Gorcsev Iván hozzászólásáról jutott eszembe egy régebbi angol vicc, arról hogy a világ mára már hogy megváltozott. Ha jól emlékszem ezt az afganisztáni háború táján mondogatták:
"Ej, hogy megváltozott a világ:
Egy fehér a világ legjobb rappere
Egy fekete a világ legjobb golfozója
És a németek nem akarnak háborút..."
"Ej, hogy megváltozott a világ:
Egy fehér a világ legjobb rappere
Egy fekete a világ legjobb golfozója
És a németek nem akarnak háborút..."
Szia amikor "készült" ez a szép fotó, nem is gondoltam hogy mindketten a GG-n. fórumozgatunk! Hogy te Lennél a -KRISZTA-???
Sikerült jól elkapnom a pillanatot.
Remélem, Vivannak is teszik!
Üdv nektek!
Sikerült jól elkapnom a pillanatot.
Remélem, Vivannak is teszik!
Üdv nektek!

Hagyd a faxba......gyerek lehet még

Én tévedek vagy ez télleg nem a "poén" topic????

Látom nem vagy profi, a light szót a kábszer árnyékában használtam,ez erős Német sör,ahol te pár üveg után lehanyatlanál mint egy locsolatlan rózsaszál!
A kábszert,drogot hagyjuk tesó,elég nagy baj az az anya,és családgyilkosoknak!!! Light Heineken az igazi/pár üveggel/ persze!!
Talán infúzióban kapják?

coco-a hülye gyerekek tápszere

Koszi!
Nem értelek félre!
Már reggel tudtam, (-olvasgattam). Itt ezen a kivágáson láthatod is.
Ezt csak poénnak szántam, minden ártó szándék nélkül!
Üdv!.
Már reggel tudtam, (-olvasgattam). Itt ezen a kivágáson láthatod is.
Ezt csak poénnak szántam, minden ártó szándék nélkül!
Üdv!.

Eszem megáll,hova "fajulunk" még nézek a nagyvilágban, és Eminem a nagy Repper énekes a feketék között,és a világ/talán/ legjobb Amcsi jéghokisa fekete,megfordult ez a világ 360-fokban,de tetszik nekem igy ahogy van-fehér Amerikai Rapp zene-fekete jéghoki,változatosság engem gyönyörködtet! A rasszizmust meg hagyjátok ki a kommentként nekem ZEN01-és Katicikára gondolván!
Félre-értessz haver-nem vagyok buzi,csak kiirtam,hátha a hőlgyek aktiválódnak,és volt 1-csöri szám nélkül,azt hittem te vagy! Amúgy Jonson-csak untam már a nevem-túl Amerikanizált nick!
Szia Iván!
Az én mobilom is állandóan be van kapcsolva, de a #785 hölgyeknek inkább emailt küldenék!
Az én mobilom is állandóan be van kapcsolva, de a #785 hölgyeknek inkább emailt küldenék!
30/5545197-és be vagyok kapcsolva,és a tied?????