Anyádat.:)
(Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2006. 11. 08. szerda 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 12:29

Ez is egy poén...De csak 18 éven felülieknek!!! (kimoderálva)
Szőke nő az Andrássy úton beugrik egy ott álló taxiba:
- Az Andrássy útra, legyen szíves!
- Már ott vagyunk hölgyem!
- Hűűű! Ilyen gyorsan? És mennyivel tartozom?
- Semmivel!
- Úúúú, de olcsó!
- Az Andrássy útra, legyen szíves!
- Már ott vagyunk hölgyem!
- Hűűű! Ilyen gyorsan? És mennyivel tartozom?
- Semmivel!
- Úúúú, de olcsó!
A szőke nő pizzát rendel. Kihozza neki a futár.
A nő kifizeti, indul be a dobozzal, de utána szól a futár:
- Héééé! Hol van a borravaló?
- De én nem is rendeltem bort!
A nő kifizeti, indul be a dobozzal, de utána szól a futár:
- Héééé! Hol van a borravaló?
- De én nem is rendeltem bort!
hát basszus bunkók vagyunk, nincs eszünk, sötétség honol a fejünkben az agyunk helyén...de van egy olyan képességünk, amivel te sosem fogsz rendelkezni: rá tudunk csodálkozni az élet apró örömeire, és boldogok vagyunk tőle....te meg csak szimplán egy okos faszfej maradsz

Ez is egy poén...De csak 18 éven felülieknek!!! (kimoderálva)
Ez is egy poén

ez a Te kebled?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 13:43
Törölt felhasználó (21812)

ez nagyon durva...
vajon mi a titka??????????
vajon mi a titka??????????
basszus, megcsináltam, és ha számolás nélkül csak úgy rákatt valamelyikre, akkor nem jó...hogy van ez?????
Szótár férfiakhoz
"Horgászni megyek" = Megyek, tökrészegre iszom magam, aztán csak ülök a folyóparton, miközben a halak azt csinálnak, amit akarnak.
"Ez férfidolog" =Semmilyen racionális magyarázatot nem tudok a dologra, és neked sincs esélyed arra, hogy felfogd.
"Segíthetek vacsorát készíteni?" = Kefélünk a konyhaasztalon?
"Aha", "Persze, drágám" és "Igen, szívem" = Nem jelentenek semmit, betanult szövegek.
"Túl bonyolult lenne elmagyarázni" = Fogalmam sincs róla, hogy a francba működik.
"Lazíts kicsit, túl sokat dolgozol" = Nem hallom a meccset a tévében a porszívótól.
"Ez érdekes, drágám" = Mi? Még mindig beszélsz?
"Tudod, milyen rossz a memóriám" = Emlékszem az első barátnőm címére, az összes eddigi autóm rendszámára, de elfelejtkeztem a születésnapodról.
"Egyszerűen csak eszembe jutottál, és megvettem ezeket a rózsákat" = Istenem, mekkora dudái voltak a virágárus lánynak!
"Hallottam" = Fogalmam sincs róla, mit mondtál, de remélem, elég hiteles voltam ahhoz, hogy a következő 3 napban békén hagyj.
"Tudod, hogy csak téged szeretlek" = Már kiabáltál velem párszor, és nem szeretném még egyszer hallani.
"Nem tévedtünk el. Pontosan tudom, hol vagyunk!" = Senki sem fog élve látni minket többé.
"Horgászni megyek" = Megyek, tökrészegre iszom magam, aztán csak ülök a folyóparton, miközben a halak azt csinálnak, amit akarnak.
"Ez férfidolog" =Semmilyen racionális magyarázatot nem tudok a dologra, és neked sincs esélyed arra, hogy felfogd.
"Segíthetek vacsorát készíteni?" = Kefélünk a konyhaasztalon?
"Aha", "Persze, drágám" és "Igen, szívem" = Nem jelentenek semmit, betanult szövegek.
"Túl bonyolult lenne elmagyarázni" = Fogalmam sincs róla, hogy a francba működik.
"Lazíts kicsit, túl sokat dolgozol" = Nem hallom a meccset a tévében a porszívótól.
"Ez érdekes, drágám" = Mi? Még mindig beszélsz?
"Tudod, milyen rossz a memóriám" = Emlékszem az első barátnőm címére, az összes eddigi autóm rendszámára, de elfelejtkeztem a születésnapodról.
"Egyszerűen csak eszembe jutottál, és megvettem ezeket a rózsákat" = Istenem, mekkora dudái voltak a virágárus lánynak!
"Hallottam" = Fogalmam sincs róla, mit mondtál, de remélem, elég hiteles voltam ahhoz, hogy a következő 3 napban békén hagyj.
"Tudod, hogy csak téged szeretlek" = Már kiabáltál velem párszor, és nem szeretném még egyszer hallani.
"Nem tévedtünk el. Pontosan tudom, hol vagyunk!" = Senki sem fog élve látni minket többé.
Egy varázshengeren (vagy mi a neve...) találtam a következő szöveget. Bájos :-))

- Mit szólnál hozzá, ha megkérném a kezed?
- Semmit. Nem tudok egyszerre beszélni és nevetni
- Semmit. Nem tudok egyszerre beszélni és nevetni
A házasságok az égben köttetnek. Ott, ahol a viharok, a villámok, a tornádók és a jégesők is keletkeznek.
Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...