehet találni, ami egyszerű rutinműtétek végeredményét mutatja, amik kicsit balul sültek el. Elég brutálisak. Hiába csak (mondjuk) 0.01% a kockázat, ha pont te vagy a tízezredik, akkor baromira nem vigasztal, hogy _egyébként_ milyen szimpla és veszélytelen a beavatkozás...
Köszi! :)
(Ez egy válasz jovagasu üzenetére (2005. 02. 25. péntek 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem egyelőre a potenciaklinika a szimpatikus, igaz magánpraxis, de valahogy (vagy pont azért) emberközelibbnek érzem...
Neked, úgy látszik, az agycsökevényedet metélték körbe, kicsi p*cs, nyalogatnál te szívesen olyan "sebeket" amik nálam állnak rendelkezésre...no, nem számodra, sajnálhatod. Egyébként Kátjanuni a nagyanyád!
A potenciaklinika jó, dr Fekete pedig a legnagyobb szaktekintély metélés ügyben. Nekem nem ő csinálta, de ismerem, prosztata-gyulladással kezelt!
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 02. 25. péntek 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 25. péntek 12:06
Nekem egyelőre a potenciaklinika a szimpatikus, igaz magánpraxis, de valahogy (vagy pont azért) emberközelibbnek érzem...
Köszi!
Én is csak jókat hallottam eddig róla.
Megnézem személyesen és meglátjuk! :) (Ez egy válasz jovagasu üzenetére (2005. 02. 28. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 28. hétfő 09:34
Megnézem személyesen és meglátjuk! :) (Ez egy válasz jovagasu üzenetére (2005. 02. 28. hétfő 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
A potenciaklinika jó, dr Fekete pedig a legnagyobb szaktekintély metélés ügyben. Nekem nem ő csinálta, de ismerem, prosztata-gyulladással kezelt!
Ha tudok valamiben segíteni, tanács, biztatás, tapasztalat, stb., irj a jovagasu_fiu@yahoo.com cimre és válaszolok!
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 02. 28. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 28. hétfő 12:33
Köszi!
Megnézem személyesen és meglátjuk! :)
Megnézem személyesen és meglátjuk! :)
Szia szerintem fitymaszűkületed van.
A bőr maga a fityma...
Maximum a makkról nem tudhatod lehúzni, akkor pedig fitymaszűkületed van.
Orvosolható kisebb beavatkozással is, de körülmetéléssel is.
Maximum a makkról nem tudhatod lehúzni, akkor pedig fitymaszűkületed van.
Orvosolható kisebb beavatkozással is, de körülmetéléssel is.
Az egészségügyi okbol az megin más!!!
Erre van a szappan vagy tusfürdö hogy az ember megmossa a kobráját...
A képet muszáj volt??
A képet muszáj volt??
Az, hogy szebb legyen kb. 2 hónapot kell várni, de félév, év az ajánlott. Nekem kb. féléve csinálták meg és szinte nem látszódik semmi, szal türelem!
NemTom! Én biztosan nem válnék meg tőle!!!!
Szerencsére a vallásom miatt sem kell, sem pedig más miatt. Jólvan az úgy ahogy van... :)
Szerencsére a vallásom miatt sem kell, sem pedig más miatt. Jólvan az úgy ahogy van... :)
osztom a véleményed!
(Ez egy válasz ktsa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 11:46
Ízlések és Pofonok! Ki, hogy gondolja! :)
(Ez egy válasz ktsa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 11:46
én nem tudom, hogy néz ki pontosan, de biztos nem lehet jó
Te fiu vagy vagy lany?
Nezd meg a "Kedvenc kefelos stb..." Topic-ot, a #126-oskepen nem a fekete,hanem a feher. Kb.igy!
Nezd meg a "Kedvenc kefelos stb..." Topic-ot, a #126-oskepen nem a fekete,hanem a feher. Kb.igy!
Pedig nagyon szép hagyomány! Képzeld, vannak olyan kultúrák (NEM Ábrahám népére gondolok!!!) ahol, aki a beavatkozást végzi az a jobb válla fölött a levágott fitymát hátrdobja ( mint menyasszony a csokrot) és aki a fogával el tudja kapni az lehet a gyerek keresztapja. Mielőtt megkérdeznéd, én nem vagyok körülmetélve.

jovagasu

Bea Tamás
Teena Lipoldino