Én is teljes fitymamentességet élvezek (no, azért a "kli-tokot" csak megtartom), és még ezidáig nem éreztem hiányát...
Csak nem a "kli-tok"-ra gongoltál? (#pirul1)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 06. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 06. hétfő 19:41
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 06. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Te, Jánosbá te, hátha e nemes cél érdekében valaki rászánná magát. Még én is érdeklődöm!
Ja, csakhogy mindig a viz hiŕnyŕval indokoljŕk:)
A sivatagban čloknčl ez termčszetes!
A sivatagban čloknčl ez termčszetes!
Valszeg nem azčrt, hogy ne essen bele az eso:)
egy kérdés, lehet egy kicsit buta: A körülmetéltek hogy rejszolnak?
csak a valásod miat metéld magad más meg nem számit ne vegyél be semi sexuális extrát rola illetve higéniai dolgot...
Igen! A legegyszerűbb az, ha szólsz a házidokidnak. Nem késő ilyen korban sőt... Sok embernek 40 évesen alakul ez ki, és akkor megy el. A lényeg, mint írtam régen, nem kell fosni, fél óra a műtét (nem érzel semmit szószerint!!!!), utánna 2 hét no szex, majd jobb lesz a brokid, mint új korában. TAPASZTALAT!!!!! :P
Hello mindenki! Nekem sokáig kéne szoknom, hogy nincs fitymám, mert néha hátrahúzva hordom és már nem egyszer megtörtént, hogy pár nap szexmentesség után egy az egybe belespricceltem a nadrágomba.
És szerintem, amikor 1-2 nap után kicsit beszűkül a fityó (nem a fitymaszűkületre gondolok) akkor is fergetegeset lehet élvezni, mint mikor hátra van húzva és közvetlenül kézzel izgatjuk a makkot.
Üdvözlet a klubban! Kb 10-14 nap alatt lehet teljesen megszokni a szabadon levő makkot. Nekem nem volt szűkületem, tehát orvosi ok nélkül csináltattam, de előtte pár hónapig állandóan hátrahúzva tartottam a fitymát, s akkor is kb annyi idő alatt lehetett megszokni a fedetlenséget.
ANDRÁS (jovagasu_fiu@yahoo.com)
ANDRÁS (jovagasu_fiu@yahoo.com)
Írj a jovagasu_fiu@yahoo.com címre és segítek!
csáó mindenki! előre is leszögezném hetero vagyok! még soha nem láttam metélt cuccot de érdekelne vajon hogy néz ki mert nem teljesen tudom elképzelni a fitymátlanságot, valaki földobhatna 1-2 képet! ja és az igaz hogy a metéltek tovább bírják?
ja 1et mindeképp normál állapotban
tudom hogy lentebb is vannak képek, de mintha az mind merevedés közben lenne, ja és hol vágják el a fitymát?
Roliairsuni 250-nek! Ha képet és kisfilmet akarsz
kôrűlmetéltrôl, akkor add meg a mailt és kűldôm, gondolom minden kérdésedre vŕlaszt ad
"pestfia@aol.com"
kôrűlmetéltrôl, akkor add meg a mailt és kűldôm, gondolom minden kérdésedre vŕlaszt ad
"pestfia@aol.com"
ok, kösz, fiú vagy és hetero, csak kíváncsi voltam milyen az mert még sosem láttam, de ennyi bőven elég volt köszi
a vagy után kimaradt hogy ok azaz vagyok lenne nem vagy
ja és az igaz hogy a metéltek tovább bírják az ágyban?

jovagasu

amatőrpár11
Veronika B