Energiatakarékos autó

Fiatalon dolgoztatják
[IMG ]http://(a kép kimoderálva!admin).jpg[/IMG]
[IMG ]http://(a kép kimoderálva!admin).jpg[/IMG]
Kígyópálinka
Extra hosszú Durex

Nem félünk az egértől

nem rossz szakma
A télapó munka után:

Varázstükör

Férfiak...
Sose bízz abban a férfiban, aki azt mondja, hogy Ő az úr a háznál. Az ilyen valószínűleg másban is hazudik.
Ha lehet, válassz egy fiatal férfit. Egyre megy. Az idősebb sem érettebb...
Minden férfi egyforma, csak az arcuk más, hogy meg tudd őket különböztetni.
A legtöbb férfiról - akiről azt gondolod, hogy jó férj lenne - kiderül, hogy már az.
Három jelzőt használhatsz a férfiakkal kapcsolatban: erős, kedves, szerető. Ez nem azt jelenti, hogy igazak, csak azt, hogy "használhatod".
A férfiak olyanok, mint a csokoládé: édes, és a csípődet veszi célba.
A férfi olyan, mint a horoszkóp: mindig megmondja mit csinálj, de sosincs igaza.
Hány férfi kell egy villanykörte becsavarásához? Öt. Egy aki csavarja és négy, akinek dicsekszik.
Sose bízz abban a férfiban, aki azt mondja, hogy Ő az úr a háznál. Az ilyen valószínűleg másban is hazudik.
Ha lehet, válassz egy fiatal férfit. Egyre megy. Az idősebb sem érettebb...
Minden férfi egyforma, csak az arcuk más, hogy meg tudd őket különböztetni.
A legtöbb férfiról - akiről azt gondolod, hogy jó férj lenne - kiderül, hogy már az.
Három jelzőt használhatsz a férfiakkal kapcsolatban: erős, kedves, szerető. Ez nem azt jelenti, hogy igazak, csak azt, hogy "használhatod".
A férfiak olyanok, mint a csokoládé: édes, és a csípődet veszi célba.
A férfi olyan, mint a horoszkóp: mindig megmondja mit csinálj, de sosincs igaza.
Hány férfi kell egy villanykörte becsavarásához? Öt. Egy aki csavarja és négy, akinek dicsekszik.
10 dolog, amit egy férfi csinálna, ha egyetlen napra vaginája lenne:
1. Azonnal elmenne cukkíniket és uborkákat venni
2. Másfél órán át guggolna egy kézitükör fölött
3. Megnézné, tud-e spárgát csinálni
4. Megnézné, tényleg lehetséges-e egy pingponglabdát 5 méterre ellőni
5. Keresztezné a lábait átrendezés nelkül
6. Kevesebb, mint 10 perc alatt felszedetné magát egy bárban
7. Egymást követő, többszörös orgazmusai lennének és még mindig készen állna újabbra, alvás nélkül
8. Elmenne a nőgyógyászhoz hüvelyvizsgalatra, és megkérné, hogy vegye videora
9. Az ágy szélén ülve imádkozna mellekért. És a legfontosabb dolog, amit a férfi csinálna:
10. Végre megtalálná azt az átkozott G-pontot!!!
10 dolog, amit egy nő csinálna, ha egyetlen napra pénisze lenne:
1. Azonnal kipróbálna minden lyukat, mindkét kezét, minden pitét, valamint mozgó célpontokat is kivéve a húgát.
2. Másfél órán át pózolna az előszobában a nagy tükör előtt, méreteit és erejét fitogtatva
3. Megnézné, tud-e kardozni vele
4. Megnézné, tényleg lehetséges-e egy kamiont elhúzni, és egy gyufásdobozt eltolni
5. Keresztezné "mindhárom" lábát úgy hogy palástolja nemi izgalmát ami kétpercenként tör rá, lehetetlennek tűnő képzelettársításoknak köszönhetően.
6. Kevesebb, mint 120 perc alatt felszedne valakit egy bárban
7. Egylövetű, de velőtrázó magömlése lenne és még mindig készen állna egy sörözésre vagy egy éjszakai boksz meccs figyelemmel kísérésére, alvás nélkül
8. Félóránként elmenne állva pisilni és azon élvezkedne fütyörészés közben hogy mennyire messze, és milyen pontosan lehet vizelni. (Nem felejtené el szétlőni a WC deszkát és minden egyebet a fürdőszobában.)
9. Az ágy szélén ülve imádkozna hajlékonyabb gericért vagy hosszabb szerszámért. És a legfontosabb dolog, amit a nő csinálna:
10. Végre embernek érezné magát, vérzés és verejték nélkül!!!
1. Azonnal elmenne cukkíniket és uborkákat venni
2. Másfél órán át guggolna egy kézitükör fölött
3. Megnézné, tud-e spárgát csinálni
4. Megnézné, tényleg lehetséges-e egy pingponglabdát 5 méterre ellőni
5. Keresztezné a lábait átrendezés nelkül
6. Kevesebb, mint 10 perc alatt felszedetné magát egy bárban
7. Egymást követő, többszörös orgazmusai lennének és még mindig készen állna újabbra, alvás nélkül
8. Elmenne a nőgyógyászhoz hüvelyvizsgalatra, és megkérné, hogy vegye videora
9. Az ágy szélén ülve imádkozna mellekért. És a legfontosabb dolog, amit a férfi csinálna:
10. Végre megtalálná azt az átkozott G-pontot!!!
10 dolog, amit egy nő csinálna, ha egyetlen napra pénisze lenne:
1. Azonnal kipróbálna minden lyukat, mindkét kezét, minden pitét, valamint mozgó célpontokat is kivéve a húgát.
2. Másfél órán át pózolna az előszobában a nagy tükör előtt, méreteit és erejét fitogtatva
3. Megnézné, tud-e kardozni vele
4. Megnézné, tényleg lehetséges-e egy kamiont elhúzni, és egy gyufásdobozt eltolni
5. Keresztezné "mindhárom" lábát úgy hogy palástolja nemi izgalmát ami kétpercenként tör rá, lehetetlennek tűnő képzelettársításoknak köszönhetően.
6. Kevesebb, mint 120 perc alatt felszedne valakit egy bárban
7. Egylövetű, de velőtrázó magömlése lenne és még mindig készen állna egy sörözésre vagy egy éjszakai boksz meccs figyelemmel kísérésére, alvás nélkül
8. Félóránként elmenne állva pisilni és azon élvezkedne fütyörészés közben hogy mennyire messze, és milyen pontosan lehet vizelni. (Nem felejtené el szétlőni a WC deszkát és minden egyebet a fürdőszobában.)
9. Az ágy szélén ülve imádkozna hajlékonyabb gericért vagy hosszabb szerszámért. És a legfontosabb dolog, amit a nő csinálna:
10. Végre embernek érezné magát, vérzés és verejték nélkül!!!
ugyan beraktam a zöld tündérbe, de majd jön tom és blablabla...szóval inkább ide is beraktam
Az esetleges bírósági ügyeket elkerülendő a következő feliratokkal kellene ellátni az alkoholt tartalmazó italok csomagolását:
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol fogyasztása után csodálkozhat, hova a pokolba tűnt a melltartója.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol fogyasztásának hatására azt gondolhatja, hogy suttog, pedig nem is.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol fogyasztása a legfőbb oka annak, hogy úgy táncol, mint egy idióta.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol fogyasztása okozhatja, hogy a barátainak állandóan azt mondogatja: szereti őket.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására azt gondolhatja, tud énekelni.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol fogyasztása elhitetheti önnel, hogy az ex-szeretője majd meghal azért, hogy hajnali háromkor felhívja.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására azt gondolhatja, értelmes társalgásba tud bocsátkozni az ellenkező nem egyik tagjával.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására azt gondolhatja, misztikus kung-fu tudása van, minek következtében jól elláthatja mások baját.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására reggel az ágyban másik oldalara fordulva valami nagyon ijesztőt láthat.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására az az illúziója lehet, hogy erősebb, gyorsabb, és jobban néz ki, mint bármely másik ember.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy láthatatlan.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására azt gondolhatja, az emberek ÖNNEL nevetnek.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására törés keletkezhet a tér-idő continiumban, minek hatására is az idő szó szerint eltűnik.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol terhességet okozhat.

Az esetleges bírósági ügyeket elkerülendő a következő feliratokkal kellene ellátni az alkoholt tartalmazó italok csomagolását:
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol fogyasztása után csodálkozhat, hova a pokolba tűnt a melltartója.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol fogyasztásának hatására azt gondolhatja, hogy suttog, pedig nem is.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol fogyasztása a legfőbb oka annak, hogy úgy táncol, mint egy idióta.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol fogyasztása okozhatja, hogy a barátainak állandóan azt mondogatja: szereti őket.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására azt gondolhatja, tud énekelni.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol fogyasztása elhitetheti önnel, hogy az ex-szeretője majd meghal azért, hogy hajnali háromkor felhívja.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására azt gondolhatja, értelmes társalgásba tud bocsátkozni az ellenkező nem egyik tagjával.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására azt gondolhatja, misztikus kung-fu tudása van, minek következtében jól elláthatja mások baját.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására reggel az ágyban másik oldalara fordulva valami nagyon ijesztőt láthat.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására az az illúziója lehet, hogy erősebb, gyorsabb, és jobban néz ki, mint bármely másik ember.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy láthatatlan.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására azt gondolhatja, az emberek ÖNNEL nevetnek.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol hatására törés keletkezhet a tér-idő continiumban, minek hatására is az idő szó szerint eltűnik.
FIGYELMEZTETÉS: Az alkohol terhességet okozhat.
A legújabb divat
[ IMG]http://de.fishki.net/picsp/sannas_21.jpg[/IMG ]

(így azonnal láthatóbb!)
[ IMG]http://de.fishki.net/picsp/sannas_21.jpg[/IMG ]

(így azonnal láthatóbb!)
Ez meredek!
Pihenget:

Itt vannak a télanyók:

Kellemes a karácsony

Hogyan hárítsuk el a tolakodó pasikat?
Meghívhatlak valamire?
Köszi, inkább a pénzt kérném!
Milyen hangos van itt! (discoban)
Hát akkor fogd be!
Zavar, ha rágyújtok?
Engem az se zavarna, ha lángolsz!
Fotográfus vagyok és egy olyan arcot keresek, mint a tiéd.
Plasztikai sebész vagyok és egy olyan arcot keresek, mint a tiéd.
Nem találkoztunk már egyszer? Vagy esetleg kétszer?
Esetleg egyszer, ugyanazt a hibát nem követem el kétszer.
Hogy lehetséges az, hogy te ilyen szép vagy?
A te részedet is megkaptam.
A te arcod után biztos megfordul jó néhány fej.
A te arcod után biztos megfordul jó néhány gyomor.
Azt hiszem nagyon boldoggá tudnálak tenni.
Hogyhogy? Már mész is?
Mit mondanál, ha arra kérnélek, hogy legyél a feleségem?
Semmit, nem tudok egyszerre beszélni és nevetni.
Nem nézünk meg egy jó filmet?
Azt már láttam.
Hol voltál idáig az életem során?
Rejtekhelyet kerestem előled.
Szabad ez a hely?
Igen, és az enyém szintén, ha leülsz.
A tested olyan, mint egy templom.
De ma nincs mise.
Ha látnálak csupaszon boldogan halnék meg.
Ha én téged látnálak csupaszon, valószínűleg a nevetéstől halnék meg.
Meghívhatlak valamire?
Köszi, inkább a pénzt kérném!
Milyen hangos van itt! (discoban)
Hát akkor fogd be!
Zavar, ha rágyújtok?
Engem az se zavarna, ha lángolsz!
Fotográfus vagyok és egy olyan arcot keresek, mint a tiéd.
Plasztikai sebész vagyok és egy olyan arcot keresek, mint a tiéd.
Nem találkoztunk már egyszer? Vagy esetleg kétszer?
Esetleg egyszer, ugyanazt a hibát nem követem el kétszer.
Hogy lehetséges az, hogy te ilyen szép vagy?
A te részedet is megkaptam.
A te arcod után biztos megfordul jó néhány fej.
A te arcod után biztos megfordul jó néhány gyomor.
Azt hiszem nagyon boldoggá tudnálak tenni.
Hogyhogy? Már mész is?
Mit mondanál, ha arra kérnélek, hogy legyél a feleségem?
Semmit, nem tudok egyszerre beszélni és nevetni.
Nem nézünk meg egy jó filmet?
Azt már láttam.
Hol voltál idáig az életem során?
Rejtekhelyet kerestem előled.
Szabad ez a hely?
Igen, és az enyém szintén, ha leülsz.
A tested olyan, mint egy templom.
De ma nincs mise.
Ha látnálak csupaszon boldogan halnék meg.
Ha én téged látnálak csupaszon, valószínűleg a nevetéstől halnék meg.