Okszi Dani77-azért módositanék ha megengeded,én inkább dohányfelvásárló vagyok,mert sopianét veszek kétnaponta,de be is fejeztem a dumcsit veled,mert még megszólnak,hogy nem a szexről dumálunk,de igazuk is lenne,mégmajd kidobnak innen miattad,apropó tegnap volt szex nállad? Mármint a TV-t ha nézted,ha hagytak addig nem lefeküdni/anyucira/gondoltam-cső!
Ha a helyemben lennél,akkor nem fantáziáznál itt fiú,meg hagy ne irjak semmit neked,nem mindenki /sznob/mint sokan mások,azért van élet körülöttem,én nem vagyok besavanyodva,mint például te,nekem már nem kell szülői felügyelet,és engedély,hogy buli legyen nállam-na üdv neked haver!
jó a fantáziád
Na ez nem poén-de leirom-tegnap buli volt nállam,és megdugtam az 1-ik alkalmazott kolléganőmet,mivel még csak 21-éves,de baromian ráfűztem,mert közben fényképeztem is,amit reggelre amikor felébredtem,addigra a feleségem kinyomtatta nekem teljes méretében,talán itt a vége,hogy levegye a neve végéről a /né/ szócskát,most a barátnőjénél van ott is alszik,és még a telefont is kinyomja,még ilyen sértődékeny nőket,el sem hiszem,nem értem,hogy mi lehet a baja,de ha igy folytatja,akkor elmegyek,és megkefélem őt is,meg a barátnőjét is büntiből!
sorry ez nem akart összejönni

[IMG]http://www.writeonit.org/en/make-a-caption.php?idm=2&ct=akicitak[/IMG ]

Bazzeg vannak ám aztán barmok,ez Amcsiban készülhetett,a kiscsávók meg az italokkal tök vagányak,én berugnék gyorsan abban az autóban!