A fityma rettento fontos a szexuŕlis čletben, mŕr irtam errol egy tobb oldalas ciket nektek egy mŕsik fňrumon, de itt az nem publikus, mert tudomŕnyos jellegu. udv.fk.(cikket)
Mčg valamit, nem tudom ki vagy a nikk mogott, de ha az akire gondolok, akkor ott lenndčlen udvozlom az Elnok urat čs megyek a buliba, ha megengeditek...))fk.
ui. Jobbbb Ma egy FityMa mint holnap!:)))
ui. Jobbbb Ma egy FityMa mint holnap!:)))
hááát Patrik80 most elgondolkodtattál. Pedig én most tervezem hogy körülmetéltetem a kukimat. Pedig lehet hogy nem is lenne muszály
Hááát igazábolcsak egy kicsit szük szerintem. Eü problémáim nincsenek vele. De gondolom meg lehet csináltatni ugy is hogy nem az egészet vágják le. nem?
Én benne lennék a metélésbe.... jobban élvezi a nő, ha metélt...
Figyi Dávid barátom én egyet értek veled (ha nem eü okokról van szó) DE ha egy magyar ne legyen körülmetélve, akkor mondom hogy egy magyar tudjon magyarul beszélni (írni). Ha csak ilyen paraszt módon tudod kifejteni a véleményed, plusz úgy mint egy általános iskolás ne is várj jobb választ
Kulonben is a fityma rettento fontos a nemi čletben, csakhogy megint kedjuk elorol!

Hogy kit is neveztél te metélt f@sznak? Na megállj csak!

Apropo: fityma! Sikerült-e kiszabadítanod a tanksapka alól?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 01. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 20:52

Kulonben is a fityma rettento fontos a nemi čletben, csakhogy megint kedjuk elorol!

Hŕt ki, bŕr a rugň mčg mindig a gatyŕmban van:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 01. szerda 21:34

Törölt felhasználó (7767)

Apropo: fityma! Sikerült-e kiszabadítanod a tanksapka alól?

Úgy olvastam, hogy a férfiak IQ-szintje rohamosam megemelkedik, ha "körülmetélkeznek". Hát így érthető a szlogen:"Magyar embernek ne legyen metélt fasza!"(Dávid8520)
Pedig nagyon szép hagyomány! Képzeld, vannak olyan kultúrák (NEM Ábrahám népére gondolok!!!) ahol, aki a beavatkozást végzi az a jobb válla fölött a levágott fitymát hátrdobja ( mint menyasszony a csokrot) és aki a fogával el tudja kapni az lehet a gyerek keresztapja. Mielőtt megkérdeznéd, én nem vagyok körülmetélve.
Még annyit, hogy összegyűjtik a fitymákat sóval tartósitják, és ha összegyűlik egy pörköltrevaló akkor ebből főznek pacaj-jellegű pörköltet, és csak a férfiak fogyaszthatják.
Még annyit, hogy összegyűjtik a fitymákat sóval tartósitják, és ha összegyűlik egy pörköltrevaló akkor ebből főznek pacaj-jellegű pörköltet, és csak a férfiak fogyaszthatják.

Nem írtad le, hogy párolás előtt jól ki kell vontatni a sót hideg vízzel, mert másként mérgező hatású lesz, és a legelső férfi, aki megkóstolja a nem kellőképpen méregtelenített előbőr-pörköltet, hát hanyattvágja magát, s osztán kampec. Ezért elővigyázatosan, végrendeletben mindig a szakács az, aki kóstol is, és még soha sem történt tragédia.
Egyébként, Jánosbá, a kórházból az a hír jött, hogy a kőemelgetéstől fitymanyúlósodást kaptál, ezért, míg kómában hegyezted a zabot, bizony körbemetéltek. Hogy ezt ők hogyan is értették, kérlek, ellenőrízd, mert a nevedet is tartalmazó listakisérettel megjött a legfrissebb pörkölt nyersanyaga, épp hidegvízben úszkálnak a fitymák!!!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 04. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 04. szombat 19:58
Egyébként, Jánosbá, a kórházból az a hír jött, hogy a kőemelgetéstől fitymanyúlósodást kaptál, ezért, míg kómában hegyezted a zabot, bizony körbemetéltek. Hogy ezt ők hogyan is értették, kérlek, ellenőrízd, mert a nevedet is tartalmazó listakisérettel megjött a legfrissebb pörkölt nyersanyaga, épp hidegvízben úszkálnak a fitymák!!!

Pedig nagyon szép hagyomány! Képzeld, vannak olyan kultúrák (NEM Ábrahám népére gondolok!!!) ahol, aki a beavatkozást végzi az a jobb válla fölött a levágott fitymát hátrdobja ( mint menyasszony a csokrot) és aki a fogával el tudja kapni az lehet a gyerek keresztapja. Mielőtt megkérdeznéd, én nem vagyok körülmetélve.

S valóban. Egy természetgyógyász hölgy végezte a beavatkozást, és a keletkezett sebet "szájrátétte" utókezelte. Mivel a veleszületett 'szopóreflexet ' nem tudta legyőzni a fityma visszaszopódott az eredeti méretre. Ezért alkalmassá váltam egy újabb fityma-metélt donorlista tagságra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 04. szombat 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 04. szombat 20:35

Nem írtad le, hogy párolás előtt jól ki kell vontatni a sót hideg vízzel, mert másként mérgező hatású lesz, és a legelső férfi, aki megkóstolja a nem kellőképpen méregtelenített előbőr-pörköltet, hát hanyattvágja magát, s osztán kampec. Ezért elővigyázatosan, végrendeletben mindig a szakács az, aki kóstol is, és még soha sem történt tragédia.

Jól sejtem-e, hogy egyelőre nem álmodsz újabb körülmetélésről?
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 06. hétfő 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 06. hétfő 08:07

S valóban. Egy természetgyógyász hölgy végezte a beavatkozást, és a keletkezett sebet "szájrátétte" utókezelte. Mivel a veleszületett 'szopóreflexet ' nem tudta legyőzni a fityma visszaszopódott az eredeti méretre. Ezért alkalmassá váltam egy újabb fityma-metélt donorlista tagságra.

Egy óvatos, foggaltörténő, finom körülmetélés imitációt még el tudnék viselni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 06. hétfő 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 06. hétfő 08:15

Jól sejtem-e, hogy egyelőre nem álmodsz újabb körülmetélésről?

Te, Jánosbá te, hátha e nemes cél érdekében valaki rászánná magát. Még én is érdeklődöm!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 06. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 06. hétfő 19:20

Egy óvatos, foggaltörténő, finom körülmetélés imitációt még el tudnék viselni.

Én is teljes fitymamentességet élvezek (no, azért a "kli-tokot" csak megtartom), és még ezidáig nem éreztem hiányát...