az alsó kép címe: gazosgyuri autót szerel ...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak most ertettem meg,mi oka a cécónak ...

Egy asszony együtt van a szeretőjével, mikor hallja, hogy nyílik az ajtó és hazajön a férje.
- Gyorsan, menj a sarokba! - Kapkodva bekeni a szeretőt babaolajjal és púdert fúj rá.
- Meg ne mozdulj, amíg nem szólok - súgta neki - csinálj úgy, mintha szobor lennél.
- Mi ez itt? - kérdezi a férj, mikor belép a hálószobába.
- Egy új szobor - vágta rá rögtön a feleség. Szabóék is vettek egyet a hálószobájukba. Olyan remeknek találtam az ötletet, hogy én is vettem egyet. A férj megelégedett a válasszal és fáradtan lefelküdtek.
Hajnalban két óra felé felkel a férj, kimegy a konyhába, csinál egy szendvicset, hozzá egy pohár tejet és visszamegy a hálószobába.
-Tessék! - mondja a szobornak, - egyél valamit. Én két napig álldogáltam a Szabóék hálószobájában, mint egy hülye, és nem kínáltak meg semmivel.
- Gyorsan, menj a sarokba! - Kapkodva bekeni a szeretőt babaolajjal és púdert fúj rá.
- Meg ne mozdulj, amíg nem szólok - súgta neki - csinálj úgy, mintha szobor lennél.
- Mi ez itt? - kérdezi a férj, mikor belép a hálószobába.
- Egy új szobor - vágta rá rögtön a feleség. Szabóék is vettek egyet a hálószobájukba. Olyan remeknek találtam az ötletet, hogy én is vettem egyet. A férj megelégedett a válasszal és fáradtan lefelküdtek.
Hajnalban két óra felé felkel a férj, kimegy a konyhába, csinál egy szendvicset, hozzá egy pohár tejet és visszamegy a hálószobába.
-Tessék! - mondja a szobornak, - egyél valamit. Én két napig álldogáltam a Szabóék hálószobájában, mint egy hülye, és nem kínáltak meg semmivel.
Optimizmus: hit abban, hogy minden gyönyörű, még az is, ami ronda.

Törölt felhasználó (9193)

helyesbítek, ezek jobbfaszok voltak...

helyesbítek, ezek jobbfaszok voltak...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 19. szerda 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 11:58

ezen beszartam:
/de teljesen politika mentesen írom ám!/
molotov koktélt dobálnak. gázolajjal töltik meg! aztán csodálkoznak, h nem robban fel!
ekkora balfaszokat!!!
molotov koktélt dobálnak. gázolajjal töltik meg! aztán csodálkoznak, h nem robban fel!

ekkora balfaszokat!!!
ezen beszartam:
ekkora balfaszokat!!!

ekkora balfaszokat!!!

ez nekem nagyon tetszik. (a csali)

Wajon repülni is tud....