Amennyit én tudok:elönyös mivel,a nöknél a hpv-t(human papiloma virus)a férfiak okozzák a fityma miatt megtelepednek a bacik,virusok.Még elöny,a metéltek tovább birják az aktust.amugyilag a bibsik találták ki a fürdés hiánya niatt(nem vagyok fajgyülölö,Barni!)Tehát mosni kell rendesen,s ovszert használni.Nekem meg van.
Mert, mert...?!
Mert Aki úgy érzi jól magát, az - hogy úgy mondjam - ragaszkodik hozzá.
Én például szinte külön élvezem a sex hangjait - persze sex közben. És a poén szintre alacsonyított fitymacsattogás is a kedvenceim közé tartozik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 26. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 26. szerda 10:27
Mert Aki úgy érzi jól magát, az - hogy úgy mondjam - ragaszkodik hozzá.
Én például szinte külön élvezem a sex hangjait - persze sex közben. És a poén szintre alacsonyított fitymacsattogás is a kedvenceim közé tartozik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 26. szerda 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
Mert ?
Mert ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 25. kedd 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 25. kedd 23:35
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 25. kedd 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (367122)
Én a világ minden kincséért sem válnék meg a fitymámtól!!
Én a világ minden kincséért sem válnék meg a fitymámtól!!
szerintem csak kitaláltad, ilyen nincs is
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 25. kedd 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 25. kedd 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerinted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 24. hétfő 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 24. hétfő 12:54
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 24. hétfő 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
hihihi.... ezt csak ugye kitaláltad ?
hihihi.... ezt csak ugye kitaláltad ?
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 08. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 08. szerda 21:47
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 08. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig nagyon szép hagyomány! Képzeld, vannak olyan kultúrák (NEM Ábrahám népére gondolok!!!) ahol, aki a beavatkozást végzi az a jobb válla fölött a levágott fitymát hátrdobja ( mint menyasszony a csokrot) és aki a fogával el tudja kapni az lehet a gyerek keresztapja. Mielőtt megkérdeznéd, én nem vagyok körülmetélve.
Nem a farkabol vagnak le, nagyokos, hanem a fitymabol!
Remélem nem hitted el!
Pedig nagyon szép hagyomány! Képzeld, vannak olyan kultúrák (NEM Ábrahám népére gondolok!!!) ahol, aki a beavatkozást végzi az a jobb válla fölött a levágott fitymát hátrdobja ( mint menyasszony a csokrot) és aki a fogával el tudja kapni az lehet a gyerek keresztapja. Mielőtt megkérdeznéd, én nem vagyok körülmetélve.
Te fiu vagy vagy lany?
Nezd meg a "Kedvenc kefelos stb..." Topic-ot, a #126-oskepen nem a fekete,hanem a feher. Kb.igy!
Nezd meg a "Kedvenc kefelos stb..." Topic-ot, a #126-oskepen nem a fekete,hanem a feher. Kb.igy!
én nem tudom, hogy néz ki pontosan, de biztos nem lehet jó
Ízlések és Pofonok! Ki, hogy gondolja! :)
(Ez egy válasz ktsa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 11:46
(Ez egy válasz ktsa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
NemTom! Én biztosan nem válnék meg tőle!!!!
Szerencsére a vallásom miatt sem kell, sem pedig más miatt. Jólvan az úgy ahogy van... :)
Szerencsére a vallásom miatt sem kell, sem pedig más miatt. Jólvan az úgy ahogy van... :)
osztom a véleményed!
2005. 04. 10. vasárnap 11:46
Az, hogy szebb legyen kb. 2 hónapot kell várni, de félév, év az ajánlott. Nekem kb. féléve csinálták meg és szinte nem látszódik semmi, szal türelem!
Erre van a szappan vagy tusfürdö hogy az ember megmossa a kobráját...
A képet muszáj volt??
A képet muszáj volt??
Az egészségügyi okbol az megin más!!!
A bőr maga a fityma...
Maximum a makkról nem tudhatod lehúzni, akkor pedig fitymaszűkületed van.
Orvosolható kisebb beavatkozással is, de körülmetéléssel is.
Maximum a makkról nem tudhatod lehúzni, akkor pedig fitymaszűkületed van.
Orvosolható kisebb beavatkozással is, de körülmetéléssel is.
Szia szerintem fitymaszűkületed van.

jovagasu

Janet Joy