Szeretlek mert nem vagy az enyém,
Mint marha a lóherét, úgy szerelek én
Ha jól emlékszem ez az első két sor
(Ez egy válasz Tigris_89 üzenetére (2007. 03. 03. szombat 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 19:49
Mint marha a lóherét, úgy szerelek én
Ha jól emlékszem ez az első két sor
(Ez egy válasz Tigris_89 üzenetére (2007. 03. 03. szombat 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)

SZERETLEK
Szeretlek téged, mint virslit a kutya.
Ha mással látlak megüt a guta.
Beléd estem mint ló a gödörbe,
S miattad könnyezem a felmosó vödörbe.
Szerelmünk olyan, mint egy nagy moslékos dézsa,
melyben te úgy uszkállsz, mint egy varangyosbéka.
Szerethetem-e két dülledt szemedet?
Szerethetem-e két hatalmas füledet?
Szerethetem -e orrodnak két likát,
mellyen egy autóbusz röhögve gurulna át?
Ha kovács lennék, rád ütnék
Ha méh lennék, mézet gyüjtenék neked eleségül,
HA MARHA LENNÉK, HOZZÁD MENNÉK FELESÉGÜL!
Szeretlek téged, mint virslit a kutya.
Ha mással látlak megüt a guta.
Beléd estem mint ló a gödörbe,
S miattad könnyezem a felmosó vödörbe.
Szerelmünk olyan, mint egy nagy moslékos dézsa,
melyben te úgy uszkállsz, mint egy varangyosbéka.
Szerethetem-e két dülledt szemedet?
Szerethetem-e két hatalmas füledet?
Szerethetem -e orrodnak két likát,
mellyen egy autóbusz röhögve gurulna át?
Ha kovács lennék, rád ütnék
Ha méh lennék, mézet gyüjtenék neked eleségül,
HA MARHA LENNÉK, HOZZÁD MENNÉK FELESÉGÜL!
Ford Fairlane mondta anno:
-mi a vagina?
"Az egyetlen fegyvertok melyben a stukker elsül"
-mi a vagina?
"Az egyetlen fegyvertok melyben a stukker elsül"

Meghal Kojak. Mennyek kapujanal ott all Szent Peter es kozli vele:
- Udvozollek, mivel mind hallottuk, hogy mekkora nyomozó vagy, mielott vegleg beengednelek a kapun, elotte teljesitened kell 1 feladatot.
Kojak kiveszi a szajabol a nyalokat.
- Na csicseregjed, kiscsibem!
- Be kell menned a mennyorszagba es meg kell talalnod Adamot, az első embert akit az Ur teremtett.
- Rendben.
Kojak be, elteleik 2 perc es jon vissza Adamot vezetve. Szent Peternek alla leesik, nem hisz a szemenek.
- Hat ezt meg hogy csinaltad?
- Egyszeruen. Bementem, elkialtottam magam, hogy mindenki takarodjon az anyjaba, ez meg csak ott téblábolt.
- Udvozollek, mivel mind hallottuk, hogy mekkora nyomozó vagy, mielott vegleg beengednelek a kapun, elotte teljesitened kell 1 feladatot.
Kojak kiveszi a szajabol a nyalokat.
- Na csicseregjed, kiscsibem!
- Be kell menned a mennyorszagba es meg kell talalnod Adamot, az első embert akit az Ur teremtett.
- Rendben.
Kojak be, elteleik 2 perc es jon vissza Adamot vezetve. Szent Peternek alla leesik, nem hisz a szemenek.
- Hat ezt meg hogy csinaltad?
- Egyszeruen. Bementem, elkialtottam magam, hogy mindenki takarodjon az anyjaba, ez meg csak ott téblábolt.
Egy pasi besétál egy bárba, vállán a majmával. Leül, rendel egy italt.
Eközben a majom elkezd randalirozni a pulton és mindent a szájába töm amit a kezébe tud kaparintani. Hirtelen felkap egy biliárdgolyót, jobbról-balról megnézi, megszagolja s azzal lenyeli. A báros felkiált:
- Nézze, a maga ostoba majma lenyelt egy biliárdgolyót!
- Nem baj, ő már csak ilyen; mindent felfal ami a keze ügyébe kerül - mondja a majom gazdája, kifizeti az italát és kedvencével együtt távozik.
Nagyjából két hét múlva visszatér ugyanabba a bárba, ismét leül, italt rendel és a majom megint a pultra ugrik, készen arra hogy zabálni kezdjen.
Talál is egy konyakmeggyet, megnézi, megszagolja, feldugja a fenekébe, aztán kihúzza és jóizűen elfogyasztja.
- Látta mit csinált a majma?!-kérdezi a báros.
- Nem baj, ő már csak ilyen; mindent felfal ami a keze ügyebe kerül - mondja nyugodtan a majom gazdája. - De mióta két hete lenyelt egy biliárdgolyót, nyelés előtt mindent megmér...
Eközben a majom elkezd randalirozni a pulton és mindent a szájába töm amit a kezébe tud kaparintani. Hirtelen felkap egy biliárdgolyót, jobbról-balról megnézi, megszagolja s azzal lenyeli. A báros felkiált:
- Nézze, a maga ostoba majma lenyelt egy biliárdgolyót!
- Nem baj, ő már csak ilyen; mindent felfal ami a keze ügyébe kerül - mondja a majom gazdája, kifizeti az italát és kedvencével együtt távozik.
Nagyjából két hét múlva visszatér ugyanabba a bárba, ismét leül, italt rendel és a majom megint a pultra ugrik, készen arra hogy zabálni kezdjen.
Talál is egy konyakmeggyet, megnézi, megszagolja, feldugja a fenekébe, aztán kihúzza és jóizűen elfogyasztja.
- Látta mit csinált a majma?!-kérdezi a báros.
- Nem baj, ő már csak ilyen; mindent felfal ami a keze ügyebe kerül - mondja nyugodtan a majom gazdája. - De mióta két hete lenyelt egy biliárdgolyót, nyelés előtt mindent megmér...
Nem sokat takar

Jó helyen pihen

micsoda hasonlóság

NA EZ AZ AMI NAGYON NAGYON ODABASZÓÓÓÓÓÓÓS GRAT
Új élmény érheti mosakodás közben, ha magával viszi ezt az abszurd és érdekes szappant. Ha megunta, hogy állandóan manuális fáradságba kerül, hogy szappanja habzóvá váljon itt a megoldás. Vibráló szappan! Az innovatív fürdőszoba-tartozék nemcsak egyedi, de szellemes is gyártói szerint. Amint kiemeli tokjából, vibrálni kezd. Ha végzett a fürdéssel csak helyezze vissza a tartójába, és a vibráció automatikusan megáll. Kellemes illata olyan valósághű, hogy a használója könnyen abba a csapdába kerülhet, hogy legszívesebben megenné azt. Ezt a kísértést leszámítva 100% -os biztonsággal használható. Igazi szappanból készült és jelenleg három színben kapható: piros, rózsaszín és kék.

Alternatív energiaforrás

Ejnye-bejnye

Yocoo képeit nem látom (mert védett képek voltak!)

Így kell kis helyen parkolni
Mi az? kicsi zöld és makkot eszik
-Szifilisz
-Szifilisz
ehhhh vannak itt jo dolgok