Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#129   2006. 02. 01. szerda 21:34
X Törölt felhasználó (7767)
Apropo: fityma! Sikerült-e kiszabadítanod a tanksapka alól? vigyor2 hehe wave
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 01. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 20:52
Kulonben is a fityma rettento fontos a nemi čletben, csakhogy megint kedjuk elorol! wave
#128   2006. 02. 01. szerda 21:33
X Törölt felhasználó (7767)
Hogy kit is neveztél te metélt f@sznak? Na megállj csak! eplus2 vigyor2 nyes hehe
#127   2006. 02. 01. szerda 20:52
felpa felpa
Kulonben is a fityma rettento fontos a nemi čletben, csakhogy megint kedjuk elorol! wave
#126   2006. 02. 01. szerda 14:43
X Törölt felhasználó (3031)
Figyi Dávid barátom én egyet értek veled (ha nem eü okokról van szó) DE ha egy magyar ne legyen körülmetélve, akkor mondom hogy egy magyar tudjon magyarul beszélni (írni). Ha csak ilyen paraszt módon tudod kifejteni a véleményed, plusz úgy mint egy általános iskolás ne is várj jobb választ
#125   2006. 01. 31. kedd 14:57
Valaki aki vad Valaki aki vad
Én benne lennék a metélésbe.... jobban élvezi a nő, ha metélt...
#124   2006. 01. 24. kedd 11:16
iceboi83 iceboi83
Hááát igazábolcsak egy kicsit szük szerintem. Eü problémáim nincsenek vele. De gondolom meg lehet csináltatni ugy is hogy nem az egészet vágják le. nem?
#123   2006. 01. 16. hétfő 22:11
iceboi83 iceboi83
hááát Patrik80 most elgondolkodtattál. Pedig én most tervezem hogy körülmetéltetem a kukimat. Pedig lehet hogy nem is lenne muszály
#122   2006. 01. 14. szombat 11:31
felpa felpa
Mčg valamit, nem tudom ki vagy a nikk mogott, de ha az akire gondolok, akkor ott lenndčlen udvozlom az Elnok urat čs megyek a buliba, ha megengeditek...))fk.
ui. Jobbbb Ma egy FityMa mint holnap!:)))
#121   2006. 01. 14. szombat 10:40
felpa felpa
A fityma rettento fontos a szexuŕlis čletben, mŕr irtam errol egy tobb oldalas ciket nektek egy mŕsik fňrumon, de itt az nem publikus, mert tudomŕnyos jellegu. udv.fk.(cikket)
#120   2006. 01. 08. vasárnap 00:16
iceboi83 iceboi83
Icemat! lehetne egy két kérdésem privátban?
(Ez egy válasz Icemat üzenetére (2005. 12. 05. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 05. hétfő 12:12
Valaki kérdezte, hogy a mütét után nem e fáj. Nos, mivel varratok vannak a cerkában, alapból nem fáj, viszont ha elkezd állni... a doki anyját biztos emlegetni fogod. :D A varratok kb 1 hétig van benne. Nekem 1,5 hét volt. Emberfüggő. A varratok 80%-a kipotyog magától, de ami nem esik ki, azt majd a doki kiszedi. de az se fájt! Komolyan!!! A legnehezebb időszak az első hét. Szexelni kb az első hónap után lehet, addig nem javaslom a barátnő közeledését. De sztem megéri megcsináltatni, mert csak pozítiv oldala van!! Mint mondtam én 20 évesen csináltam meg, igaz felnőttkori fitymaszukulet miatt, de megérte! Csak javasolni tudom. Ja és nem kell para, nem fájdalmas!
#119   2005. 12. 13. kedd 15:12
jovagasu jovagasu
Szia Piskotapasi! Én is 30 felett voltam, s ugyanezért csináltattam. Müködtetek a yahoo-n egy magyar csoportot, ami km sztorikat gyűjt, meg egyéb infot. Nem akarod közreadni a tapasztalataidat? A csoport: groups.yahoo.com/group/korulmeteles.

Andras, aki jovagasu_fiu@yahoo.com
#118   2005. 12. 05. hétfő 19:28
vazelinator vazelinator VIP Admin
szex szempontjábol mindegy..
ha csak nem vagy fityma szükületes.

amugy orvosi idokai vannak a melegebb területeken ahol nincs annyi lehetöség mosására. S be turusodhatana, ha nem lene száraz.
#117   2005. 12. 05. hétfő 12:12
Icemat Icemat
Valaki kérdezte, hogy a mütét után nem e fáj. Nos, mivel varratok vannak a cerkában, alapból nem fáj, viszont ha elkezd állni... a doki anyját biztos emlegetni fogod. :D A varratok kb 1 hétig van benne. Nekem 1,5 hét volt. Emberfüggő. A varratok 80%-a kipotyog magától, de ami nem esik ki, azt majd a doki kiszedi. de az se fájt! Komolyan!!! A legnehezebb időszak az első hét. Szexelni kb az első hónap után lehet, addig nem javaslom a barátnő közeledését. De sztem megéri megcsináltatni, mert csak pozítiv oldala van!! Mint mondtam én 20 évesen csináltam meg, igaz felnőttkori fitymaszukulet miatt, de megérte! Csak javasolni tudom. Ja és nem kell para, nem fájdalmas!
#116   2005. 12. 05. hétfő 10:23
Icemat Icemat
JA és azt elfelejtettem, hogy semmivel se lett kisebb a bré!!! Gyorsan felejtsétek el az ilyet!
(Ez egy válasz Icemat üzenetére (2005. 12. 05. hétfő 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 05. hétfő 10:17
3 okot tudok mondani, mivel nekem is meg van csinálva. Jegyzem meg 20 évesen végezték el a műtétet. 1. Tapasztalataim alapján sokkal jobban tetszik a lányoknak. 2. higiénikusabb, könnyebb tisztábban tartani, nem lesz túrós. :D 3. Mivel érzéketlenebb lesz a vége, ezért tovább birod az ágyban!!! 3+. A barátnőm szerint sokkal élvezetesebb így, mint azelőtt. Aki fosik a mütéttől, ne tegye! kb félórás és semmit se érzel, de komolyan! Végig ébren voltam és semmit, de komolyan semmit sem éreztem!! Utánna viszont jön a rázósabb rész... kb. 1 hónap sex nélkül. Na jó kevesebb, de nehéz volt kibirnom :D
Amúgy ha jól tudom, az usa-ban a születendő gyermekeknek azonnal elvégzik a mütétet.
#115   2005. 12. 05. hétfő 10:17
Icemat Icemat
3 okot tudok mondani, mivel nekem is meg van csinálva. Jegyzem meg 20 évesen végezték el a műtétet. 1. Tapasztalataim alapján sokkal jobban tetszik a lányoknak. 2. higiénikusabb, könnyebb tisztábban tartani, nem lesz túrós. :D 3. Mivel érzéketlenebb lesz a vége, ezért tovább birod az ágyban!!! 3+. A barátnőm szerint sokkal élvezetesebb így, mint azelőtt. Aki fosik a mütéttől, ne tegye! kb félórás és semmit se érzel, de komolyan! Végig ébren voltam és semmit, de komolyan semmit sem éreztem!! Utánna viszont jön a rázósabb rész... kb. 1 hónap sex nélkül. Na jó kevesebb, de nehéz volt kibirnom :D
Amúgy ha jól tudom, az usa-ban a születendő gyermekeknek azonnal elvégzik a mütétet.
(Ez egy válasz huge üzenetére (2005. 12. 05. hétfő 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 05. hétfő 07:40
Nekem semmi baja nincs a fitymámnak, nem szűkült és nincsenek is vallási okaim. Javasolnátok mégis a körülmetélést? Ha igen miért és ha nem miért?
#114   2005. 12. 05. hétfő 07:40
huge huge
Nekem semmi baja nincs a fitymámnak, nem szűkült és nincsenek is vallási okaim. Javasolnátok mégis a körülmetélést? Ha igen miért és ha nem miért?
#113   2005. 12. 04. vasárnap 23:20
yehh yehh
Kisebb nem lesz, hiszen csak a csúcsán összeszűkülő bőrből vesznek le egy darabkát.
Jobban tisztántartható és használható.
Hogy tetszik-e a csajoknak, azt tőlük kellene megkérdezni. Nekem még nem panaszkodtak. :-)
#112   2005. 12. 04. vasárnap 21:01
felpa felpa
Ugy nem lesz mčg kisebb?
#111   2005. 11. 28. hétfő 20:52
boxer55 boxer55
Nekem kiskoromban csinálták meg, nem érzem h annyira hiányozna. Higiénés szempontból előnyösebb, a lányok sem nagyon hiányolták eddig:-)
#110   2005. 11. 28. hétfő 17:34
selectormen selectormen
körül metélt farok??????

az meg hogy néz ki??????????

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: jovagasu jovagasu
Nyitás ideje: 2005. 02. 15. kedd
Üzenetek: 389db
Utolsó üzenet: 2024. 04. 07. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!